Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σαν ειδος σειρας ναι δεν εχει καμια σχεση. η πιο κοντινη που μπορω να σκεφτω ειναι το succession . 

Ισως το 1923 να ειναι λιγο πιο κοντα παντως. Το κομματι με το χαρισον φορντ δλδ.

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Gogotsa είπε

Ετσι για την ιστορια, επειδη κατα πασα πιθανοτητα καπου το διαβασατε, η σειρα δεν εχει καμια σχεση με το 1883 και 1923 και κακως τη συγκρινουν με αυτες.

το 1883 ειναι prequel και το 1923 επισης. καθως περαν του οτι η διαδρομη τους ειναι προς το ιδιο μερος... μηπως ειναι και συνωνυμια το Dutton?.

Αναφορά σε κείμενο

A prequel to "Yellowstone," "1883" follows the Dutton family as they flee Texas and embark on a journey through the Great Plains to seek a better future in Montana.

Δημοσ.
Στις 23/2/2023 στις 1:03 ΜΜ, Gogotsa είπε

Ετσι για την ιστορια, επειδη κατα πασα πιθανοτητα καπου το διαβασατε, η σειρα δεν εχει καμια σχεση με το 1883 και 1923 και κακως τη συγκρινουν με αυτες.

Φίλε μου, αν έχεις δει και τις 3 και δεν έχεις καταλάβει την σύνδεση, μάλλον τις βλέπεις νυσταγμένος λίγο πριν τον ύπνο, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.

Εκτός του ότι το 1883 και το 1923 είναι prequels του Yellowstone, το σενάριο έχει πάρα πολλά κοινά σημεία όπως και η γενική αίσθηση που σου αφήνουν.

• Like 3
Δημοσ.

Το 1923 είναι σαν fanfic. Καμία σχέση σαν ποιότητα με τα άλλα δύο, και από το προηγούμενό μου σχόλιο ότι είναι σαπουνόπερα μέχρι σήμερα, που ολοκληρώθηκε η 1/2 σεζόν, τα πράγματα δυστυχώς χειροτέρεψαν.

Βλέποντας και το σενάριο του νέου Mayor of Kingstown, ο Sheridan κουράστηκε μάλλον και χρειάζεται να κάνει ένα διάλειμμα.

Γενικά για μένα πάει Peak Yellowstone (1-3) > 1883 > Yellowstone 4 > 1923 1 > Yellowstone 5.1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αποφάσισα κι εγώ λίγο αργά να την ξεκινήσω μιας και έχω ακούσει καλά λόγια. 3ο επεισόδιο ως τώρα. 

Εχει αρκετό ενδιαφέρον 

Spoiler

image.png.0b160142a0ee888f9d4332fcb3c1983b.pngScreenshot_1.jpg.0630534152da7bcce3a9381792a22998.jpgScreenshot_2.jpg.a4b059abf7d4c921ef5a532b961ad9c8.jpg

Επεξ/σία από Kostasspil
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, KilliK είπε

OH.MY.GOD!

τρεχω να την δω αμεσως. 

forrest-gump-running.gif

Run Forrest,run!

Επεξ/σία από johny f
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Kostasspil είπε

Αποφάσισα κι εγώ λίγο αργά να την ξεκινήσω μιας και έχω ακούσει καλά λόγια. 3ο επεισόδιο ως τώρα. 

Εχει αρκετό ενδιαφέρον 

Απόκρυψη περιεχομένων

image.png.0b160142a0ee888f9d4332fcb3c1983b.pngScreenshot_1.jpg.0630534152da7bcce3a9381792a22998.jpgScreenshot_2.jpg.a4b059abf7d4c921ef5a532b961ad9c8.jpg

Killik approves 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ενδιαφέρον αυτής της σειράς είναι ότι όλοι οι χαρακτήρες δεν χωρίζονται σε καλους/κακους με την στερεοτυπικη έννοια του όρου. 

Όλοι έχουν κάνει bad shit, αλλα ολοι τους είναι κατεστραμενοι με πρώτο απ όλους τον πατέρα. 

Όσο προχωράει η σειρά τόσο καταλαβαίνεις τους λόγους του καθενός για την συμπεριφορά του. Βλέπεις το τραύμα που κουβαλά ο καθένας

Επεξ/σία από Kostasspil
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Kostasspil είπε

Όσο προχωράει η σειρά τόσο καταλαβαίνεις τους λόγους του καθενός για την συμπεριφορά του. Βλέπεις το τραύμα που κουβαλά ο καθένας

Να ζητήσουν βοήθεια ειδικού, να πάνε σε κανένα γιατρό...όχι να σπέρνουν τον όλεθρο.

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Έφτασες 3η/4η σεζόν? Θα καταλάβεις τι εννοώ...

Εκεί μέσα έχει μαζεμένους περισσότερους ψυχοπαθείς (με την άσχημη έννοια της λέξης) από ότι σε "ίδρυμα" στην Αγγλία στις αρχές του προηγούμενου αιώνα.

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Kostasspil είπε

3η σεζόν λογικά θα μπω Δευτέρα, το χω πάει λίγο τάπα. Είναι και λίγα επ. οπότε έχει βολέψει

Μέχρι και τη 2η, κάπως παλευόταν. Θα τη δεις την κατηφόρα, σύντομα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...