Sanjuro Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έπαιξα λίγο Ashe, ένιωσα λίγο περίεργα... περισσότερο λες και έπαιζα dps Ana παρά mcCree όπως αρχικά περίμενα. Ωραία φάση όμως. 9 ώρες πριν, KilliK είπε επειδη ανεφερες το παιχνιδι στις 5 η ωρα το πρωι. κυριως επαιζα τετοια ωρα. και επειδη ο κοσμος ηταν λιγοτερος, αρκετα παιχνιδια γινοντουσαν σχεδον παντα με την ιδια 11αδα. και προσεξα το εξης συχνο pattern: μετα απο 2-3 συνεχομενες νικες, το MM αλλαζε 1-2 παικτες μεταξυ των δυο ομαδων ακριβως πριν εμφανιστει το hero select menu. και αρκετες φορες επαιρνε τον αχρηστο παικτη απο την δικια τους ομαδα και τον εφερνε στην δικια μου οταν νικαγαμε, και το αντιστροφο οταν χαναμε. και αν παρα αυτες τις ανταλλαγες παικτων, το σερι νικων συνεχιζοταν για την μια ομαδα, ξαφνικα το συστημα θα τις διελυε και θα επαιζα με ολοκαινουργιες ομαδες. Τρελό confirmation bias. Αυτός (-οι) που έπαιζε (-αν) χειρότερα θα είχε χάσει τα περισσότερα SR / mmr λόγο performance based system (και το αντίθετο γι'αυτούς που έπαιξαν καλύτερα), πράγμα που σημαίνει πως είναι απολύτως λογικό να τους στείλει στην καλύτερη ομάδα για να φτιάξει όσο πιο ίσες (όσων αφορά τα sr/mmr) ομάδες μπορεί. 9 ώρες πριν, KilliK είπε αυτο που λενε να σταματας να παιζεις μετα απο σερι νικων, δεν ειναι τυχαιο. υπαρχει μια βαση σε αυτο. και υποψιν οτι ο Jeff εχει μιλησει στο παρελθον οτι επιθυμουν να υπαρχει 50% winrate στο παιχνιδι, γιατι δεν ειναι "fun" να χανει συνεχεια ο παικτης. απλως δεν εχει παραδεχτει οτι ειναι forced. Πρώτη φορά από εσένα ακούω πως πρέπει να σταματάς να παίζεις μετά από σερί νικών. Αυτό που λένε (που κάπως μοιάζει) είναι πως πρέπει να σταματάς να παίζεις μετά από σερί ηττών γιατί μπορεί να είσαι σε κακή μέρα, να γίνεις tilted κλπ κλπ. Τώρα όμως με έκανες να αναρωτιέμαι πάλι τι ακριβώς πιστεύεις, δηλαδή πιστεύεις πως υπάρχει ένα κρυφό σύστημα με το winrate σου της ημέρας που προσπαθεί να το κρατάει στο 50%;; Οπότε με αυτή τη λογική αυτό θα γίνει reset μετά από πες 12 ή 24 ώρες και μπορείς να παίξεις αύριο μια χαρά και να συνεχίσεις το σερί;; Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2018 από Sanjuro
Edel Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Αυτά που λέει ο Killik δεν ισχύουν. Δεν έχουν βάση. Το git gud "δυστυχώς" ισχύει. Έχω boostarei 3 διαφορετικά account από gold σε mid diamond. Το καθένα μου πήρε από 2-3 μέρες. Από και και πέρα βέβαια αγριεύει το πράγμα 1
Sanjuro Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Νέο τεράστιο Q&A, αυτή τη φορά με τον Emongg... https://www.twitch.tv/videos/332079781?t=01h05m30s ...μιλάνε για πάρα πολλά πράγματα, για ~50 λεπτά. Μερικά πράγματα που κράτησα εγώ... Σε μια φάση μίλησαν για νέα gamemodes στο competitive και φάνηκε πως δυστυχώς δεν έχουν τέτοια σχέδια για το άμεσο μέλλον. Προς το παρόν δεν έχουν σχέδια να μας δώσουν περισσότερους από 3 ήρωες / έτος. Είχαν πειραματιστεί με global anti-cc στην Orisa αλλά δεν τους άρεσε τόσο. Αρχικά, πριν το release της, η briggitte δεν μπορούσε να κάνει stun μέσα από ασπίδες ...υπάρχει πιθανότητα να το επαναφέρουν. Μπορεί να μειώσουν πόσο μακρυά μπορεί να πάει ο doomfist με τα combo του. Δεν έχουν σχέδια για άλλα hero rework προς το παρόν. 1
panagiotis54 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 και αυτο ειναι ψιλο-interesting/απογοητευτκο 1
Sanjuro Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δεν ξέρω αν είναι απλά ένα ακόμα μεγάλο Jebait... 1
aris1986 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Καλά δίκαιο εχουν πολυ κακό community αυτό και το lol.
Silverage Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δεν μας παρατάει και ο dafran, ας κάνει ό,τι θέλει. Βαρεθήκα να ακούω το δράμα του.
panagiotis54 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 ψιλο-συμφωνω οτι τραβαει ο dafran τα τραβαει ολος ο κοσμος που παιζει το παιχνιδι τοσο καιρο τωρα...δεν λεω γαματος παιχτης μεν αλλα.... επισης εγω οσο καιρο παιζω δεν εχω ακουσει ποτε καποιο ειτε community ειτε το ιδιο το παιχνιδι να ειναι μη τοξικο και θετικο κτλ κτλ....παντου τα ιδια παιζουν
aris1986 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Ο μόνος που δεν τους βρίζω "αυτοπροσώπως" στα τσατ, πέρα από μουρμούρα"κοίτα τον *** τι έκανε" είμαι εγώ. Έχω καταλάβει 12 χρονών είναι και τι στρατηγική να κατέχουν και για τις πιο μεγάλες ηλικίες 20+ είναι potheads γενικά. Άλλοι τσακώνονται για ηλίθια πράγματα. Εγώ μπαίνω την έχω μάθει στην μοίρα μου support/tank και έχει ο Θεός. Ας κουβαλήσουν οι μικροί θεουληδες
Sanjuro Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Εγώ είμαι με αυτόν εδώ... ...αλλά έχω την εντύπωση πως ενώ μάλλον δεν είναι Jebait υπάρχει ακόμα η πιθανότητα να το ξανασκεφτεί.
Fulgore Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ο Dafran και ο καθε Dafran μπορει ανετα να συνεχισει να βγαζει χρηματα απο το streaming,οπως κανει ο Seagull και οπως κανουν και τοσοι αλλοι απο αλλα παρομοια esports παιχνιδια που σταματησαν να ειναι σε ομαδες και το γυρισαν σε casual αλλα μια χαρα χρηματα βγαζουν. Αρα να λειπει η κλαψα ,γιατι ετσι οπως το περιγραφουν ειναι λες και θα τον πεταξουν στον δρομο να μενει σε κανενα παγκακι. Ουτε ειναι και καμια σοβαρη δουλεια να πεις οτι ειναι ευκαιρια καριερας γιατι θα μετραει σαν προυπηρεσια αργοτερα. Μαλλον πρεπει να πανε καμια βολτα και σε καμια αλλη χωρα να δουν ποσο δυσκολα βγαινει το μεροκαματο,για να λυπηθουμε τα χρηματα που βγαζουν οι pro players Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2018 από Fulgore
Sanjuro Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν είναι θέμα κλάψας είναι θέμα ρεαλισμού και ανθρωπιάς, και αποφυγής ενός κατά κάποιο τρόπο ανθρωποφαγικού κυνισμού. Πολλοί άνθρωποι έχουν αδυναμίες, δαίμονες κλπ κλπ που κουβαλάνε μέσα τους όλη τους τη ζωή, η πιθανή (δεν είμαστε ακόμα 100% σίγουροι) αποτυχία του Dafran να τιθασεύσει αυτούς τους δαίμονες αρκετά ώστε να καταφέρει να πετύχει έναν απ'τους στόχους ζωής του (δεν κατάφερε να μπει για τα καλά στην απαιτητική αρένα των esports) είναι απλά ένα ακόμα παράδειγμα αυτού του γεγονότος. Πολλά τέτοια παραδείγματα είμαι σίγουρος πως έχουμε σχεδόν όλοι απ'τους ανθρώπους γύρω μας, ιδιαιτέρως αν είμαστε λίγο μεγαλύτεροι. Το ερώτημα πάντα είναι πως τα ερμηνεύουμε. Εύκολα θα πεις τον άλλο ηλίθιο ή τεμπέλη ή αποτυχημένο ή θα πεις πως τα παιδιά στην αφρική ζουν χειρότερα (!) ...το δύσκολο είναι να προσπαθήσεις μπεις στα ρούχα του. Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2018 από Sanjuro 2
Fulgore Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δηλαδη για να καταλαβω θελεις να καθησουμε να λυπηθουμε ενα ατομο το οποιο εβγαζε και βγαζει μπολικα χρηματα απο το streaming με το τσουβαλι(θυμαμαι στα streams του εφτανε να εχει και χιλιαδες κοσμο),επειδη δεν μπορεσε να χωθει στο Overwatch league για να βγαλει παραπανω? Ειδες και ο Seagull που εφυγε απο το Overwatch league να τον πειραζει?Ισα ισα που του εφυγε και το βαρος/πιεση απο τους χορηγους/ομαδα και τωρα βγαζει περισσοτερα παιζοντας οτι παιχνιδι θελει που παλια δεν μπορουσε να το κανει αυτο. Μια απο τα ιδια και με τον XQC. Θυμαμαι πιο παλια απο ενα streamer του LoL που τον ειχαν ρωτησει γιατι δεν πηγαινει σε τουρνουα με ομαδα και ειχε απαντησει οτι βγαζει τοσα πολλα χρηματα παιζοντας απο το σπιτι που δεν αξιζει ο κοπος και η ταλαιπωρια των ταξιδιων για τα διαφορα τουρνουα. Και αυτο ισχυει για τα περισσοτερα μεγαλα ονοματα του Twitch πλεον. Και ο Shadder2k πιο παλια καθε 3 και λιγο ελεγε οτι θα το παρατησει το Overwatch γιατι δεν αντεχε το ranked,αλλα ολως τυχαιως μεχρι και τωρα τον Σεπτεμβριο τον εβλεπα να κανει stream Overwatch. Ποιος ρεαλισμος και ποιοι δαιμονες?Ποτε προλαβε να γινει στοχος της ζωης του το esports ενος παιχνιδιου του 2016 το οποιο μαλιστα εχει ο ιδιος κραξει αρκετες φορες? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα