akpe Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Πιθανό leak σχετικά με το τι θα δούμε στη Blizzcon. * Cinematic with McCree, Reaper, Sombra and Nemesis * Hero 29: Nemesis, a cyborg with Railgun. Abilities: high jumps, electric nets, regeneration, call down nuke * More Blizzard World skins: Zenyatta Monk, Mercy Spirit Healer, Genji Blademaster, Sorceress Symmetra, Fallen Junkrat , Kerrigan D.Va, Winston Primal Zerg * Story gamemode announcement and details. PvE missions that are not tied to Seasonal Events, unlocked with credits or in new loot boxes
KilliK Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Θαναι η απολυτη ξεφτιλα αν δωσουν τα Spoiler νεα game modes μεσω loot boxes. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2018 από KilliK 1
Sanjuro Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Μάλλον απλά χρησιμοποιεί τα προφανή (cinematic με τον mcCree, νέος ήρωας κλπ) για να γράψει 1-2 μαλακίες παραπάνω. Δεν ξέρω πόσο πιθανά είναι αυτά που γράφει για τα άλλα παιχνίδια... 2
KilliK Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) δεν ξερω για τα υπολοιπα, αλλα ο Reinhardt στο HOTS πρεπει ναναι 100% σιγουρο. ηταν το πρωτο που σκεφτηκα οταν ειδα τον Darin ξανα στο επισημο προμοτιον της νεας BZC. ω ποσο πολυ θελω να εχουν κλειδωμενο το PVE πισω απο loot boxes, για να απολαυσω το ξεσκισμα που θα της κανουν οι παικτες και οι youtubers. για νεο mobile Diablo παιζει πολυ. θυμαμαι τον Adham να αναφερει στην προπερσινη BZC οτι εργαζονται πανω σε mobile games. αν οντως ισχυει, θα απογοητευσει ολους τους φανς. αλλα γιατι μονο Diablo? περισσοτερο νοημα θα ειχε να ηταν ενα all-stars ΒΕU με χαρακτηρες απο ολα τα franchises. και θα ηταν πιο ενδιαφερον και οι φανς θαταν πιο ανοιχτοι σε αυτο. subscription based classic WOW. μαλιστα. αν ειναι ετσι, ελπιζω να μην εχει την (σχεδον) ιδια τιμη που εχει το κανονικο, αλλιως θα εχουμε δραματα και εκει. 😁 Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2018 από KilliK
basilis_k6 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 7 ώρες πριν, akpe είπε electric nets φοβάμαι οτι θα βάλλουν κι αλλο cc...
panagiotis54 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 απο που συμπεραινουμε το ονομα του Nemesis και τα ability του?? εγω εχω ακουσει για την junker queen πχ...η οποια εχει και εναν λογο υπαρξης ας πουμε...ο αλλος απο που και ως που? επισης το παιχνιδι χρειαζεται tanks οχι 50000 dps...
sistah Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλα και ο Wrecking ball ξεκαρφωτος ηταν ενω ολοι λεγαμε για την junker queen βασιζομενοι στα official teasers.. Παντως ενω δειχνει οτι ειναι dps η Nemesis, πιστευω και ελπιζω να ειναι κατι off tankοϊδες. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2018 από sistah
Edel Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 o dafran στο owl θεέ μου. Τι ξενύχτια έχουν να πέσουν φέτος.....
najinblue3 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Sanjuro είπε Μάλλον απλά χρησιμοποιεί τα προφανή (cinematic με τον mcCree, νέος ήρωας κλπ) για να γράψει 1-2 μαλακίες παραπάνω. Δεν ξέρω πόσο πιθανά είναι αυτά που γράφει για τα άλλα παιχνίδια... diablo 2 remastered, τοσο γρηγορα θα το ανακοινωσουν? Οmg Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2018 από najinblue3
KilliK Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) θηλυκό cyborg tank με το ονομα Nemesis? χμμμ... Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2018 από KilliK
sistah Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 31 minutes ago, Edel said: o dafran στο owl θεέ μου. Τι ξενύχτια έχουν να πέσουν φέτος..... Μεγαλη χαρα για τον dafran (το dps smurf μου λεγεται BudgetDafran lol) και το reveal video ηταν epic!! Μακαρι να τα πανε καλα!
KilliK Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 μεχρι να παιξουν με αντιπαλους τους κορεατες, καλα θα πανε.
Silverage Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Αν είναι αλήθεια το leak για το diablo, μεγάλο fail. Για το Overwatch ελπίζω να είναι αλήθεια οι pve missions αλλά όχι με credits.
najinblue3 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 5 λεπτά πριν, Silverage είπε Αν είναι αλήθεια το leak για το diablo, μεγάλο fail. Για το Overwatch ελπίζω να είναι αλήθεια οι pve missions αλλά όχι με credits. γτ ειναι fail ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα