ice_boy Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Γενικά τα 10 μας εχουν ζαλίσει τον έρωτα... Έχε χάρη που δεν μπορώ να βρω συμβατότητα για τα Linux στα προγράμματα που χρησιμοποιώ...😑
Vasivouzoukos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Μου έριξαν suspend στο account για 360 ώρες και όταν τους ρώτησα τι είπα δεν μου απάντησαν (που νομίζω σε τέτοιες περιπτώσεις ρίχνουν silence ούτως ή άλλως). Όταν με το καλό γυρίσω πίσω σε κάθε game που θα μπαίνω θα το κάνω throw και θα ρίξω το θάψιμο του αιώνα στο συγκεκριμένο game (λες και το παίζουν πολλοί ούτως ή άλλως). Αυτό που με νευρίασε πάντως είναι που δεν μου λένε γιατί το έκαναν.
najinblue3 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 14 λεπτά πριν, Vasivouzoukos είπε Μου έριξαν suspend στο account για 360 ώρες και όταν τους ρώτησα τι είπα δεν μου απάντησαν (που νομίζω σε τέτοιες περιπτώσεις ρίχνουν silence ούτως ή άλλως). Μιλησες με το support? Μια φορα εφαγα suspend στο hots, και μου στειλανε το log με λεπτομερειες, ωρα μερα τι ειπωθηκε κτλπ.
aris1986 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Η Moira πάντως τα σπάει. Έκανα τρέλα plays 4 φορές player of the match..! Έσωσε το game γιατί το είχα έτοιμο για πούλημα!
Sanjuro Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) tl;dw (too long;dont watch) Προσεχώς θα μπει σε φάση testing feature που θα μας επιτρέπει να βλέπουμε τα παιχνίδια του Overwatch World Cup μέσα απ'το παιχνίδι (Spectator Client), το οποίο θα βοηθήσει ώστε να έχουμε στο μέλλον κάποιο τρόπο να βλέπουμε τα match μας σε replay. Στο άμεσο μέλλον θα έρθει ένα νέο patch με buffs στους: Roadhog, symmetra, mercy (στο ult της συγκεκριμένα) και reaper. Θέλουν να ρίξουν τις προσδοκίες όσων αφορά τις ανακοινώσεις που θα κάνουν στην Blizzcon: Μην περιμένουμε ανακοίνωση νέου χάρτη, αλλά έχουν θαυμάσια (awesome) πράγματα να μας δείξουν. Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2018 από Sanjuro
Aruil Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Hog hook pull accelerated, cooldown lowered, momentum when hooked more stopped (ie moving targets can't move out of hook LOS once hooked) Hog shotgun spread lowered for both primary and secondary Hog ultimate knockback top speed increased, but knockback per hit decreased HAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHHAHA, ρε θα με πεθάνουν αυτοί.
Sanjuro Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Προσωπικά έχω τις αμφιβολίες μου πως ο Reaper θέλει buff, και ελπίζω πως ο νέος roadhog θα μας βοηθήσει λίγο με τον άκρως εκνευριστικό doomfist. Mercy Valkyrie: Ultimate cost reduced 15%. Healing per second increased from 50 to 60. Reaper Hellfire Shotguns: Spread randomization reduced by 50%. The Reaping: Life steal increased from 20% to 30% of damage dealt. Roadhog Chain Hook: Decreased the delay before pulling a hooked target from 0.5 seconds to 0.3 seconds. Now greatly reduces the target’s momentum upon being hooked Cooldown now begins immediately, instead of after the target has been pulled. Scrap Gun: Spread pattern adjusted for both primary and secondary fire Spread randomization reduced by 50%. Whole Hog: Knockback maximum velocity increased by 25% (from 8 to 10 meters per second) Horizontal recoil decreased slightly. Symmetra Photon Projector: Primary fire beam charges up 20% faster. https://us.forums.blizzard.com/en/overwatch/t/overwatch-ptr-patch-notes-october-23-2018/230684 1
najinblue3 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δε καταλαβαινω γτ μπαφαρουν παλι το healbot. Μια χαρα ειναι οπως ειναι τωρα. Ο reaper θα ειναι παρα πολυ δυνατος, αλλα ουτε αυτος το χρειαζεται. Το θεμα ειναι οτι οσα και να αλλαξουνε, το παιχνιδι δεν αλλαζει οσο δεν νερφαρουνε αυτους που πρεπει. Ο genji πρεπει να φαει ενα μεγαλο nerf επιτελους, ειδικα στο jump του ενα μεγαλο cd θα τον εκανε οπως πρεπει imho, οπως και η tracer μεγαλυτερο cd στο ulty. Αλλα παλι καλα που βλεπουμε αλλαγες, εστω και στους λαθος ηρωες, το παιχνιδι εχει μεινει stale και βαρετο, και δε ξεκολαει με τπτ. 1
KilliK Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Αναφορά σε κείμενο Reaper Hellfire Shotguns: Spread randomization reduced by 50%. 1
basilis_k6 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 powercreep o hog θα ξανακανει ohk και θα γελαμε
Edel Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Σε ένα meta όπου οι long raged one shot ήρωες (Widow, Hanzo, doomfist, mcree) έχουν γίνει καρκίνος τον Reaper τον έχουν αφήσει πίσω. Τώρα θα γίνει περισσότερο viable και θα ναι κι αυτός περισσότερο killer. Ολόσωστο buff. Το Reaper one trick μου account ανυπομονεί ήδη μετά τα χτεσινά ;D
KilliK Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 να δω τι θα προλαβεις να σκοτωσεις, οταν μια widow θα εχει απο πισω της μια brigitte και μια mercy.
Silverage Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δεν θα έχουν νέο χάρτη στην blizzcon; Α καλά. Αν δεν δείξουν κάτι φοβερό, όχι απλά social features, πάει το game. Ήδη έχω να παίξω 2 μήνες, αν εξαιρέσεις που μπήκα 5 λεπτά να δώ τα καινούρια skins.
KilliK Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 πιστευουν οτι με εναν νεο ηρωα και μερικα σκινς θα την βγαλουν καθαρη και φετος στην blizzcon. γενικα εκει που ολοι περιμεναμε μεγαλες ανακοινωσεις απο την blizzard για oλα τα franchises της, μαλλον θα εχουμε μια απο τις χειροτερες blizzcon των τελευταιων ετων. κριμα.
panagiotis54 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 ολο ***...hog στο meta...με τον reaper counter του hog να γινεται ακομα πιο δυνατος...ολη την ωρα αυτο...δεν κανουν balanced το game απλα αλλαζουν μονοι τους το meta ανεβοκατεβαζοντας ηρωες mercy ξενεrfed γιατι δεν δουλευε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα