Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα 

μου έχει σπάσει η οθόνη (μόνο το πλαστικό της οθόνης για την ακρίβεια αλλά Απ ότι διαβάζω πάνε μαζί) από το iPhone 6s μου.

Ψαχνοντας τις επιλογές μου έπεσα στον Κωτσόβολο ο οποίος έχει μια αρκετά καλή προσφορά (73€) μαζί με 2 χρόνια εγγύησης.

Μιλησα μαζί τους στο τηλεφωνο και μου είπαν ότι οι οθόνες που χρησιμοποιούν είναι γνήσιες και ότι τις προμηθεύονται από την ίδια την Apple.

Μου φάνηκε λίγο περίεργο αυτό, και σε αυτήν την τιμη κιολας, αλλά δε νομίζω να μου λένε και έτσι στεγνά μπαρούφες.

Εχει αλλάξει κανεις πρόσφατα οθόνη στον Κωτσόβολο για να μπορέσει να επιβεβαιώσει την ποιότητα της καινούριας;

Επεξ/σία από the_doge_whisperer
Δημοσ.
3 minutes ago, the_doge_whisperer said:

αλλά δε νομίζω να μου λένε και έτσι στεγνά μπαρούφες.

Σου λένε έτσι στεγνά μπαρούφες. 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ή ανακατασκευασμένες είναι ή OEM A’ ποιότητας. Γνήσιες καινούριες οθόνες από την Apple δεν είναι σε καμία περίπτωση. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, AlienTechGR είπε

Ή ανακατασκευασμένες είναι ή OEM A’ ποιότητας. Γνήσιες καινούριες οθόνες από την Apple δεν είναι σε καμία περίπτωση. 

Οκ και αν υποθέσουμε ότι είναι κάτι από αυτά θα είναι όντως καλή ποιότητας ή θα διαφέρει σε σχέση με την αρχική; 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, the_doge_whisperer είπε

Καλησπέρα 

μου έχει σπάσει η οθόνη (μόνο το πλαστικό της οθόνης για την ακρίβεια αλλά Απ ότι διαβάζω πάνε μαζί) από το iPhone 6s μου.

Ψαχνοντας τις επιλογές μου έπεσα στον Κωτσόβολο ο οποίος έχει μια αρκετά καλή προσφορά (73€) μαζί με 2 χρόνια εγγύησης.

Μιλησα μαζί τους στο τηλεφωνο και μου είπαν ότι οι οθόνες που χρησιμοποιούν είναι γνήσιες και ότι τις προμηθεύονται από την ίδια την Apple.

Μου φάνηκε λίγο περίεργο αυτό, και σε αυτήν την τιμη κιολας, αλλά δε νομίζω να μου λένε και έτσι στεγνά μπαρούφες.

Εχει αλλάξει κανεις πρόσφατα οθόνη στον Κωτσόβολο για να μπορέσει να επιβεβαιώσει την ποιότητα της καινούριας;

Μόνο επίσημα σέρβις έχουν και τοποθετούν γνήσιες οθόνες. 

Αν θες την επίσημη εγγύηση καλύτερα να μην κοιτάς σε αλλά καταστήματα...

2 ώρες πριν, CheOnWeb είπε

Σου λένε έτσι στεγνά μπαρούφες. 

Σωστά!

1 ώρα πριν, AlienTechGR είπε

Καλά τα λες αλλά γενικώς η Apple δεν «μοιράζει» τα ανταλλακτικά...

1 ώρα πριν, the_doge_whisperer είπε

Οκ και αν υποθέσουμε ότι είναι κάτι από αυτά θα είναι όντως καλή ποιότητας ή θα διαφέρει σε σχέση με την αρχική; 

Το ποιο πιθανό είναι να υπάρχει διαφορά στα χρώματα.

Στην λειτουργικότητα εφόσον τοποθετηθεί το «δικό σου» Touch ID (από τη σπασμένη), δεν θα αντιμετωπίσεις κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kormos είπε

Μόνο επίσημα σέρβις έχουν και τοποθετούν γνήσιες οθόνες. 

Αν θες την επίσημη εγγύηση καλύτερα να μην κοιτάς σε αλλά καταστήματα...

Σωστά!

Καλά τα λες αλλά γενικώς η Apple δεν «μοιράζει» τα ανταλλακτικά...

Το ποιο πιθανό είναι να υπάρχει διαφορά στα χρώματα.

Στην λειτουργικότητα εφόσον τοποθετηθεί το «δικό σου» Touch ID (από τη σπασμένη), δεν θα αντιμετωπίσεις κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.

Ευχαριστώ.

Ειμαι εκτός εγγύησης έτσι κι αλλιώς, δεν με απασχολεί αυτό. 

Στην επίσημη αντιπροσωπεία η τιμη που μου έδωσαν είναι υπερδιπλάσια, δεν τα δίνω σε καμία περίπτωση. 

Άμα είναι να έχει διαφορά στα χρώματα το αφήνω έτσι τότε, «βλέπεται» προς το παρόν, αν ραγίσει κι άλλο θα το σκεφτώ τότε. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, the_doge_whisperer είπε

Ευχαριστώ.

Ειμαι εκτός εγγύησης έτσι κι αλλιώς, δεν με απασχολεί αυτό. 

Στην επίσημη αντιπροσωπεία η τιμη που μου έδωσαν είναι υπερδιπλάσια, δεν τα δίνω σε καμία περίπτωση. 

Άμα είναι να έχει διαφορά στα χρώματα το αφήνω έτσι τότε, «βλέπεται» προς το παρόν, αν ραγίσει κι άλλο θα το σκεφτώ τότε. 

Εφόσον δεν σε απασχολεί η εγγύηση δες και σε κάποιο «παραμάγαζο» για κόστος επισκευής.

Δημοσ.

Καλησπέρα, επανέρχομαι διότι βρήκα κατάστημα στη Θεσσαλονίκη το οποίο τους έδειξα το κινητό και μου είπαν ότι μιας και έχει σπάσει μόνο το εξωτερικό κρύσταλλο και όχι η οθόνη από μέσα μπορούν να μου κάνουν αντικατάσταση μόνο αυτό έτσι (δηλαδή την πρόσοψη) ώστε να κρατήσω την original οθόνη του κινητού μου.

κοστος 50€.

Μου φαίνεται η καλύτερη λύση αυτή.

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, the_doge_whisperer είπε

Καλησπέρα, επανέρχομαι διότι βρήκα κατάστημα στη Θεσσαλονίκη το οποίο τους έδειξα το κινητό και μου είπαν ότι μιας και έχει σπάσει μόνο το εξωτερικό κρύσταλλο και όχι η οθόνη από μέσα μπορούν να μου κάνουν αντικατάσταση μόνο αυτό έτσι (δηλαδή την πρόσοψη) ώστε να κρατήσω την original οθόνη του κινητού μου.

κοστος 50€.

Μου φαίνεται η καλύτερη λύση αυτή.

Ομολογώ δεν έχω ξαναδεί κάποιον να μπορεί να κάνει τέτοια επέμβαση....στην Ελλάδα. Μου κάνει εντύπωση...

Εκτός αν, σου βάλει άλλη οθόνη πλήρης και απλά στο αναφέρει έτσι απλά...

Δημοσ.
13 ώρες πριν, kormos είπε

Ομολογώ δεν έχω ξαναδεί κάποιον να μπορεί να κάνει τέτοια επέμβαση....στην Ελλάδα. Μου κάνει εντύπωση...

Εκτός αν, σου βάλει άλλη οθόνη πλήρης και απλά στο αναφέρει έτσι απλά...

Δε νομίζω να το διακινδύνευαν έτσι, αφού θα φαίνεται η διαφορά, γιατί αν με 50€ μου άλλαζαν και οθόνη θα ήταν καμία της πλάκας. 

Άσε που το διαφημίζουν και στην ιστοσελίδα τους.

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, the_doge_whisperer είπε

Δε νομίζω να το διακινδύνευαν έτσι, αφού θα φαίνεται η διαφορά, γιατί αν με 50€ μου άλλαζαν και οθόνη θα ήταν καμία της πλάκας. 

Στην Ελλάδα, δεν αλλάζει κανείς την οθόνη αφής!

Η τιμή όπως ο ίδιος βλέπεις είναι παραπλήσια 70 η οθόνη αφής, 80 η οθόνη. Τα 50 που αναφέρεις που τα βλέπεις;

Επίσης αν αλλαχτεί η οθόνη δεν θα έχεις πλέον μέτρο σύγκρισης για να επιβεβαιώσεις την διαφορά των χρωμάτων.

.

*δες μια εικόνα από μια "διαδικασία" αλλαγής εδώ.

Δημοσ.
39 minutes ago, the_doge_whisperer said:

Ελπίζω να δίνουν μεγαλύτερη προσοχή στο Service απ’ την ορθογραφία τους!

ανακατασλευάσουμε = ανακατασκευάσουμε

Εμπιστευτήτε = Εμπιστευτείτε

Iphone = iPhone

Δημοσ.
8 ώρες πριν, kormos είπε

Στην Ελλάδα, δεν αλλάζει κανείς την οθόνη αφής!

Η τιμή όπως ο ίδιος βλέπεις είναι παραπλήσια 70 η οθόνη αφής, 80 η οθόνη. Τα 50 που αναφέρεις που τα βλέπεις;

Επίσης αν αλλαχτεί η οθόνη δεν θα έχεις πλέον μέτρο σύγκρισης για να επιβεβαιώσεις την διαφορά των χρωμάτων.

.

*δες μια εικόνα από μια "διαδικασία" αλλαγής εδώ.

Τα 50€ μου τα είπαν απ το κατάστημα που πήγα από κοντά. 

Τι εννοείς δεν θα έχω μέτρο σύγκρισης; Μπορώ να το συγκρίνω με οποιοδήποτε άλλο iPhone 6s για να δω τη διαφορά.

Αν αντιληφθώ ότι μου έχουν βάλει άλλη οθόνη θα ζητήσω τα χρήματα μου πίσω. 

Η διαδικασία προφανώς και σε μένα φαίνεται βουνό που είμαι άσχετος αλλΑ για ένα καλό τεχνικό φαντάζομαι θα είναι ρουτίνα. 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, the_doge_whisperer είπε

Τα 50€ μου τα είπαν απ το κατάστημα που πήγα από κοντά. 

Τι εννοείς δεν θα έχω μέτρο σύγκρισης; Μπορώ να το συγκρίνω με οποιοδήποτε άλλο iPhone 6s για να δω τη διαφορά.

Αν αντιληφθώ ότι μου έχουν βάλει άλλη οθόνη θα ζητήσω τα χρήματα μου πίσω. 

Η διαδικασία προφανώς και σε μένα φαίνεται βουνό που είμαι άσχετος αλλΑ για ένα καλό τεχνικό φαντάζομαι θα είναι ρουτίνα. 

Διάβασε πάλι όσα έχουν αναφερθεί και πράξε όπως θεωρείς ότι είναι ποιό σωστό...

Δημοσ.

δεν πας σε κανενα public να ξεμπερδευεις;  Το πιθανοτερο ειναι οως κι αυτοι θα σου αλλαξουν ολη την οθονη. Αν θες πες τους να το κανουν παρουσια σου να σαι σιγουρος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...