Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, panagiotis54 είπε

sooo.....τιποτα σημερα...

Γενικά ήταν ασυνήθιστα σιωπηλοί τον τελευταίο καιρό. Δεν ξέρω αν αυτό ήταν επειδή πήραν κάποιο μήνυμα συλλογικά στην Blizzard λόγο αυτού που έγινε με το diablo ή/και (εγώ ελπίζω) επειδή ετοιμάζουν κάποιο μεγάλο update που είναι όπως γράφει "top secret stuff". Πάντως είναι θετικό πως δοκιμάζουν νέα gamemodes, όπως έγραψε.

Επεξ/σία από Sanjuro
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Sanjuro είπε

Γενικά ήταν ασυνήθιστα σιωπηλοί τον τελευταίο καιρό. Δεν ξέρω αν αυτό ήταν επειδή πήραν κάποιο μήνυμα συλλογικά στην Blizzard λόγο αυτού που έγινε με το diablo ή/και (εγώ ελπίζω) επειδή ετοιμάζουν κάποιο μεγάλο update που είναι όπως γράφει "top secret stuff". Πάντως είναι θετικό πως δοκιμάζουν νέα gamemodes, όπως έγραψε.

το φιασκο με την BZC ειναι απλως το κερασακι, το πιο σοβαρο ειναι οτι η μετοχη της Activision-Blizzard εχει πεσει 44% απο τον Οκτωβριο. συμφωνα με το παρακατω reddit post, συντελειται εσωτερικη αναδιοργανωση στην εταιρεια κατοπιν απαιτησεως της Activision:

τα ΗΟΤS/SC2 ειναι ηδη τελειωμενα ως esports. σε δυο χρονια θα εχουμε τις ιδιες εξελιξεις και με το OWL, αν δεν πιασει τους στοχους που εχει θεσει η Blizzard.

Επεξ/σία από KilliK
  • Sad 1
Δημοσ.

Εμ μα πανε και μου βγαζουν diablo για κινητο, καλα να παθουν.

Οι αλλοι παλι στο Battlefield V την φαγανε και εκει.

Τιμωρουν πια οι gamers, αρχιζουν και το καταλαβαινουν τωρα...

Δημοσ.
41 minutes ago, KilliK said:

το φιασκο με την BZC ειναι απλως το κερασακι, το πιο σοβαρο ειναι οτι η μετοχη της Activision-Blizzard εχει πεσει 44% απο τον Οκτωβριο. συμφωνα με το παρακατω reddit post, συντελειται εσωτερικη αναδιοργανωση στην εταιρεια κατοπιν απαιτησεως της Activision:

τα ΗΟΤS/SC2 ειναι ηδη τελειωμενα ως esports. σε δυο χρονια θα εχουμε τις ιδιες εξελιξεις και με το OWL, αν δεν πιασει τους στοχους που εχει θεσει η Blizzard.

Since a disastrous Blizzcon in November the blizzard Activision stock is down from $84 dollars a share to $49 dollars a share this week. As a company they have lost about half their value in three months.

Blizzcon was a little over a month ago, yet you have to go back 3 months for this. It hasn't traded in the $80 range since early October. By the time Blizzcon even started it had already dropped below $70. It started dropping exactly when the NASDAQ as a whole started dropping (Oct 4th). Why do people feel the need to twist shit to make it sound like Blizzcon is the reason their stocks are down, it simply isn't true.

Απο οτι φαινεται, η activision-blizzard δεν ειναι η μονη που επεσε η μετοχη της.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

KilliK παρουσιάζεις ένα post στο reddit λες και είναι κάποιος που κάνει αποκαλύψεις, ενώ είναι απλά κάποιος που κάνει υποθέσεις. Δεκτές οι υποθέσεις αν τις αναγνωρίζουμε ως τέτοιες. Εγώ π.χ. έκανα απλά κάποιες υποθέσεις πριν που μπορεί να είναι εντελώς λάθος. Επίσης μου φαίνεται πως πρέπει να γίνει pin κάπου στο φόρουμ μια εξήγηση τι σημαίνει confirmation bias, γιατί πολλοί (ιδιαιτέρως όταν μιλάνε περί diablo immortal, battlefield V κλπ) πάσχουν απ'αυτό και χοντρά.

Επεξ/σία από Sanjuro
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ποιες υποθεσεις; διαβασε το αρθρο του Κotaku απο τον εγκυρο δημοσιογραφο Jason Schreier, το οποιο παραθετει το ιδιο το ποστ.

οι ιδιοι οι υπαλληλοι της Blizzard που δεν θελει να κατανομασει, του ειπαν οτι η Activision τραβηξε το λουρι της εταιρειας, καλεσε τους υπευθυνους των τμηματων και απαιτησε αλλαγες. πιστευω και γιαυτο κατεβηκε κατω απο CEO ο Morhaime.

και οι πηγες αυτες να μην υπηρχαν, το να νομιζει καποιος οτι μια μεγαλη εταιρεια μπορει να χασει την μιση αξια των μετοχων της χωρις να υπαρξουν εσωτερικες αναταραχες, μαλλον δεν γνωριζει πως δουλευει ο καπιταλισμος.

Επεξ/σία από KilliK
Δημοσ.

καλα τωρα... το hots ειναι αποριας αξιο που υπάρχει κιολας.

ψευτικα λεφτα ειναι το χρηματηστηριο. εχασε τη μιση της αξια η εταιρια επειδη κυκλοφορουν βιντεο με κοσμο να την κραζει στην βλιζκον. το ow δεν θα επιρεαστει πολύ , εχει πιασει πατο ουτως η αλλως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπήκε το patch και έχει queue 30k ppl... Κάπου όπα δηλαδή

Που να είχε και κόσμο το παιχνίδι...

😛

Επεξ/σία από Zus
Δημοσ.

μα οι περισσοτεροι που μπαινουν ειναι αυτοι που το εχουν παρατησει, εξου και το spike στο queue. το θεμα για την Blizzard ειναι να μην ερχονται μια φορα το τριμηνο για να παιξουν τα events, αλλα να ειναι μονιμα προσκολλημενοι σε αυτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...