Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις είδα το πρώτο επεισόδιο η σειρά φαίνεται να υπόσχεται πολλά  με αρκετά καλό cast καλογραμμένο σενάριο

και ωραία φωτογραφία, 90 λεπτά το πρώτο επεισόδιο. 

• Like 1
  • Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ἐχουν παιχτεί 8 επεισόδια και δεν πήρε κανείς εδώ στο φόρουμ χαμπάρι (ούτε κι εγώ)

υπότιτλοι έχουν βγει μόνο για το πρώτο επεισόδιο.😥

Επεξ/σία από zvarthangalos
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το τελείωσα χθες. Άρχισε πολύ καλά για εμένα, αλλά προς το τέλος φαλτσάρει. Ο Papa Dutton αρχίζει να παίρνει αλόγιστες αποφάσεις μόνο και μόνο για plot convenience. Τον Jamie "υποστήριζα", αλλά όλο χαμένος βγαίνει. Η αλήθεια να λέγεται, πιο ενδιαφέρον χαρακτήρας, και που με "κράτησε" στη σειρά είναι η Beth.

• 4 χρόνια αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Είμαι στη μέση της 2ης σεζόν.

Γίνεται ποτέ δραματική σειρά της προκοπής, στη "Δύση", ή πηγαίνει μέχρι το τέλος ως piss contest με κάποιες ελάχιστες καλές στιγμές?

Στο επεισόδιο που η αδερφούλα δέρνει και σέρνει τον "άχρηστο", είπα να ρίξω διαγραφή στο φάκελο...γελοιότητα από τις λίγες.

• Confused 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

ξεκινησα να βλεπω το 1923 λογω του φανταχτερου cast  και οντως μου αρεσει πολυ.

τωρα βλεπω το 1883, ειδα ενα επεισοδιο και δειχνει αξιολογο και αυτο.

το yellowstone που εχει προχωρησει τοσες σεζον τι λεει? Παντα το φοβομουν γιατι τον κοστνερ δε το χωνευα ποτε.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, xavier είπε

το yellowstone που εχει προχωρησει τοσες σεζον τι λεει? Παντα το φοβομουν γιατι τον κοστνερ δε το χωνευα ποτε.

Δεν είναι ο Κόστνερ το πρόβλημα της σειράς, μια χαρά στέκεται/παίζει/δείχνει.

Άν ψάχνεις κάτι που να μην έχει τον παραμικρό ειρμό/συνέχεια/νόημα και ουδεμία θέση/σχέση με την εποχή που διαδραματίζεται, δες το.

Αν σε ενοχλεί να βλέπεις μια φυλή ψυχοπαθών να γμάει και να δέρνει απλά γιατί μπορεί, να ζητάει λογαριασμό από τους πάντες αλλά να μη δίνει σε κανέναν κλπ, μην το δεις.

• Confused 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, xavier είπε

προλαβαίνεις να το κάνεις binge πριν τα τελευταία 8 επεισόδια, δυστυχώς έχει κάνει κοιλιά στις τελευταίες δύο σεζόν.

Το 1923 καλό ξεκίνησε αλλά έχει γίνει σαπουνόπερα γαμώτο.

Δημοσ.

συμφωνω για το 1923, αυτο το ταξιδι της επιστροφης του σπενσερ το εχουν τραβηξει πολυ. Μεχρι να γυρισει τελειωσε η σεζον και φαινεται η πλοκη να εχει κολλησει εδω και μερικα επεισοδια και τον περιμενει.

το 1883 τουλαχιστον ξες οτι η ολη ιστορια του ειναι αυτο το ταξιδι. 

οπως και να χει αξιολογες παραγωγες και οι 2. θα συνεχισω και με το yellowstone μια και υπαρχει μια ψιλοξηρασια αυτη την εποχη απο σειρες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, xavier είπε

Παντα το φοβομουν γιατι τον κοστνερ δε το χωνευα ποτε.

Δεν παίζει άσχημα. Για να υπηρετήσει όμως τον συγκεκριμένο ρόλο, βάζει τόσες πολλές φορές την γλώσσα στο μάγουλο που καταντάει αηδία...

Η τρέχουσα σεζόν του Yellowstone είναι replay από τις προηγούμενες και όπως είπε ο προλαλήσαντας, κάνει κοιλιά.

Το 1923 είναι καλό αλλά υπερβολικά αργό.

Το 1883 είναι απλά καταπληκτικό, η αφήγηση δε της Isabel May είναι ανατριχιαστική.

Σε όλες τις παραπάνω σειρές κοινό σημείο είναι ο άγριος αλλά κατά βάθος ευαίσθητος, μιλάω λίγο και φοβίζω με την στάση μου αρσενικός καουμπόϋ χαρακτήρας που πλαισιώνεται από μία δυναμική γυναίκα, όπως επίσης κι η ευαισθησία προς το περιβάλλον και η αποστροφή προς οτιδήποτε νεόφερτο της ανάπτυξης απειλεί να καταστρέψει τον παλιό καλό τρόπο ζωής. Άλλωστε και οι τρεις είναι γραμμένες από τον Sheridan, Τεξανό και οπαδό των σκληρών και μάτσο καουμπόϋ.

Επεξ/σία από NickTheGreek
Δημοσ.

Ετσι για την ιστορια, επειδη κατα πασα πιθανοτητα καπου το διαβασατε, η σειρα δεν εχει καμια σχεση με το 1883 και 1923 και κακως τη συγκρινουν με αυτες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...