Kostasspil Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 1ο επ 4ης σεζον και ο χαμος ξεκινησε Πολυ καλό επεισόδιο με αρκετή δράση. Μπόνους η τυπάρα η Μπεθ Spoiler
Millennium Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 https://www.huffingtonpost.gr/entry/o-kevin-kostner-feeyei-o-mathioe-makonachi-erchetai-finale-yia-to-yellowstone_gr_645698bae4b0ff22e37adfcc
CarbonFibre Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Έχουμε καλά νέα. Το Yellowstone έρχεται στο Netflix στις 15 Γενάρη και σε 4Κ! Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου από CarbonFibre
just getting started Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Καλό μιας και το έχω πιάσει μόλις από τον δωρεάν μήνα του cosmote tv, αλλά προφανώς δεν θα προλάβω να το τελειώσω. Προς το παρόν είμαι αρχές δεύτερου κύκλου. Τίμιο για τα πλάνα του και το μεγάλο cast χωρίς "καλούς" πρωταγωνιστές αλλά όχι και τίποτα το ιδιαίτερο.
phanispal Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Κι εγώ ξεκίνησα τη δεύτερη σεζόν χθες, περιμένω να την πάρει ο κατήφορος. Δεν είχα δει ότι την έχει και το Netflix, μόνο σε 4Κ είναι, όχι HDR/Dolby Vision;
ilias78 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Στις 10/1/2024 στις 9:27 ΜΜ, CarbonFibre είπε Έχουμε καλά νέα. Το Yellowstone έρχεται στο Netflix στις 15 Γενάρη και σε 4Κ! Έχεις όμως μονο τους 2 πρώτους κύκλους. Θα βάλουν κ τους άλλους? Κ αν ναι πότε?
Πέτρος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου Δημοσ. 13 Νοεμβρίου Ω ρε φίλε...δείτε το 8 ξανά πριν το 9,τουλάχιστον να γελάσετε με τις πλαστικές που έσκασαν τόσο καιρό. Τα υπόλοιπα, απλά δράμα.
johny f Δημοσ. 13 Νοεμβρίου Δημοσ. 13 Νοεμβρίου Spoiler Οταν μαλωνουν τα βουβαλια (Κοστνερ-Σερινταν),την πληρωνουν τα βατραχια (η σειρα) οπως ειδαμε στην επιστροφη της μετα απο 2 ολοκληρα χρονια.Αυτα... 1
phanispal Δημοσ. 13 Νοεμβρίου Δημοσ. 13 Νοεμβρίου Δεν ξέρω τι λέτε, εγώ απολαμβάνω πάλι το 1883 που έχει το Cosmote TV Series Marathon. 1
Πέτρος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 44 λεπτά πριν, johny f είπε Απόκρυψη περιεχομένων Οταν μαλωνουν τα βουβαλια (Κοστνερ-Σερινταν),την πληρωνουν τα βατραχια (η σειρα) οπως ειδαμε στην επιστροφη της μετα απο 2 ολοκληρα χρονια.Αυτα... Καλά, δεν την είχα και σε τεράστια εκτίμηση έτσι όπως είχε εξελιχθεί, αλλά τώρα αμόλησαν εντελώς.
johny f Δημοσ. 13 Νοεμβρίου Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 45 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Καλά, δεν την είχα και σε τεράστια εκτίμηση έτσι όπως είχε εξελιχθεί, αλλά τώρα αμόλησαν εντελώς. Ουτε εγω, Spoiler αλλα στις πρωτες σεζον ειχε ενα α' ενδιαφερον με ολους αυτους που προσπαθουσαν να κανουν ντου εκει περα.Σταδιακα ειχε μετα τα ιδια και τα ιδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα