Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 20/8/2018 στις 12:42 ΜΜ, wgdev είπε

Εν τέλει έκλεισα σήμερα στην Cyta σε πρόγραμμα 17,88/μήνα με επιπλέον απεριόριστα σταθερά και 300 προς κινητά. Ουσιαστικά σε βάθος διετίες συγκριτικά με ΟΤΕ έχω ένα κέρδος της τάξης 122 ευρώ.

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο και τις απόψεις σας.

Εντελώς πληροφοριακά, τον Ιούνιο ανανέωσα την σύνδεση στους γονείς μου, με το ίδιο πρόγραμμα που έχεις στην καταπληκτική τιμή των € 16,30 από € 22,5 που πλήρωνα. Κόντεψε να μου φύγει το ακουστικό από τα χέρια όταν μου το είπε ο υπάλληλος της CYTA και τον ρώτησα δύο φορές για να μου επιβεβαιώσει την τιμή.

Η οριστική ανακοίνωση της εξαγοράς της CYTA, ανακοινώθηκε μετά από ένα μήνα περίπου αν θυμάμαι καλά.

Δημοσ.

VDSL από καμπίνα όσο γνωρίζω όχι.

17,88/μήνα είναι με μείωση 0,50 ευρώ γιατί δεν μου στέλνουν λογαριασμό ταχυδρομικώς. Υπήρχε επιλογή επιπλέον μείωσης 0,50 ευρώ στα 17,38/μήνα ορίζοντας πάγια εντολή στην τράπεζα. Δεν τον ήθελα για αυτό έμεινε εκεί. Το 16,30 ήταν μια πολύ καλή τιμή. Λογικά έχανε πελάτες και ήθελα να κρατήσει. Τον Ιούλιο έγινε η εξαγορά.

Δημοσ.
Στις 17/8/2018 στις 10:26 ΜΜ, divo είπε

Θα εχεις τετοια διαφορα αν εχεις στη περιοχη σου καμπινες οτε.

Εχεις;

υπάρχει τρόπος να το μάθουμε αυτό;

Κι εγώ ψάχνω να φύγω αλλά θα το κάνω μόνο για ΟΤΕ αν υπάρχει διαθεσιμότητα για adsl σε νέα καμπίνα.

Δημοσ.
Στις 4/9/2018 στις 1:32 ΜΜ, 41ex είπε

υπάρχει τρόπος να το μάθουμε αυτό;

Κι εγώ ψάχνω να φύγω αλλά θα το κάνω μόνο για ΟΤΕ αν υπάρχει διαθεσιμότητα για adsl σε νέα καμπίνα.

Εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα για καμπίνα στην περιοχή σου τότε το ADSL από εκεί θα το πάρεις κατά 99.9%

Δημοσ.
Στις 19/8/2018 στις 12:25 ΠΜ, wgdev είπε

IPTV + 12 ώρες δουλείας πάνω στο internet καθημερινά (εκτός ΣΚ) + 20-24 συσκευές ασύρματης ζεύξης. Η IPTV βγάζει 1080i και κάθε τέλος του μήνα από την δουλεία τραβάω αντίγραφα (λήψεις) ύψους (τώρα είναι) στα 760gb περίπου. Δεν είναι ότι δεν κάνεις την δουλεία σου στα 14000 είναι ότι φοβάμαι αν μείνω στην vodafone σε βάθος 2 ετών θα αλλάξει το δίκτυο της cyta και θα έχουμε μείωση του συγχρονισμού στις τάξεις του 8000 με 10000.

Κατάλαβα @Simon_says! Δεν ξέρω αν το snr σου μειώνει τόσο τον συγχρονισμό. Μετά βλέπω ότι έχεις το adsl 2 standard:  ITU-T G.992.3 (G.dmt.bis), δεν θα έπρεπε να έχεις το ITU-T G.992.5  που είναι το πρότυπο για το ADSL2+;;;

συγνώμη που βγαίνω εκτός, αλλά με τέτοιες απαιτήσεις και οι 2 γραμμές ειναι τραγικές.  :(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...