Επισκέπτης Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Καλησπέρα σε όλους, Είμαι συνδρομητής της cyta από το 2009 και μετά από την εξαγορά της από την vodafone σκέφτομαι να την κάνω προς ΟΤΕ. Εντάξει είναι ακριβότερος άλλα με ενδιαφέρει αποκλειστικά το internet με υψηλούς συγχρονισμούς και ξέρω ότι θα τους βρω εκεί (στον ΟΤΕ). Τώρα συγχρονίζω στα 13800* με snr στα 5,6 dB και attenuation στα 21,5. Ο ΟΤΕ μου δίνει ιντερνετ μόνο στα 23,18** (τώρα με την cyta πληρώνω 18,90) και αναμένω 1 βδομάδα την προσφορά της cyta - vodafone (μάλλον το έκλεισαν το μαγαζί) για να δω τι θα κάνω. Από την μια σκέφτομαι το κόστος από την άλλη δεν ξέρω πως θα γίνει το δίκτυο της cyta (έχω voip) με την vodafone. Την γνώμη σας, τις εμπειρίες σας. * Θεωρητικά στον ΟΤΕ θα συγχρονίζω κάπου μεταξύ 19000 με 20000. Έτσι το φαντάζομαι. ** 24μηνη προσφορά
antbyron Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα έχεις τόση μεγάλη διαφορά στον συγχρονισμό; Το πιθανότερο είναι να βρίσκεσαι στα ίδια περίπου. Με τον οτε έχεις καύτερη εξυπηρέτηση και ταχύτερη επίλυση προβλημάτων.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Αλλαγή θέση στον ΑΚ (dslam) του ΟΤΕ. Θα δώσουν στο προφιλ το μέγιστο μέχρι την ρεγκλέτα του ΚΑΦΑΟ. Αν δουν από το ΚΑΦΑΟ έως το box μείωση τότε θα επέμβουν. Στο τελευταίο δεν υπάρχει μείωση μιας και το είχα δώσει βλάβη με την cyta και το είχαν διορθώσει. Συγχρόνιζα στα 8500 και πήγα στα 13800. Φίλος με cyta συγχρόνιζε στα 14000 και πήγε στον ΟΤΕ 19700 σταθερά τώρα και 3 χρόνια.
ikaruga24 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα για εσένα σε καμπίνα κατά 99.9% θα σε βάλουν μέσα εκεί για ADSL και ναι θα πάρεις 20mbps+. Σε όλους τους νέους πελάτες αυτό κάνουν αν υπάρχει διαθεσιμότητα. Από κόστος μια χαρά είναι για οτε. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Αυτο που λει ο ikaruga24 αν την περιοχη σου την εχει αναλαβει ο οτε και υπαρχει διαθεσιμοτητα για καμπινα τοτε βουρ στον πατσα if not προσωπικά δεν θα το κουναγα ρουπι ,προ 3 μηνων και εγω για καλυτερα πηγα στον οτε και ευτυχώς για αυτον! που δεν εχω να πληρωσω το penalty για να σπασω το συμβολαιο αλλιως θα χα φυγει εχτες, αλλα και παλι αυτο ειναι η προσωπικη μου εμπειρια. Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2018 από Επισκέπτης
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, donyple είπε ποσο μακρυα εισαι απο το dslam? 1400 με 1500 μέτρα. 48 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε Εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα για εσένα σε καμπίνα κατά 99.9% θα σε βάλουν μέσα εκεί για ADSL και ναι θα πάρεις 20mbps+. Σε όλους τους νέους πελάτες αυτό κάνουν αν υπάρχει διαθεσιμότητα. Από κόστος μια χαρά είναι για οτε. Λογικά υπάρχει διαθεσιμότητα σε καμπίνα του ΟΤΕ ξέρω γω! Αν δεν υπάρχει με αφήνουν εκεί μου είμαι ε; 34 λεπτά πριν, Simon_says είπε Αυτο που λει ο ikaruga24 αν την περιοχη σου την εχει αναλαβει ο οτε και υπαρχει διαθεσιμοτητα για καμπινα τοτε βουρ στον πατσα if not προσωπικά δεν θα το κουναγα ρουπι ,προ 3 μηνων και εγω για καλυτερα πηγα στον οτε και ευτυχώς για αυτον! που δεν εχω να πληρωσω το penalty για να σπασω το συμβολαιο αλλιως θα χα φυγει εχτες, αλλα και παλι αυτο ειναι η προσωπικη μου εμπειρια. Οπότε από ότι καταλαβαίνω πήγες ΟΤΕ για καλύτερο συγχρονισμό και έμεινες στα ίδια που ήσουν με τον πάροχο ε; Τι συγχρονισμό έχεις, αν επιτρέπεται, snr και line attenuation να δω που βρίσκεσαι! Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2018 από Επισκέπτης επιπλέον απορίες
ikaruga24 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 38 λεπτά πριν, wgdev είπε Λογικά υπάρχει διαθεσιμότητα σε καμπίνα του ΟΤΕ ξέρω γω! Αν δεν υπάρχει με αφήνουν εκεί μου είμαι ε; Μπορείς να ρωτήσεις για σιγουριά να τσεκάρουν την διεύθυνση σου για το αν παίρνεις ή όχι. Αν παίρνεις τότε μπορείς να θεωρήσεις δεδομένο ότι θα σε κουμπώσουν στην καμπίνα.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Spoiler Λογικά υπάρχει διαθεσιμότητα σε καμπίνα του ΟΤΕ ξέρω γω! Αν δεν υπάρχει με αφήνουν εκεί μου είμαι ε; Η λεξη <<λογικα>>ειναι επικινδυνη και συνηθως σε απογοητευει οποτε παντα κρατα μεγαλο καλαθι που λεμε, πχ! στο δικο μου θεμα μιλησα με τεχνικο του οτε μου ρθε μυνημα οτι δηλωθηκε σαν βλαβη και θα ενημερωθω για την εξελιξη <<λογικα>> μετα απο 1,5 μηνα θα επρεπε να ειχα αλλα nop nada ουτε φωνη ουτε ακροαση. ε ναι αν δεν υπαρχει διαθεσιμη καμπινα απο κει που επερνες πριν θα περνεις και απο οτε, Spoiler Μπορείς να ρωτήσεις για σιγουριά να τσεκάρουν την διεύθυνση σου για το αν παίρνεις ή όχι. Αν παίρνεις τότε μπορείς να θεωρήσεις δεδομένο ότι θα σε κουμπώσουν στην καμπίνα. και εδω θελει προσοχη γιατι λογια τεχνικου οτε θα χρησιμοποιησω οχι δικα μου, οτι διαθεσιμότητα vdsl μπορει! να σου δωσει αλλη το σαιτ, του οτε αλλη το εμπορικο-πωλητρια, αλλη το τεχνικο πως το καταφερνουν δεν ξερω αλλα ισχυει και αυτο επιβεβαιώνετε και απο την δικια μου περιπτωση. Spoiler Οπότε από ότι καταλαβαίνω πήγες ΟΤΕ για καλύτερο συγχρονισμό και έμεινες στα ίδια που ήσουν με τον πάροχο ε; Τι συγχρονισμό έχεις, αν επιτρέπεται, snr και line attenuation να δω που βρίσκεσαι! Το απολυτος ακριβες ειναι το << καλυτερα θα με>> η πωλητρια μου το λεγε οκ η δουλεια της.... ητανε ,εγω σκεφτόμουν οτι ενταξει χειροτερα τι στο καλο δεν θα με για αυτο πηγα. http://prntscr.com/kk5h8l Eγω δεν εχω ακριβως προβλημα με την ταχυτητα αλλα δεν θελω να γραψω αλλα εδω το χο ποσταρει κιολας για να μην φλυαρω. Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2018 από Επισκέπτης
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Τι είναι αυτό που θα μπορείς να κάνεις με τα 19Mbps που δεν μπορείς να το κάνεις με τα 14;
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 12 ώρες πριν, elorant είπε Τι είναι αυτό που θα μπορείς να κάνεις με τα 19Mbps που δεν μπορείς να το κάνεις με τα 14; IPTV + 12 ώρες δουλείας πάνω στο internet καθημερινά (εκτός ΣΚ) + 20-24 συσκευές ασύρματης ζεύξης. Η IPTV βγάζει 1080i και κάθε τέλος του μήνα από την δουλεία τραβάω αντίγραφα (λήψεις) ύψους (τώρα είναι) στα 760gb περίπου. Δεν είναι ότι δεν κάνεις την δουλεία σου στα 14000 είναι ότι φοβάμαι αν μείνω στην vodafone σε βάθος 2 ετών θα αλλάξει το δίκτυο της cyta και θα έχουμε μείωση του συγχρονισμού στις τάξεις του 8000 με 10000. Κατάλαβα @Simon_says! Δεν ξέρω αν το snr σου μειώνει τόσο τον συγχρονισμό. Μετά βλέπω ότι έχεις το adsl 2 standard: ITU-T G.992.3 (G.dmt.bis), δεν θα έπρεπε να έχεις το ITU-T G.992.5 που είναι το πρότυπο για το ADSL2+;;;
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Εν τέλει έκλεισα σήμερα στην Cyta σε πρόγραμμα 17,88/μήνα με επιπλέον απεριόριστα σταθερά και 300 προς κινητά. Ουσιαστικά σε βάθος διετίες συγκριτικά με ΟΤΕ έχω ένα κέρδος της τάξης 122 ευρώ. Σας ευχαριστώ για τον χρόνο και τις απόψεις σας.
ikaruga24 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, wgdev είπε Εν τέλει έκλεισα σήμερα στην Cyta σε πρόγραμμα 17,88/μήνα με επιπλέον απεριόριστα σταθερά και 300 προς κινητά. Ουσιαστικά σε βάθος διετίες συγκριτικά με ΟΤΕ έχω ένα κέρδος της τάξης 122 ευρώ. Σας ευχαριστώ για τον χρόνο και τις απόψεις σας. Καλά έπραξες για τώρα αλλά να ξέρεις ότι είναι πολύ πιθανό να μην προλάβεις να το χαρείς λόγο της εξαγοράς.
antbyron Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δεν περνάνε οι υποχρεώσεις της εταιρίας στην καινούρια διεύθυνση με την εξαγορά;
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Με ενημέρωσαν ότι το συμβόλαιο είναι αυτό σε κόστος για 2 έτη και ας γίνει συγχώνευση. Τώρα θα ενημερώσω αν μου το αλλάξουν. Αυτό που έχω σαν επιχείρημα είναι ότι η προσφορά δόθηκε μετά που έγινε η εξαγορά.
jkoukos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Ισχύει απόλυτα ότι η όποια συμφωνία/πακέτο υπηρεσίας, μεταφέρεται αυτούσια στον νέο πάροχο (Vodafone). Το ίδιο έγινε και στην εξαγορά της HOL πριν από 3 χρόνια από την ίδια εταιρεία και αυτό προβλέπεται από τον νόμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα