Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα και απο εμενα. Μετα απο 10 μερες κατοπιν αιτησης αναβαθμισης απο 24αρα σε 5Οαρα συνδεση(ΟΤΕ), ξυπναω το πρωι και βλεπω λαμπακια Online και Telephony στο Ρουτερ κλειστα. Κανω ρεσετ και εχω ιντερνετ ολα κομπλε τρεχω και ενα γρηγορο speedtest 47/4.5 ολα μπομπα λεω,και ξαφνικα μετα απο ενα λεπτο σβηνουν τα 2 λαμπακια παλι,τα οποια χωρις reset μενουν σβηστα για παντα,ενω με reset εχω νετ για περιπου 1 λεπτο μεχρι να νεκρωσουν οπως πριν.Πηρα ΟΤΕ δε μπορεσαν να κανουν κατι. Επειδη απο networks ειμαι λιγο ασχετος,ρωτησα το παλικαρι αν πρεπει να αλλαξω κατι στη καλωδιωση(τα εχω ολα οπως στην εικονα του manual του speedport PSTN συνδεσης)  λογω της αλλαγης αλλα μου ειπε οτι δε χρειαζεται να κανω κατι. Any tips?

c.PNG

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μήπως τυχόν έκανες και καμία αλλαγή ονόματος μαζί με την αναβάθμιση; Μου ακούγεται σαν να έχουν λήξει οι κωδικοί της γραμμής. Στην ουσία δηλαδή παίζει μετά το reset όταν μπαίνουν τα default στοιχεία του παρόχου και μόλις παίρνει ξανά τους δικούς σου κωδικούς αυτόματα σταματάει σα να είναι λάθος. Θα μπορούσε να είναι και θέμα ρούτερ αλλα πιο πιθανό το πρώτο εφόσον μόλις έγινε αλλαγή στη γραμμή.

Τι εννοείς οτι δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι από εκει; Δηλώθηκε βλάβη; Το έψαξε κανείς; Σήκωσαν τα χέρια ψηλά;

Επεξ/σία από Cosbuster
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο ιδιο ονομα φιλε μου . Ναι , μετα απο ενα βασικο troubleshoot το δηλωσαν ως βλαβη ...

Επεξ/σία από Limitlesss
Δημοσ.

Καλησπέρα,

το αστειο σε αυτο ειναι οτι ειχα κ εγω ενα παρομοιο προβλημα με την αναβαθμιση μου σε vdsl, ειχα κανει reset το ρουτερ κ εβαλα/εβγαλα καλωδιο απο πριζα Rj11. επιασε για λιγο κ μετα τπτ κ απομακρυσμενα δεν μπορεσαν να κανουν κατι. οταν ηρθε τεχνικος διαπιστωσε οτι ειχε σπασει ο μηχανισμος απο τν Rj11 καθως οπως εβγαλα κ εβαλα αυο το σπλιτερακι του οτε το εσπασα.. αν εχεις αλλη πριζα σπιτι κανε μια δοκιμη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...