Fulgore Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Ισως απο τα καλυτερα skins σε event συνολικα που εχουμε δει ως τωρα(μαζι με τα ηδη υπαρχοντα). Πολυ καλη δουλεια. Μονο αυτη την βλακεια με τα 10δωρεαν lootboxes να μην εβαζαν στο video και θα ειμασταν ολοι καλα.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Ισχύει, έχει μερικά πολύ ωραία skins.
Silverage Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Μου αρέσει πολύ του soldier. Του Hammond που αρέσει σε πολλούς εμένα δεν με τρελαίνει πάλι.
Vasivouzoukos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Η αλήθεια να λέγεται, τα νεα skins είναι πανέμορφα. Το πρόβλημα βέβαια είναι πως μερικά visually appealing skins δεν θα σώσουν ένα bleeding game. Ευτυχώς που είναι η blizzard από πίσω διαφορετικά θα είχε ξεχαστεί και αυτό το fps.
panagiotis54 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 εχει γινει δουλεια φετος φαινεται εχουν αλλαξει τα μαπς...δεν ξερω εαν ειναι ολα δεν προλαβα να τα δω...σε αντιθεση με περισυ που δεν ειχε γινει τιποτα πρακτικα πολλα skins ειναι ωραια, intros κλτ...μονο τα voice lines δεν μου αρεσαν
scroll Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Παίδες αν κάποιος ψάχνει παρέα για να παίξει κ να φαρμάρει το event, μπορεί να τσεκάρει τον σέρβερ μας στο discord: http://bit.ly/greektitans_discord. 'Έχουμε αρκετό κόσμο που παίζει
Sanjuro Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μπορεί να πει κανείς πολλά άσχημα για την άτιμη την Blizzard αλλά για τα cosmetics της όχι. Εμένα τα cosmetics άλλων εταιριών μου είναι έως και εντελώς αδιάφορα. Όπως και να'χει, προσωπικά γουστάρω πολύ το νέο zombie emote του bastion, και το bride skin της Sombra. Γενικά μου φαίνεται πως τα emotes (και ορισμένα highlight intros κλπ) έχουν μεγαλύτερη αξία από πολλά πανάκριβα skins, γιατί σε 2-3 events θα έχουν όλοι αυτοί οι ήρωες σίγουρα κάποιο άλλο τρομερό skin, όμως zombie emote ή τον roadhog να έχει πεθάνει απ'το πολύ κινέζικο φαγητό δύσκολα τα αλλάζει κανείς. Παρεμπιπτόντως μου φαίνεται πως το νέο patch είναι γεμάτο bugs. Έπαιξα 2 ώρες χθες και 3 φορές είδα (ή είδαν φίλοι μου) μαύρη οθόνη και κόλλημα. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2018 από Sanjuro
sistah Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 23 minutes ago, Sanjuro said: Παρεμπιπτόντως μου φαίνεται πως το νέο patch είναι γεμάτο bugs. Έπαιξα 2 ώρες χθες και 3 φορές είδα (ή είδαν φίλοι μου) μαύρη οθόνη και κόλλημα. Hue hue. Και παραδειγμα του bug. 1
suffocater Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Και εμένα κολλησε,την ωρα που διαλεγες ήρωα,και δεν μπορουσα να κλικαρω τιποτα. Με ακουγαν στο voice,αλλα δεν μπορουσα να κουνηθω,και αναγκαστικα -50. Βασικά,ακριβως αυτο που ποσταρε η sistah. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2018 από suffocater
panagiotis54 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 εχω χασει 4-5 παιχνιδια επειδη δεν λειτουργουσε το ulti του rein σωστα....τωρα τελευταια εννοω που λειτουργει τελειως χαλια ομως το εχουν καταστρεψει τελειως...και παλι εκαναν fix και *** αλλα δεν πιστευω τιποτα πλεον....και επισης εχω χασει το πιο τραγικο, οταν το παιχνιδι με πεταει εξω στο overtime ενω εχουμε νικησει και χανω και 50 exp και τα 25 της νικης και με μπαναρει και για 10 λεπτα....*** επισης να πω πως γενικα η blizzard μισει τα τανκια....53 dps το παιχνιδι και μολις 2.5 main tanks o winston δεν ειναι o ορισμος του main tank
Fulgore Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Ωραιος τροπος για να δειξουν τις νεες αλλαγες με συντομο video
Sanjuro Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Έχουν βάλει και τους ήρωες να λένε διάφορα νέα πραγματάκια... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα