Προς το περιεχόμενο

Sony 55XE8596 VS Samsung 55NU7102

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν εχω παραπονο αλλα, το smart κομματι ειναι φτωχο. Με την 8596 θα εχεις android και επισης καλυτερη εικονα μιας και θεωρω οτι τα χρωματα της 7096 χρειαζονται λιγο βοηθεια..

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, gbras είπε

Δεν εχω παραπονο αλλα, το smart κομματι ειναι φτωχο. Με την 8596 θα εχεις android και επισης καλυτερη εικονα μιας και θεωρω οτι τα χρωματα της 7096 χρειαζονται λιγο βοηθεια..

Την 7096 είχα. Και ήμουν υπερευχαριστημένος. 

Smart δεν με ενδιαφέρει. Έχει Netflix YouTube plex. Είμαι τέλεια. 

Χρωματα κανείς λάθος. Δεν έχεις δει άλλες στα ίδια λεφτά. Έχει τρομερή εικόνα και χρωμα και τρομερή ευκρινια. Πέρασα και από τα τρία μοντέλα. 

Δημοσ.

Αφου την ξερεις και εισαι ευχαριστημενος γιατι ρωτας τοτε? Τωρα τι εντυπωση κανει στον καθενα ειναι υποκειμενικο. Εχω περασει και εγω απο αρκετες τηλεορασεις. Σε καμια περιπτωση δεν λεω οτι η 7096 ειναι κακη τηλεοραση . Για τα λεφτα της μια χαρα ειναι.

Δημοσ.

Εάν βγάλουν την sony8596 στις 65ιντσες σε προσφορά στο 1000ρικο να την "χτυπήσω" ή στα ίδια λεφτά περίπου υπάρχει κάτι καλύτερο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, panagiotisky είπε

Εάν βγάλουν την sony8596 στις 65ιντσες σε προσφορά στο 1000ρικο να την "χτυπήσω" ή στα ίδια λεφτά περίπου υπάρχει κάτι καλύτερο?

Χτυπα την αλυπητα!

Επεξ/σία από alexakos89
  • Like 1
Δημοσ.

Μήπως ξέρει κάποιος στην 8596 πώς πιάνω τα κανάλια με τη κεραία? έκανα αρχικά Scan  άλλα δε βρήκα κατι.Αν και έχω συνδέσει την κεραία,δε πιάνει κανένα κανάλι. Μόνο μέσω ote TV πιάνω....

32 λεπτά πριν, panagiotisky είπε

Μήπως ξέρει κάποιος στην 8596 πώς πιάνω τα κανάλια με τη κεραία? έκανα αρχικά Scan  άλλα δε βρήκα κατι.Αν και έχω συνδέσει την κεραία,δε πιάνει κανένα κανάλι. Μόνο μέσω ote TV πιάνω....

https://www.sony.gr/electronics/support/articles/00115215. Μάλλον αυτό πρέπει να κάνω... έτσι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...