orestisomegas Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Σκέφτομαι να αγοράσω ένα κινητό από Σκρουτζ (συγκεκριμένα το xiaomi mi a2 ) αλλά φοβάμαι λίγο με το θέμα της υποστήριξης... Τα δύο μαγαζιά στα οποία έχω καταλήξει είναι το mygad και το placemall, έχει αγοράσει κάνεις από αυτά τα μαγαζια και έχει χρησιμοποιήσει το σέρβις τους? Πώς είναι η aftersale εξυπηρέτηση?
SeNNinhA Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Για το MyGad και η προσωπικη μου εμπειρια και αλλες κριτικες ειναι πολυ καλες. Καλυτερη εξυπηρετηση απο πολλες αντιπροσωπειες. Το αλλο δεν το ξερω. 1 1
orestisomegas Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 4 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε Για το MyGad και η προσωπικη μου εμπειρια και αλλες κριτικες ειναι πολυ καλες. Καλυτερη εξυπηρετηση απο πολλες αντιπροσωπειες. Το αλλο δεν το ξερω. εχεις χρειαστει σερβις ή αναφερεσαι μονο στο κομματι αμεσης παραδοσης/τηλεφωνικης εξυπηρετησης?
saruman123 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 6 λεπτά πριν, orestisomegas είπε εχεις χρειαστει σερβις ή αναφερεσαι μονο στο κομματι αμεσης παραδοσης/τηλεφωνικης εξυπηρετησης? Εγώ προσωπικά δεν έχω χρειαστεί ποτέ service αλλά το MyGad είναι αξιόλογο. Επίσης συνεργάζεται και με την κοινότητα τις Xiaomi-Miui.gr 2
SeNNinhA Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, orestisomegas είπε εχεις χρειαστει σερβις ή αναφερεσαι μονο στο κομματι αμεσης παραδοσης/τηλεφωνικης εξυπηρετησης? 2 περιστατικα: 1) Service κινητου στο οποιο τελικα απλα εγινε αλλαγη της συσκευης και 2) action cam με γρατζουνισμενη την αδιαβροχη θηκη της στην περιοχη του φακου οπου αμεσα μου εστειλαν νεα θηκη χωρις να χρειαστει καν να στειλω την παλια πισω (μονο με φωτο). Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2018 από SeNNinhA 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα