suffocater Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Στις 7/12/2018 στις 8:20 ΠΜ, Silverage είπε Φυσικά πάλι το ίδιο ξαναζεσταμένο φαγητό σε αυτό το event. Ήθελα να ήξερα αν ασχολούνται με τίποτα ή απλά το έχουν βάλει στον αυτόματο και απλά κοιτάνε πόσο θα αντέξει όπως κάνουν π.χ. με το diablo. Εγώ πάντως έχω σταματήσει να παίζω γιατί βαρέθηκα. Κ εγω στα ιδια ημουν. Μέχρι που αποφάσισα να παρω γαλονια στο widow mastery. Δεν έχω νιώσει ξανά τόσο αχρηστος ,οπότε έγινε challenge και ξανα ζεστάθηκα.
shadowlike Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 εγώ πάλι μόνο widow παίζω μια στο τόσο (800ώρες playtime) και τα παιχνίδια είναι είτε τέρμα χάλια είτε πολύ καλά (επειδή είναι χάλια για την άλλη ομάδα).
Sanjuro Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, shadowlike είπε εγώ πάλι μόνο widow παίζω μια στο τόσο (800ώρες playtime) και τα παιχνίδια είναι είτε τέρμα χάλια είτε πολύ καλά (επειδή είναι χάλια για την άλλη ομάδα). Πολλές Widowmaker πέτυχα σήμερα, σπαστικός χαρακτήρας... πολύ hit or miss, σπάνια βλέπω Widowmaker που απλά να κάνει τη δουλειά της, είτε είναι σαν να μην υπάρχει είτε σκοτώνει όλο τον κόσμο. Εγώ είμαι ικανοποιημένος μόνο όταν κάποιο παιχνίδι είναι αμφίρροπο, να το βράσω να κερδίσω χωρίς να κάνω σχεδόν τίποτα. Τις τελευταίες 2 μέρες δεν μπορώ να πω, μου έχουν κάτσει αρκετά καλά (δηλαδή αμφίρροπα) παιχνίδια. Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2018 από Sanjuro
basilis_k6 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 παιζω απο season 2. το παιχνιδι αυτη τη στιγμη ειναι στο καλυτερο balance ever. Σηκωνει λιγο fine tuning μιας και το heal ακομα ειναι καλυτερο απο το damage και τα τανκς ειναι βασικα dps με πολύ hp. 1
shadowlike Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, Sanjuro είπε Πολλές Widowmaker πέτυχα σήμερα, σπαστικός χαρακτήρας... πολύ hit or miss, σπάνια βλέπω Widowmaker που απλά να κάνει τη δουλειά της, είτε είναι σαν να μην υπάρχει είτε σκοτώνει όλο τον κόσμο. Εγώ είμαι ικανοποιημένος μόνο όταν κάποιο παιχνίδι είναι αμφίρροπο, να το βράσω να κερδίσω χωρίς να κάνω σχεδόν τίποτα. Τις τελευταίες 2 μέρες δεν μπορώ να πω, μου έχουν κάτσει αρκετά καλά (δηλαδή αμφίρροπα) παιχνίδια. H widow κανει δουλειά όσο της το επιτρέπει και η ομάδα της. Πρέπει να υπάρχει κενο μεταξύ της widow και της αντιπαλης ομάδας , στα quick play που όλοι yolaroun δεν γίνεται constistently. Υπάρχουν φορές που όντως γίνεσαι outsnipe η στη πέφτουν ή δε ψοφαει κανένας because shield/armor/heal stacks ... αλλά κατα ένα 80% είμαι πρώτος σε kills ασχετα με το outcome του παιχνιδιού . Το hit and miss που λες συμβαίνει όταν αναγκάζεσαι να παίζεις με flicks close range ενάντια σε hard counters της widow. Μια σχετικά καλη widow κάνει δουλειά απο μακρυά και δε θέλει ουτε καν τις 800h playtime για να το πετύχει. 2
Sanjuro Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, shadowlike είπε H widow κανει δουλειά όσο της το επιτρέπει και η ομάδα της. Πρέπει να υπάρχει κενο μεταξύ της widow και της αντιπαλης ομάδας , στα quick play που όλοι yolaroun δεν γίνεται constistently. Υπάρχουν φορές που όντως γίνεσαι outsnipe η στη πέφτουν ή δε ψοφαει κανένας because shield/armor/heal stacks ... αλλά κατα ένα 80% είμαι πρώτος σε kills ασχετα με το outcome του παιχνιδιού . Το hit and miss που λες συμβαίνει όταν αναγκάζεσαι να παίζεις με flicks close range ενάντια σε hard counters της widow. Μια σχετικά καλη widow κάνει δουλειά απο μακρυά και δε θέλει ουτε καν τις 800h playtime για να το πετύχει. Πολλά πράγματα μπορούν να πάνε πολύ στραβά, και πολλές widowmaker είναι πολύ πεισματάρες (ή one-tricks) για να αλλάξουν χαρακτήρα. Επίσης, πολλοί παίρνουν Widowmaker ενώ δεν ξέρουν να παίζουν Widowmaker και δεν καταφέρνουν σχεδόν τίποτα γιατί το gamesense που μπορεί να έχουν από άλλους χαρακτήρες δεν τους πάει πουθενά. Όχι πως θα τους πάει κάπου αν άρχιζαν ξάφνου να παίζουν rein, που είναι περισσότερο χαρακτήρας που βασίζεται στο gamesense του παίκτη, αλλά widowmaker είναι 90% aim έτσι δεν είναι;; Το χειρότερο είναι όταν κάποιος dps player που δεν παίζει σχεδόν ποτέ Widowmaker βλέπει αποτελεσματική Widowmaker στην άλλη ομάδα και σκέφτεται: "Να η ευκαιρία να παίξω λίγο widow" (...η ευκαιρία για να γίνει farm και να παίζουμε 5 vs 6). 1
shadowlike Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 και εγώ πέρασα από το στάδιο του κραξίματος/βρισίματος αρχικά μέχρι να την μάθω. Για άτομο που έχει να παίξει fps συστηματικά άπο εποχές unreal tournament και για την ηλικία μου μου πήρε 150 ώρες + για να αρχίσω να βλέπω βελτίωση. Πάντως και εγώ μόνο widow παίζω γιατί δεν έχω καμία διάθεση να επενδύσω το χρόνο μου σε άλλο χαρακτήρα και πλέον βλέπω το OW γι'αυτό που είναι , ένα χαζοπαίχνιδο για να ξεσπάς τα νευρα σου 1-2h την εβδομάδα. Αλλά μέχρι εκεί , αν αρχίζεις και το βλέπεις σοβαρά καταλίγεις να εκνευρίζεσαι, κατα την γνώμη μου δεν παίζουμε για να εκνευρίζομαστε , παίζουμε για να διασκεδάζουμε. Επειδή λοιπόν ο βαθμός της διασκέδασης εξαρτάται από το πως ξύπνησαν το πρωί άλλα 5 άτομα που παίζουν μαζί σου δε μπορώ παρα μόνο να παίζω αυτό το παιχνίδι για χαβαλέ. 1
Sanjuro Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 ^Οπότε, για να καταλάβω, κάποια στιγμή δεν ήσουν ~one-trick και όταν κατάλαβες πως είναι χαζοπαίχνιδο και είδες πως ξυπνάνε οι άλλοι έγινες. Δεν είμαι της άποψης πως σε ένα συνεργατικό team-based παιχνίδι (που μεγάλο μέρος του συγκεκριμένου παιχνιδιού έχει να κάνει με αλλαγές ηρώων και counters) ένα ~one-trick που έχει προκαταβολικά γραμμένο (αν σε κάνουν counter ή απλά δεν είναι η μέρα σου όσων αφορά το aim ή αν έχει το team 3-4 dps players κλπ κλπ τότε συνήθως κλάφτα χαράλαμπε / soft throw) το team του θα πρέπει να μιλάει για το πως μπορεί να ξύπνησε το team του. 1
Fulgore Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, Sanjuro είπε ^Οπότε, για να καταλάβω, κάποια στιγμή δεν ήσουν ~one-trick και όταν κατάλαβες πως είναι χαζοπαίχνιδο και είδες πως ξυπνάνε οι άλλοι έγινες. Δεν είμαι της άποψης πως σε ένα συνεργατικό team-based παιχνίδι (που μεγάλο μέρος του συγκεκριμένου παιχνιδιού έχει να κάνει με αλλαγές ηρώων και counters) ένα ~one-trick που έχει προκαταβολικά γραμμένο (αν σε κάνουν counter ή απλά δεν είναι η μέρα σου όσων αφορά το aim ή αν έχει το team 3-4 dps players κλπ κλπ τότε συνήθως κλάφτα χαράλαμπε / soft throw) το team του θα πρέπει να μιλάει για το πως μπορεί να ξύπνησε το team του. Ναι καλα καταλαβες.Μαλιστα ο συγκεκριμενος συμφορουμιτης πιο παλια(πριν κανα χρονο περιπου)εκανε παραπονο οτι με το ζορι η ομαδα ειχε 1 τανκ και 1 support(την περιοδο πιο παλια που σπανια βλεπαμε σε κατωτερα ranks)και ο ιδιος lock αρε Widow και φυσικα δεν εκανε και τιποτα μεχρι να βελτιωθει. Δυστηχως εκει ειναι που την παταει το Ovewatch,οτι το κανανε team based το παιχνιδι.Ο περισσοτερος κοσμος καλως ή κακως δεν του αρεσει ουτε να γεμιζει τους ρολους που χρειαζεται η ομαδα,ουτε να συνεργαζεται πληρως σε ομαδα,ουτε τιποτα. Solo για τα kills και τελος. Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2018 από Fulgore 2
Mhlogiatros Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Συγνώμη να ρωτήσω αν ξεκινάς τώρα παίρνεις soldier η σε κοροιδευουν ; Τανκ ίσως πιο εύκολο ; - healer μου έρχεται η εικόνα από το Wow που τρέχεις να προλάβεις να healαρεις τα βλαμμένα ελπίζω να μην είναι έτσι . Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2018 από Mhlogiatros
panagiotis54 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 healer τρεχεις εδω και εκει πρακτικα ναι εκτος 2 συγκεκριμεων χαρακτηρων που καθονται πισω... soldier που παιζω εγω απειρα ειναι μια μετριοτητα αυτην την στιγμη υπαρχουν καλυτερες επιλογες...δεν κοροιδευει κανεις...κυριως γιατι υπαρχει bastion στο παιχνιδι και symm μεχρι να μαθεις μην παιξεις comp....τουλαχιστον μεχρι lvl 100 δηλ
basilis_k6 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, shadowlike είπε και εγώ πέρασα από το στάδιο του κραξίματος/βρισίματος αρχικά μέχρι να την μάθω. Για άτομο που έχει να παίξει fps συστηματικά άπο εποχές unreal tournament και για την ηλικία μου μου πήρε 150 ώρες + για να αρχίσω να βλέπω βελτίωση. Πάντως και εγώ μόνο widow παίζω γιατί δεν έχω καμία διάθεση να επενδύσω το χρόνο μου σε άλλο χαρακτήρα και πλέον βλέπω το OW γι'αυτό που είναι , ένα χαζοπαίχνιδο για να ξεσπάς τα νευρα σου 1-2h την εβδομάδα. Αλλά μέχρι εκεί , αν αρχίζεις και το βλέπεις σοβαρά καταλίγεις να εκνευρίζεσαι, κατα την γνώμη μου δεν παίζουμε για να εκνευρίζομαστε , παίζουμε για να διασκεδάζουμε. Επειδή λοιπόν ο βαθμός της διασκέδασης εξαρτάται από το πως ξύπνησαν το πρωί άλλα 5 άτομα που παίζουν μαζί σου δε μπορώ παρα μόνο να παίζω αυτό το παιχνίδι για χαβαλέ. qp?
Fulgore Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε qp? και arcade. Αλλα επειδη αυτο ειχε αναφερθει και πιο παλια η απαντηση ειναι οτι χαβαλε προσπαθουν να εχουν μονο στο competitive και τα αλλα mode δεν τους καλυπτουν, επειδη ο καθενας παιρνει οτι pick θελει ακριβως επειδη δεν παιζει σοβαρα αλλα για χαβαλε.
basilis_k6 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, Fulgore είπε και arcade. Αλλα επειδη αυτο ειχε αναφερθει και πιο παλια η απαντηση ειναι οτι χαβαλε προσπαθουν να εχουν μονο στο competitive και τα αλλα mode δεν τους καλυπτουν, επειδη ο καθενας παιρνει οτι pick θελει ακριβως επειδη δεν παιζει σοβαρα αλλα για χαβαλε. τα δικα μου δικα μου και τα δικα σου δικα μου δηλαδη χαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα