Silverage Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Γιατί όλοι περιμένουν Diablo 4. Ένα remaster και ένα μουφοdlc όπως με τον necromancer δεν είναι καινούριο content. 1
KilliK Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δεν νομιζω να δουμε ποτε D4 απο την στιγμη που το 3 απετυχε ως live service. Η Βlizzard θα κοιταξει να βγαλει λεφτα απο το property με αλλον τροπο. Γιαυτο και η φημη για mobile game δεν ειναι τραβηγμενη, αφου θα μπορει να το ξεζουμισει μεσω των MTX.
aris1986 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Diablo 3 ναι μια βλακεία και μισή. Βέβαια από το 1996-7 που έπαιξα το πρώτο και το τερμάτισα, έγινα fan. Στην συνέχεια το Diablo hellfire, μετά το 2 μετά το 2+expansion, τέλος το 3 συν 1ο expansion, μέχρι εκεί έφτασα. Απέτυχε έπρεπε να γίνει open world τύπου lol και να πηγαίνεις μέχρι Diablo με 10-20 άτομα group να σκοτώνεις στο τέλος. Αυτό το παλιό στυλ online δεν περνάει πια.
Sanjuro Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 32 λεπτά πριν, Silverage είπε Γιατί όλοι περιμένουν Diablo 4. Ένα remaster και ένα μουφοdlc όπως με τον necromancer δεν είναι καινούριο content. Αν πάρουμε στα σοβαρά αυτό το blogpost της Blizzard τότε δεν θα δούμε diablo 4 στη Blizzcon. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα δούμε diablo4 reveal μέσα στο επόμενο έτος, νομίζω πως το hype που δημιουργήθηκε γύρω από την πιθανότητα ενός diablo4 μιλάει από μόνο του. Η εταιρία πιστεύω πως σίγουρα ξέρει πως το θέλει ο κόσμος, πριν δει καν αυτό το hype.
najinblue3 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 4 λεπτά πριν, KilliK είπε Μια χαρα ηταν το Diablo 3. Βασικα δεν ηθελα να γραψω κατι πριν πεταχτει καποιος και μας πει οτι γραφουμε σε ow topic. Ηταν οντως μια χαρα τις πρωτες 20 μερες, hardcore μεχρι αηδιας, δυσκολο, ηθελε grind ατελειωτο και το μονο achievement που εχω στο d3 και καμαρωνω ειναι οτι τον εριξα πριν το τεραστιο nerf. Απο εκει κ περα κατρακυλα. Προσωπικα, οντας το αγαπημενο μου genre με διαφορα απο το 2ο, το diablo δεν θα ξαναειναι diablo αφου η original ομαδα διαλυθηκε. Πρεπει να ειμαστε χαρουμενοι που θα δουμε το d2 remastered, το καλυτερο παιχνιδι της εταιρειας imho και μεσα στα τοπ 5 παιχνιδια γενικοτερα. Για μενα ειναι το νουμερο 1 παιχνιδι που επαιξα ποτε, χιλιαδες ωρες στο hardcore, ατελειωτο λιωσιμο για καινουργια builds κτλπ. Αυτο το παιχνιδι πρεπει να το παιξουν ατομα που δεν ειχαν την ευκαιρια ποτε. Εγω ακομα παιζω με φιλους αραια και που, παρα την αναλυση η οποια δε παλευεται. Συμφωνω οτι θα το αρμεξουν με τα MTX στο mobile, αλλα ποιος να τους κατηγορησει? Αυτο πουλαει. Και δεν το εχουν γενικα με το franchise, oποτε απο το να βγει ενα νεο diablo3, καλυτερα mobile. 1
Vasivouzoukos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 10 ώρες πριν, Sanjuro είπε Μάλλον απλά χρησιμοποιεί τα προφανή (cinematic με τον mcCree, νέος ήρωας κλπ) για να γράψει 1-2 μαλακίες παραπάνω. Δεν ξέρω πόσο πιθανά είναι αυτά που γράφει για τα άλλα παιχνίδια... Εντάξει αφού πολλά χάπατα πιστεύουν πως αυτό εδώ το screenshot είναι αληθινό τι να πω, σηκώνω τα χέρια ψηλά. Δεν ξέρω ποιο είναι πιο γελοίο, το overwatch pve ή το flying στο wow σε περιοχές των be και draenei.
Aruil Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Γιατί είναι τόσο περίεργο το flying στις πόλεις των be και draenei?
Sanjuro Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δεν ξέρω για τα άλλα παιχνίδια (και συγκεκριμένα wow έχω να παίξω από το Vanilla) αλλά μην είσαι τόσο σίγουρος περί Overwatch PvE. Εγώ βλέπω πως υπάρχει λαός που το ζητάει εδώ και αρκετό καιρό. Προσωπικά ενώ δεν θα με χάλαγε θα προτιμούσα 100% να αφιέρωναν το development time στο competitive κομμάτι.
Vasivouzoukos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Sanjuro είπε Δεν ξέρω για τα άλλα παιχνίδια (και συγκεκριμένα wow έχω να παίξω από το Vanilla) αλλά μην είσαι τόσο σίγουρος περί Overwatch PvE. Εγώ βλέπω πως υπάρχει λαός που το ζητάει εδώ και αρκετό καιρό. Προσωπικά ενώ δεν θα με χάλαγε θα προτιμούσα 100% να αφιέρωναν το development time στο competitive κομμάτι. Εδώ θα είμαστε και θα το δούμε, bookmark my words 5 λεπτά πριν, Aruil είπε Γιατί είναι τόσο περίεργο το flying στις πόλεις των be και draenei? Για το συγκεκριμένο βάζω και στοιχημα με λεφτά πως δεν πρόκειται να γίνει. Ίσως το 1με 2 στα 10 από όλα όσα γράφτηκαν να είναι έτσι (από τύχη), τα υπόλοιπα είναι διαστρέβλωση και fake nws.
Sanjuro Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Vasivouzoukos είπε Εδώ θα είμαστε και θα το δούμε, bookmark my words Πριν μερικές μέρες είχαν γίνει data mine κάποια Voice Lines που έχουν να κάνουν με επίθεση στο Objective, πράγμα που είχα αναφέρει στο τοπικ. Προσωπικά θα ήθελα πολύ να χαρώ θεωρώντας πως είναι επιτέλους νέο gamemode (πες το: destroy the objective) για το κυρίως παιχνίδι (quickplay & competitive) αλλά μπορεί απλά να είναι νέα (ή νέες) αποστολη (-ές) δηλαδή PvE content. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2018 από Sanjuro 1
Aruil Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 10 minutes ago, Vasivouzoukos said: Εδώ θα είμαστε και θα το δούμε, bookmark my words Για το συγκεκριμένο βάζω και στοιχημα με λεφτά πως δεν πρόκειται να γίνει. Ίσως το 1με 2 στα 10 από όλα όσα γράφτηκαν να είναι έτσι (από τύχη), τα υπόλοιπα είναι διαστρέβλωση και fake nws. Δεν ξέρω. Έχω πολλή καιρό να ασχοληθώ με WoW, αλλά απ'όσο θυμάμαι όλες οι original περιοχές έχουν flying. Δεν μου φαίνεται τόσο εξωφρενικό να βάλουν και σε αυτές.
Vasivouzoukos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, Aruil είπε Δεν ξέρω. Έχω πολλή καιρό να ασχοληθώ με WoW, αλλά απ'όσο θυμάμαι όλες οι original περιοχές έχουν flying. Δεν μου φαίνεται τόσο εξωφρενικό να βάλουν και σε αυτές. Όπως προανέφερα εδώ θα είμαστε και θα δούμε. Για την ιστορία πάντως και για να μαθαίνετε και 2 πράγματα, οι 2 περιοχές αυτές του tbc (eversong woods και azuremyst isle) στον κώδικα του wow είναι ενταγμένες στην Outland και όχι στην Azeroth. Για αυτό όταν φάγαν τον revamp στο cataclysm οι παλιές ζώνες, αυτές τις 2 τις άφησαν ίδιες και απαράλλαχτες. Είναι πολλή δουλειά για να γίνει χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Ας επικεντρωθούν στις μαλακίες του bfa και ας αφήσουν ως έχει τις περιοχές. Θα ήταν καλό να πετάγαμε εκεί; Σίγουρα ναι αν όλα τα υπόλοιπα ήταν okay. Και μια αναμνηστική φωτογραφία για το τεχνικό μέρος silvermoon και exodar. Αξίζει να σημειωθεί πως για κάποιο χρονικό διάστημα μπορούσες αν εβαζες ένα τρίτο πρόγραμμα στο wow (για να αυξήσεις την max distance view) να κάνεις target από το isle of quel danas τους fel reavers στην hellfire peninsula Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2018 από Vasivouzoukos
Silverage Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Και πάλι δεν νομίζω οτι είναι κάτι πολύ πολύπλοκο να ενεργοποιήσουν το flying και σε αυτές τις περιοχές.
Aruil Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δεν είναι απλό, όπως δεν ήταν απλό όταν το κάναν για τις αρχικές. Πρέπει να γίνουν redesign αρκετά πράγματα ώστε να μην υπάρχουν exploits και να ενοποιηθεί με τον υπόλοιπο χάρτη για να μην υπάρχουν θέματα. Αλλά μου φαίνεται πολύ πιθανό, γιατί της Blizzard της αρέσει να ασχολείται με τα επιφανιακά πράγματα και επίσης κακοφαίνεται όταν αυτές οι δύο περιοχές είναι η εξαίρεση και χωρίς καλό λόγο. Ούτε για τις αρχικές περιοχές υπήρχε κάποιος λόγος που το κάνανε. Απλά για να ικανοποιήσουν τον κόσμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα