AppleCollector Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Καλησπερα,εχω ενα iphone 7 plus jet black και πισω κανει σαν σημαδια βρωμας αλλα δειχνουν να μην φευγουν. Εχει κανεις παρομοιο προβλημα? ή εχει να προτεινει καποια λυση καθαρισμου?
kormos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, AppleCollector είπε Καλησπερα,εχω ενα iphone 7 plus jet black και πισω κανει σαν σημαδια βρωμας αλλα δειχνουν να μην φευγουν. Εχει κανεις παρομοιο προβλημα? ή εχει να προτεινει καποια λυση καθαρισμου? Το ίδιο κάνει και το δικό μου 7, απαλλάχτηκα βάζοντας το σε θήκη!
AppleCollector Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ το έχω σε θήκη και το έχει κάνει,μπόρεσες να το καθαρίσεις;αν ναι πως; Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2018 από AppleCollector
kormos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, AppleCollector είπε Εγώ το έχω σε θήκη και το έχει κάνει,μπόρεσες να το καθαρίσεις;αν ναι πως; Όχι, γι αυτό το έβαλα σε θήκη και απλά δεν ασχολούμε καθόλου, ούτε αφαιρώ γενικώς τη θήκη...
AggelosTz Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Το Jet black είχε παραδεχτεί και η apple ότι έχει θέματα και θέλει προσοχή. Αλλά όσο και να προσεχείς θα χαλάσει στην τελική το χρώμα. Και ενός φίλου μου που το έχει το ίδιο πρόβλημα του έχει εμφανίσει όπως και μικρό-γρατσουνιές ενώ το είχε πάντα σε θήκη
kormos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, AggelosTz είπε Το Jet black είχε παραδεχτεί και η apple ότι έχει θέματα και θέλει προσοχή. Αλλά όσο και να προσεχείς θα χαλάσει στην τελική το χρώμα. Και ενός φίλου μου που το έχει το ίδιο πρόβλημα του έχει εμφανίσει όπως και μικρό-γρατσουνιές ενώ το είχε πάντα σε θήκη Το δικό μου έχει "ξεφτύσει" στις γωνίες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα