Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το τελος τα λεει ολα, το 50% στο Plat/Diamond ειναι smurfs. Τωρα με το humble bundle γινεται της κακομοιρας.
Πας να παιξεις rein και ο αντιπαλος rein σε ξεφτιλιζει με τα jukes, πατας tab: level 50. Tι κανεις εκει? Σκιζεσαι να φερεις το match στα ισια ελπιζοντας να μην φας boop/stun/sleep.
-ZARYA, BUBBLE!
Νοοοοpe, την εδωσε οπου βρηκε. 😑

Δημοσ.

Σκέψου στο ps που αγοράζεις μια φορά το παιχνίδι και μπορείς να φτιάξεις 100 προφίλ τι γίνεται από  σμερφς throwers και trolls..... Έχει χαθεί το μέτρο από σαβούρα. Θα έπρεπε να υπήρχε κάτι που ανά κονσόλα να μπορείς να έχεις μόνο ένα ακαουντ σε τέτοια ονλαιν παιχνίδια 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποτε δεν καταλαβα γιατι το κανουν αυτο στο ps....
Το μεγαλυτερο προβλημα που παρατηρω σε αυτη την σεζον ειναι οτι επειδη πανε αναγκαστικα ειτε rein/zarya ειτε dva/winston, o αριθμος των rein που ειναι επιεικως απαραδεκτοι ειναι πολυ μεγαλος, το game πολλες φορες κρινεται στο αν ειναι suicidal ή passive σε σημειο που το μεγαλυτερο progression στο game ειναι να φτασουμε μεχρι το choke.
Δεν υπαρχει μεγαλυτερο disadvantage απο το να χανεις το main tank σου με μια ασπιδα ΝΑ επειδη κανει αψυχολογητα charges στο βαθος και χωρις κανενα νοημα. Γι'αυτο και αναγκαζομαι να παιξω εγω rein παρολο που ηθελα να ανεβω με zarya..

Επεξ/σία από sistah
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αmen to that! ^^
Ας πεθανουν τα dps, ενα καλο tank μπορει να ψιλοσωσει την κατασταση.
Στα μισα games λεω στον rein να πατησει W και στα αλλα μισα να σταματησει να chargαρει 3 maps πιο κατω.....

Επεξ/σία από sistah
Δημοσ.

κακο main tank ειναι αυτομάτως αυτο που παιζει χωρις brigit οταν το αντίπαλο την έχει. αυτο με τσακιζει εμένα. Εκει καλύτερα να αλλάξεις σε 5 dps team και να τους χορεψεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, sistah είπε

Το τελος τα λεει ολα, το 50% στο Plat/Diamond ειναι smurfs. Τωρα με το humble bundle γινεται της κακομοιρας.

Κάθε φορά για λίγες μέρες μετά από μια μεγάλη προσφορά υπάρχουν πολλά alt accounts στο competitive. Δεν έχω παίξει το παιχνίδι την τελευταία εβδομάδα όμως οπότε δεν ξέρω τι συμβαίνει τώρα. Νομίζω πως έτσι όπως πάνε τα πράγματα... αφού έφτασε η Blizzard στο σημείο να το δώσει με ~10κάτι euro στο humble bundle πως μπορεί σε λίγο επιτέλους (αφού όλοι σχεδόν θα έχουν όσα Overwatch account θέλουν) να τους συμφέρει να κάνουν κάτι για να περιορίσουν το θέμα των smurfs.

Όσων αφορά τώρα τα main tanks...  Πάρα πολλοί (οι περισσότεροι;;) που βλέπετε στις ομάδες σας να παίζουν main tank απλά κάνουν fill. Το ξέρω γιατί παίζω flex, δηλαδή πάντα διαλέγω τελευταίος, και έχω φτάσει να μοιάζω με Rein main στα stats μου. Πολλοί απ'αυτούς που κάνουν απλά fill πατάνε charge όταν απλά δεν ξέρουν τι να κάνουν. Δεν ξέρουν πως να κάνουν shield hop ή/και σωστό shield management και καταλήγουν να κάνουν charge. Το εκνευριστικοτερo όλων για'μενα όμως είναι να παίζω Rein και να είμαστε 2(+) άτομα up, να πάω να κάνω push και να βλέπω άτομα να πατάνε "group up with me" στο point ή/και με περίσσια αυτοπεποίθηση να λένε στο team chat "που πας Rein;;". Που πάω;; Εσύ που δεν πας;; Εσύ γιατί δεν ακολουθείς το main tank σου κολοζωο;;

Σε άλλα νέα... έγινε release το πρόγραμμα της Blizzcon. (2-4 Νοεμβρίου) Το πρώτο panel στο main stage είναι "Diablo: What's next". Πράγμα που μάλλον σημαίνει, όπως όλοι περιμένουν, πως θα δούμε νέο diablo. Το ενδιαφέρον είναι πως υπάρχει ένα κενό στο πρόγραμμα της main stage για 2 ώρες. Κάτι που δεν θέλουν να αποκαλύψουν ακόμα υποθέτω. Βέβαια μάλλον έχει να κάνει με το Diablo όχι με το Overwatch αλλά ποιος ξέρει. Έχω δει διάφορους να μιλάνε για singleplayer Overwatch παιχνίδι τον τελευταίο καιρό, δεν θα με χάλαγε αλλά σίγουρα θα προτιμούσα (όπως έχω γράψει και παλιότερα εδώ) νέο gamemode και πολλά maps μαζί για να δώσουν λίγο φρεσκάδα στο quickplay/competitive.

Επεξ/σία από Sanjuro
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν αναφερομουν στους fillers του ρολου. Aυτοι ανεκαθεν ηταν κακοι και λογικο ειναι.
Εγω παιζω παντα lfg και ως leader πεταω οποιον μοιαζει για filler οποτε οι rein ειναι οντως main αλλα παραμενουν να παιζουν το ιδιο και χειροτερα απο τους fillers...
Θυμαμαι προχθες που επρεπε να rushaρουμε για να παρουμε 1τικ να το κερδισουμε και μου λεει το dps να μην παρω rein γιατι το comp μας θα ειναι πολυ αργο για να φτασει στο point της Hanamura. Τι slow? swing και μεσα!
Φαντασου ποιο ειναι το normal..

Επεξ/σία από sistah
Δημοσ.

^Δεν ξέρω το normal, θα σε γελάσω. Απ'αυτά που έχω δει πάντως... από μέσα plat και άνω δεν περιμένει κανείς στο choke, εκτός αν υπάρχει λόγος π.χ. κάποιος πέθανε σαν βλαξ πριν αρχίσει καν το push ή κάτι τέτοιο.

Έπαιζα με κάτι silver φίλους απ'το άλλο account μου τις προάλλες(που το έχω αφήσει να πέσει κάπως χαμηλά για να μπορώ να παίξω μαζί τους) και όντως εκεί είναι όπως τα λες δηλαδή τις μισές φορές να φωνάζω "push" στα comms και να πηγαίνω εγώ πρώτος με Zarya μετά όλοι οι άλλοι και τελευταίος ο χεσμένος rein. Καταθλιπτική κατάσταση. Τώρα ανάμεσα silver και άνω platinum τι συμβαίνει δεν ξέρω, υποθέτω κάτι ενδιάμεσο.

Πάντως νομίζω πως είναι λίγο τραγικό και προσθέτει στην τυχαιότητα του competitive play πως μπορεί ανά πάσα στιγμή με ένα τυχερό ή άτυχο win/loss streak κάποιος να πάει κατά λάθος σχεδόν diamond από gold και το αντίθετο. Νομίζω πως θα έπρεπε να βάλουν άλλο ένα rank εκεί ανάμεσα ή να έκαναν τα rank αυτά να έχουν 750 sr το κάθε ένα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Beware the creature of the deep…

Terrify your foes as SWAMP MONSTER DOOMFIST (Legendary)!

Grab your friends and fight against the darkness—Halloween Terror begins Oct 9!

Επεξ/σία από panagiotis54
  • Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, Sanjuro said:

^Δεν ξέρω το normal, θα σε γελάσω. Απ'αυτά που έχω δει πάντως... από μέσα plat και άνω δεν περιμένει κανείς στο choke, εκτός αν υπάρχει λόγος π.χ. κάποιος πέθανε σαν βλαξ πριν αρχίσει καν το push ή κάτι τέτοιο.

Έπαιζα με κάτι silver φίλους απ'το άλλο account μου τις προάλλες(που το έχω αφήσει να πέσει κάπως χαμηλά για να μπορώ να παίξω μαζί τους) και όντως εκεί είναι όπως τα λες δηλαδή τις μισές φορές να φωνάζω "push" στα comms και να πηγαίνω εγώ πρώτος με Zarya μετά όλοι οι άλλοι και τελευταίος ο χεσμένος rein. Καταθλιπτική κατάσταση. Τώρα ανάμεσα silver και άνω platinum τι συμβαίνει δεν ξέρω, υποθέτω κάτι ενδιάμεσο.

Πάντως νομίζω πως είναι λίγο τραγικό και προσθέτει στην τυχαιότητα του competitive play πως μπορεί ανά πάσα στιγμή με ένα τυχερό ή άτυχο win/loss streak κάποιος να πάει κατά λάθος σχεδόν diamond από gold και το αντίθετο. Νομίζω πως θα έπρεπε να βάλουν άλλο ένα rank εκεί ανάμεσα ή να έκαναν τα rank αυτά να έχουν 750 sr το κάθε ένα.

Low Diamond high Plat, δεν εχω απαιτησεις απο εκει και κατω  αλλα οσο ναναι, ενας rein που παιζει τοσο πολυ θα περιμενα να μπορει να pushαρει chokes χωρις το charge ακομα και πιο κατω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...