Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 PharGitte, the new ship? Genji lights synced with Lucio's music = yes, please! 2
Manoleros95 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Επειδη το ξανακατεβασα το game, οποιος ενδιαφερεται να σπαμε πλακα στα quick play η ψαχνει healer για compe καντε με add ZuperMan#21244.
scroll Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Παίδες αν θέλετε να φαρμάρετε loot boxes ή να κάνετε achievements για το event τσεκάρετε εδώ. Μαζευόμαστε κ παίζουμε από comp μεχρι qp/arcade/κλπ στο χαλαρό 1
Sanjuro Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Ωραίο βιντεάκι για την κίνηση στο Overwatch...
ice_boy Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 ξερει κανεις τι παιζει με το συγκεκριμενο game και μετα τα patch τρελενετε; μεχρι μεσα Αυγουστου επεζα στα high γραφικα και δεν ενιωθα κανενα lag. εκτοτε δεν μπορω να μπω πουθενα, δεν φορτωνει σχεδον ποτε το load screen για να μπω game, και αν καταφερει να φορτωσει θα εχω 1 fps αρα δεν μπορω να παιξω. το παρατησα γιατι εκνευριστηκα αφανταστα. ειχε κανεις αλλος αυτο το προβλημα; βρηκε καποια λυση;
Sanjuro Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Στα low γραφικά δηλαδή σου τρέχει μια χαρά το παιχνίδι;; Ισχύει πως το παιχνίδι όσο περνάει ο καιρός τόσο θέλει optimisation patch. Εγώ π.χ. έπιανα 30 fps παραπάνω πριν 1 χρόνο. Όπως και να'χει στην συγκεκριμένη περίπτωση ακούγεται σαν πρόβλημα που έχει το Overwatch με το pc σου συγκεκριμένα, πολύ αμφιβάλλω πως όλοι που παίζουν το game σε high γραφικά παίζουν με 1 fps κλπ εδώ και ~2 μήνες. Εγώ θα άρχιζα κάνοντας update στους drivers της κάρτας γραφικών, και αν δεν έπιανε θα έκανα uninstall και ξανά install το Overwatch απ'την αρχή. Όμως είμαι σίγουρος πως κάποιο άρθρο θα υπάρχει στο battle net για το θέμα.
ice_boy Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 και στα low το κατεβασα και το ξαναεγκατεστησα αλλα τιποτα. drivers εχω κανα 2μηνο να δω για update αλλα δεν νομιζω να κανει τη διαφορα. το εχουν πολλοι αυτο το προβλημα και μαλιστα ατομα με τουμπανα συστηματα απ οτι διαβαζα στο battle net. εγραψα μην τυχον και το ειχε καποιος απο εδω επισης κ βρηκε τι φταιει... αν βαλω ssd λες να δω διαφορα; βοηθαει στο gaming;
Sanjuro Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) SSD σίγουρα βοηθάει όσων αφορά το performance αλλά αμφιβάλλω πως εκεί είναι το πρόβλημα σου. Εσύ υπονόησες πως το παιχνίδι σου έτρεχε μια χαρά πριν τον Αύγουστο. Όσων αφορά τα άλλα άτομα που έχουν θέματα στο b.net ποιος ξέρει ο καθένας τι πρόβλημα μπορεί να έχει. Άλλα games σου τρέχουν μια χαρά δηλαδή;; Όπως και να'χει, δεν ξέρω... κάνε uninstall και ξανά install απ'το μηδέν εγώ θα έλεγα. Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2018 από Sanjuro
ice_boy Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 ναι μια χαρα ετρεχε πριν απο ενα συγκεκριμενο patch. οσον αφορα αλλα games δεν παιζω κατι συνταρακτικο lol στα high 60 καρφωμενα και για κατι φεγγαρια επεζα και λιγο batman arkham νομιζω λεγοταν που και εκει δουλευε ρολοι το laptop αν και θεωρουταν αρκετα βαρη. το install, uninstall δεν δουλεψε δυστυχως... τεσπα ρωτησα μπας και ηξερε κανεις τι συμβαινει. τζαμπα και τα λεφτα στη blizzard
Fulgore Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 23 λεπτά πριν, Sanjuro είπε SSD σίγουρα βοηθάει όσων αφορά το performance Ο ssd σκληρος δισκος ειναι και δεν βοηθαει στο performance του παιχνιδιου. Ο ssd το μονο που βοηθαει ειναι στο loading κυριως,που και παλι σε παιχνιδια οπως το overwatch ειναι αχρηστο γιατι πολυ απλα περιμενεις στην αρχη καθε πιστας μεχρι να μπουν ολοι και μεχρι να ξεκινησει το παιχνιδι.Στην αποδοση εντος παιχνιδιου δεν βοηθαει πουθενα ή να το πω πιο απλα δεν δινει παραπανω fps. 1 ώρα πριν, ice_boy είπε ξερει κανεις τι παιζει με το συγκεκριμενο game και μετα τα patch τρελενετε; μεχρι μεσα Αυγουστου επεζα στα high γραφικα και δεν ενιωθα κανενα lag. εκτοτε δεν μπορω να μπω πουθενα, δεν φορτωνει σχεδον ποτε το load screen για να μπω game, και αν καταφερει να φορτωσει θα εχω 1 fps αρα δεν μπορω να παιξω. το παρατησα γιατι εκνευριστηκα αφανταστα. ειχε κανεις αλλος αυτο το προβλημα; βρηκε καποια λυση; Βρηκα σαν προσφατο αυτο αν σε βοηθαει σε κατι https://us.forums.blizzard.com/en/overwatch/t/massive-fps-drop-after-september-2018-patch/209250 1
sistah Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Αν δεν μας πεις το συστημα σου, τι Windows εχεις,τι εκδοση αλλα τους drivers της gpu δεν μπορουμε να βοηθησουμε πολυ.
KilliK Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) - 2 ώρες πριν, ice_boy είπε ξερει κανεις τι παιζει με το συγκεκριμενο game και μετα τα patch τρελενετε; μεχρι μεσα Αυγουστου επεζα στα high γραφικα και δεν ενιωθα κανενα lag. εκτοτε δεν μπορω να μπω πουθενα, δεν φορτωνει σχεδον ποτε το load screen για να μπω game, και αν καταφερει να φορτωσει θα εχω 1 fps αρα δεν μπορω να παιξω. το παρατησα γιατι εκνευριστηκα αφανταστα. ειχε κανεις αλλος αυτο το προβλημα; βρηκε καποια λυση; απενεργοποιησε το game bar των windows. Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2018 από KilliK 1
ice_boy Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, KilliK είπε - απενεργοποιησε το game bar των windows. ααααμ ειμαι χαζος με τη βουλα πλεον... ενω το ηξερα οτι αυτο προκαλει προβληματα , ημουν σιγουρος οτι το χα κλεισει, τελικα ηταν ανοιχτο.!!! επαιξα επιτελους game μετα απο 2 μηνες και κερδισα Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2018 από ice_boy
KilliK Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 αν εβαλες το τελευταιο upgrade των windows, ισως να στο ξαναενεργοποιησε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα