Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/190640/pariggeile-ena-spathi-apo-to-idernet-kai-katigorithike-gia-lathreborio-oplon

Επειδη εδω ειναι μπανανια και μπορει ευκολα να μπλεξει κανεις απο το πουθενα, και επειδη συμφωνα με τα σπεκς δεν ειναι ολο το σπαθι πλαστικο, η μια πλευρα της λαμας ειναι μεταλλικη (φυσικα οχι αυτη που κοβει), καλο ειναι οποιος θελει να το αγορασει για εδω, ας εχει λιγο το νου του.

Επεξ/σία από KilliK
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν πάρεις σπαθί δεν θα πάρεις του genji με τα φωτάκια. Θα πάρεις μια κανονική κατάνα που κόβει κεφάλια.

Εγώ τσίμπησα το Frostmourne. Είναι βέβαια απο ανοξείδωτο ατσάλι οπότε δεν μπορείς να το κοπανάς αλλά για να το χαζεύεις είναι κομπλέ. Μέχρι και οι αστυνομικοί λέγανε οτι είναι φοβερό όταν τους το πήγα.

Επεξ/σία από Silverage
  • Like 1
Δημοσ.

@Sanjuro μωρέ μαζί σου σε ότι λες, αλλά αν δεις κλιπάκια του ακόμα και στη selfless όταν ήταν, καθαρίζει μόνος του λάο ολόκληρο. Αλλά μένει αν το δούμε και στη πράξη.

Γενικά ο dafran, όπως και ο XQC είναι αναγνωρίσιμη φιγούρα στο κομιουνιτι και η blizzard έναν τέτοιον παίκτη, μαρκετίστικα και μόνο αν το δει κανείς, τον θέλει στη λίγκα. Το hype πάντως, αν ισχύουν οι φήμες, θα είναι τεράστιο. 

Όπως επίσης και τον Calvin θα ήθελα να δω στη λίγκα. Μεγάλο αλάνι flex στα πάντα κι αυτός, ειδικά ο Mcree του σε χαζεύει. 

• Like 1
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε

Το πήρες πίσω, μετά; :P :P

Φυσικά. Είμαι "γνωστός". ;)

Είχα βγάλει άδεια. Είχα διαβάσει το μπλέξιμο που έφαγε ο άλλος και ήμουν προετοιμασμένος.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

επισης νερφαρουν το splash damage της αιγυπτιας, οπως το περιμενα. λογικα θα εχει και περισσοτερο maneuverability, αφου πλεον θα απαιτει περισσοτερη ευστοχια. ετσι πετυχαινουν αυτο που θελουν, να μην ειναι εξαρχης τοσο δυνατη στο low  rank, αλλα το in-game impact της να ανεβαινει οσο ανεβαινει το skill του παικτη.

και επιτελους εφαρμοζουν αυτο που ελεγα απο την αρχη, κανουν μια προσωρινη παυση στο νεο περιεχομενο για να εστιασουν στο balancing και τα bugs του  παιχνιδιου. και ετσι πρεπει, ειδικα για ενα aaa e-sports τιτλο.

γενικα ευχαριστα νεα. και αναρωτιεμαι αν η αλλαγη στις προτεραιροτητες της Blizzard εχει να κανει με τον ανταγωνισμο. 😁

Επεξ/σία από KilliK
Δημοσ.
1 ώρα πριν, KilliK είπε

επισης νερφαρουν το splash damage της αιγυπτιας, οπως το περιμενα. λογικα θα εχει και περισσοτερο maneuverability, αφου πλεον θα απαιτει περισσοτερη ευστοχια. ετσι πετυχαινουν αυτο που θελουν, να μην ειναι εξαρχης τοσο δυνατη στο low  rank, αλλα το in-game impact της να ανεβαινει οσο ανεβαινει το skill του παικτη.

και επιτελους εφαρμοζουν αυτο που ελεγα απο την αρχη, κανουν μια προσωρινη παυση στο νεο περιεχομενο για να εστιασουν στο balancing και τα bugs του  παιχνιδιου. και ετσι πρεπει, ειδικα για ενα aaa e-sports τιτλο.

γενικα ευχαριστα νεα. και αναρωτιεμαι αν η αλλαγη στις προτεραιροτητες της Blizzard εχει να κανει με τον ανταγωνισμο. 😁

ειπε καλή κουβέντα!!! :P

βγηκε το πτρ

επιτελους νερφ η μπριγκιτα. μπαφ στον mccree αλλα πολύ μεγαλυτερο στον s76

• Like 2
Δημοσ.

Ε γι αυτο εχουν test server. Μου αρεσει ομως, ετσι επρεπε να ειναι αρχικα. Μπορει να κανει τωρα τρελα deny σε κλειστα maps με τη λαβα. Και το τουρετακι που το πεταει οπου θελει, μου αρεσε περισσοτερο 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...