Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδή ρε παιχταρά μου που δεν είναι balanced το παιχνίδι? Πλέον για κάθε χαρακτήρα υπάρχει counter ξεκάθαρο. Μια χαρά δουλειά κάνει η blizzard στο κομμάτι αυτό. Έπαιζες πριν ένα χρόνο να δεις πόσο άρρωστο ήταν με το dive το παιχνίδι? Το χει ισορροπήσει σε μεγάλο βαθμό πλέον. H tracer πλέον έχει χειρότερο pickrate από τον jankrat σύμφωνα με το overbuff. Και γκρινιάζετε περί balanced πάλι ?

• Like 1
  • Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

φιλε εγω ειμαι νεος στο παιχνιδι, οποτε δεν με πολυ νοιαζει τι γινοταν 1-2 χρονια πισω... απο αυτα που βλεπω εγω φυσικα γραφω...εσυ σε αλλο elo μπορει να βλεπεις αλλα

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλα, το ιδιο χαλι ειναι και τωρα το παιχνιδι, αντι για tracer εχεις τον doomfist και αντι για dive εχεις το goats.

το καλο ειναι οτι εχουν εστιασει στο balancing και το παλευουν σε σχεση με πριν, καποιοι αχρηστοι ηρωες γινανε επιτελους viable και υπαρχει μια υποτυπωδης ποικιλια στο μετα.

Επεξ/σία από KilliK
  • Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, KilliK είπε

καλα, το ιδιο χαλι ειναι και τωρα το παιχνιδι, αντι για tracer εχεις τον doomfist και αντι για dive εχεις το goats.

το καλο ειναι οτι εχουν εστιασει στο balancing και το παλευουν σε σχεση με πριν, καποιοι αχρηστοι ηρωες γινανε επιτελους viable και υπαρχει μια υποτυπωδης ποικιλια στο μετα.

ναι αλλα το ttk εχει ανέβει στο θεο. πλέον η tracer θεωρειτε χαμηλού ttk... φαντάσου. 

Δεν υπάρχει κανένας λογος να γίνει καλύτερος ουτε ο ριπερ ουτε ο χογκ απλα το balance (ξαναλεω) γινετε με γνόμωνα την λίγκα. Οτι δεν παιζουν οι προ παιρνει μπαφ. Μόλις κάποιος γλιστρισει εκτός owl παίρνει και αυτος μπαφ και παει λέγοντας. Σε λίγο θα βγει και άλλος ενας χαρακτήρας "τα κάνω όλα και συμφαίρω" σαν το χογκ και την μπριγκ και θα σε κάνει ινστα απο το spawn ενω μοιράζει heal χωρις los.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το παιχνίδι έχει βελτιωθεί λίγο όσων αφορά τα Bugs στα tanks, και πάρα πολύ όσων αφορά το balance των supports. Το κυρίως πρόβλημα είναι πως έχει θάψει το γεγονός πως η επιπλέον ταχύτητα ήταν πολύ δυνατή (κάτι που οδήγησε στην dive meta) κάτω από ένα κάρο άκρως ενοχλητικά CCs κλπ. Αυτή είναι η διαφορά από παλιότερα.

Ο καθένας κρίνει το παιχνίδι απ'την προσωπική του εμπειρία, εγώ π.χ. στην αρχή δεν έπαιζα ποτέ tanks και όταν μου έλεγαν κάποιοι πως είναι γεμάτο bugs δεν καταλάβαινα τι εννοούσαν. Κάπως έτσι κάποιος που δεν έχει ακουμπήσει ποτέ diamond (δηλαδή σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά η συντριπτική πλειοψηφία) προσωπικά μου φαίνεται πολύ περίεργο να διαμαρτύρεται για την κακιά dive meta.

H tracer μια χαρά είναι τώρα, μπορεί και πριν (πριν το ultimate nerf) να ήταν μια χαρά.  Δεν είναι η tracer μόνη της ή ο genji μόνος του που έφτιαξαν την dive meta αλλά το γεγονός πως το επιπλέον movement γενικότερα ήταν δυνατότερο από περισσότερο αργά comps. Μάλιστα το ιδανικό είναι αυτό που συμβαίνει στις περιπτώσεις της tracer και της Ana hero του οποίου το winrate μοιάζει με σκάλα ανάλογα με το rank... άχρηστες για τους άχρηστους, μέτριες για τους μέτριους αλλά που ανταμείβουν αυτούς που έβαλαν τον χρόνο για να τις μάθουν.

Όπως και να'χει το ιδανικότερο σενάριο για'μενα είναι να ανακοινώσουν στην Blizzcon:

• Τον θάνατο του doomfist (ας τον σκοτώσει η tracer, ευκαιρία να προχωρήσει το lore) και ένα νέο reworked doomfist που δεν έχει ούτε ένα CC να παίρνει την γροθιά. Ας αποδεχτούν το λάθος τους, εδώ έλεγαν πως ο καημένος ο roadhog ήταν unfun και τον έκαναν rework για το hook.
  • Νέο gamemode για competitive και quickplay που να μην είναι koth, 2cp κλπ, με 2-3 χάρτες να σκάνε απευθείας.
  • 3+ tanks, 2 main tank 1 off-tank. Μπορεί αν είναι επαρκώς δημιουργικοί αυτό να οδηγήσει και σε νέα comps και περισσότερα άτομα να παίζουν Tanks.

Όμως μάλλον απλά θα πάρουμε νέο ήρωα (μάλλον tank), το social feature που μας χρωστάνε απ'το καλοκαίρι, ένα animated short, και κάποιες υποσχέσεις για το μέλλον (replays, νέα events και κάτι για καλύτερο matchmaking π.χ. rolequeue).

Επεξ/σία από Sanjuro
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, aris1986 είπε

Παιδιά symmetra δεν μπορώ να παίξω. Θα αλλάξουν τα utilities της; Παίζετε(αι) γενικά;

Όχι δεν παίζω, ούτε βλέπω πολλούς τελευταία να παίζουν. Το κυρίως πρόβλημα της είναι πως θέλει αυξημένη επικοινωνία με την ομάδα σου και γενικότερα κάπως καλό teamwork, το οποίο σπάνια βρίσκει κανείς στο competitive mode. Επίσης θέλει να μάθεις που ακριβώς (σε ποιους χάρτες) χρησιμεύει το teleporter της, αμφιβάλλω πως είναι χρήσιμη παντού. Το πιο προφανές (και ευρέως γνωστό) είναι Hanamura attack.

Ούτε μια ώρα δεν πέρασε από τότε που έγραψα (ξανά) πως το παιχνίδι θέλει νέο gamemode και...

• Thanks 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Sanjuro είπε

Όχι δεν παίζω, ούτε βλέπω πολλούς τελευταία να παίζουν. Το κυρίως πρόβλημα της είναι πως θέλει αυξημένη επικοινωνία με την ομάδα σου και γενικότερα κάπως καλό teamwork, το οποίο σπάνια βρίσκει κανείς στο competitive mode. Επίσης θέλει να μάθεις που ακριβώς (σε ποιους χάρτες) χρησιμεύει το teleporter της, αμφιβάλλω πως είναι χρήσιμη παντού. Το πιο προφανές (και ευρέως γνωστό) είναι Hanamura attack.

ειναι πολύ καλη η συμ αν ξερεις να παιζεις και θα γινει ακομη καλυτερη. ο τορμπ απο την αλλη δεν ειναι. Πλέον με την tracer σκοτωνω το turret και μετα τον τορμπ χωρις προβλημα εξαντλωντας τα abilities μου. αυτο δεν γινοτανε με τιποτα πριν το rework. Θα σωθει μονο αν εχει μινι ουλτι που δεν θυμαμαι πως λεγετε. 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

ειναι πολύ καλη η συμ αν ξερεις να παιζεις και θα γινει ακομη καλυτερη. ο τορμπ απο την αλλη δεν ειναι. Πλέον με την tracer σκοτωνω το turret και μετα τον τορμπ χωρις προβλημα εξαντλωντας τα abilities μου. αυτο δεν γινοτανε με τιποτα πριν το rework. Θα σωθει μονο αν εχει μινι ουλτι που δεν θυμαμαι πως λεγετε. 

Νομίζω πως είναι πολύ νωρίς για να μιλάμε για την βιωσιμότητα ή όχι του νέου τόρμπ. Μπορεί σαν tracer πλέον να μην έχεις τόσο θέμα μαζί του, αλλά μπορεί να είναι πολύ καλύτερος ενάντια σε άλλους χαρακτήρες κλπ.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Sanjuro είπε

Νομίζω πως είναι πολύ νωρίς για να μιλάμε για την βιωσιμότητα ή όχι του νέου τόρμπ. Μπορεί σαν tracer πλέον να μην έχεις τόσο θέμα μαζί του, αλλά μπορεί να είναι πολύ καλύτερος ενάντια σε άλλους χαρακτήρες κλπ.

μονο η ουλτι του εχει να δωσει κατι επειδη ειναι καλη απεναντι στο αρμορ αλλα αν προσπαθησεις να παιξεις τορμπ απεναντι σε goats (χωρις παρομοιο σεταπ στην δικη σου ομαδα) θα σε περάσουν απο πανω πριν το 30% ult charge

Δημοσ.

Είναι πολύ διαφορετικός, οπότε λογικά έχει και άλλο τρόπο παιξίματος. Επίσης δεν ξέρω αν πρέπει να υποτιμάμε την mini version του παλιού ult του.

Δημοσ.
  • Αναφορά σε κείμενο

Νέο gamemode για competitive και quickplay που να μην είναι koth, 2cp κλπ, με 2-3 χάρτες να σκάνε απευθείας.

battle royale 😋

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...