Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, bahamut_zero είπε

δεν πας σε κανενα public να ξεμπερδευεις;  Το πιθανοτερο ειναι οως κι αυτοι θα σου αλλαξουν ολη την οθονη. Αν θες πες τους να το κανουν παρουσια σου να σαι σιγουρος.

Καλή λύση, αν το δεχτούν.

Ρωτησα και στα Public, 80€ και μου είπαν ότι βάζουν τις καλύτερες after market που μπορούν να βρουν, παρολ αυτά μου είπαν ότι ίσως παρατηρήσω μια μικρή διαφορά στα χρώματα και στην ανθεκτικότητα (αυτό με τρόμαξε λίγο).

Δημοσ.
1 ώρα πριν, the_doge_whisperer είπε

Καλή λύση, αν το δεχτούν.

Ρωτησα και στα Public, 80€ και μου είπαν ότι βάζουν τις καλύτερες after market που μπορούν να βρουν, παρολ αυτά μου είπαν ότι ίσως παρατηρήσω μια μικρή διαφορά στα χρώματα και στην ανθεκτικότητα (αυτό με τρόμαξε λίγο).

Ίσως δεις λίγη διαφορά στη φωτεινότητα και στην αντοχή. Γενικά αν μπει μια καλή οθόνη μια χαρά θα είσαι, θα πρέπει να το βάλεις δίπλα δίπλα με άλλο για να δεις διαφορά και για την αντοχή βάζεις ένα tempered glass. Έτσι κι αλλιώς όλες (και η αυθεντική) σπάνε.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 20/8/2018 στις 1:52 ΠΜ, zio10 είπε

Ίσως δεις λίγη διαφορά στη φωτεινότητα και στην αντοχή. Γενικά αν μπει μια καλή οθόνη μια χαρά θα είσαι, θα πρέπει να το βάλεις δίπλα δίπλα με άλλο για να δεις διαφορά και για την αντοχή βάζεις ένα tempered glass. Έτσι κι αλλιώς όλες (και η αυθεντική) σπάνε.

Σωστά, ίσως και να το ψειρίζω παραπάνω Απ ότι χρειάζεται. 

Αρα εσυ προτείνεις την αλλαγή όλης της οθόνης σε ένα μεγάλο κατάστημα (public, κωτσοβολο)  παρα την αλλαγή της πρόσοψης στο άλλο κατάστημα;

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, the_doge_whisperer είπε

Σωστά, ίσως και να το ψειρίζω παραπάνω Απ ότι χρειάζεται. 

Αρα εσυ προτείνεις την αλλαγή όλης της οθόνης σε ένα μεγάλο κατάστημα (public, κωτσοβολο)  παρα την αλλαγή της πρόσοψης στο άλλο κατάστημα;

Επειδή έχω ασχοληθεί με το θέμα (αν και όχι από το 6 και μετά) δεν ξέρω τι αποτέλεσμα θα έχει αν αλλάξεις μόνο το τζαμάκι, το φοβάμαι λίγο. Μου φαίνεται πιο σίγουρο να αλλαχτεί όλη η οθόνη με μια καλής ποιότητας.

Δημοσ.

Φίλος που άλλαξε σε 7 Plus με 80ευρώ + 2 χρόνια εγγύηση είναι πολύ απογοητευμένος με την ποιότητα απεικόνισης και κυρίως με το touch. Αν και είναι πανάκριβες νομίζω μόνο οι αυθεντικές αξίζουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...