Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα 

Πριν από λίγες ημέρες αγόρασα την παρακάτω μητρική. MSI B350 PC Mate. 

Σήμερα παρατηρήσα ότι δεν κάνει το κλασικό μπιπ στο άνοιγμα του υπολογιστή. Δοκίμασα δύο σπικερακια αλλά τίποτα. Φταίει κάτι ή τις βγάζουν έτσι πια. 

Ευχαριστώ 

Δημοσ.

Το beeping  ξέρω ότι χρησιμοποιείται για error detection.

Έχεις κάποιο πρόβλημα; Αν όχι, εγώ προσωπικά το θεωρώ σπαστικό σε κάθε άνοιγμα του υπολογιστή να κάνει και ένα beep. Αν εσύ το θες, μπορείς να ψάξεις στο BIOS, αλλά και στο manual της μητρικής για το beep και θα βρεις κάτι.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, LambisElef είπε

Το beeping  ξέρω ότι χρησιμοποιείται για error detection.

Έχεις κάποιο πρόβλημα; Αν όχι, εγώ προσωπικά το θεωρώ σπαστικό σε κάθε άνοιγμα του υπολογιστή να κάνει και ένα beep. Αν εσύ το θες, μπορείς να ψάξεις στο BIOS, αλλά και στο manual της μητρικής για το beep και θα βρεις κάτι.

Σε ευχαριστώ. Θα κοιτάξω μήπως βρω κάτι. Απλά νόμισα μήπως είναι η μητρική. 

Είναι καινούρια και δεν γνωρίζω. Πρώτη φορά παίρνω. MSI. 

Δημοσ.

Όλες οι νέες μητρικές δε κάνουν beep στο post πλέον. Χρησιμοποιούν προαιρετικά/συμπληρωματικά το pc speaker για error beep codes μια και ήδη έχουν διαγνωστικά ή post code LEDs.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, ilos είπε

Όλες οι νέες μητρικές δε κάνουν beep στο post πλέον. Χρησιμοποιούν προαιρετικά/συμπληρωματικά το pc speaker για error beep codes μια και ήδη έχουν διαγνωστικά ή post code LEDs.

Ευχαριστώ πολύ !!

Δημοσ.

Τελικά έκανε beep. Έβγαλα την γραφικών για είχα την περιέργεια. Απλά δεν κάνει στο post όταν ανοίγει όπως μου είπε παραπάνω ο φίλος ilos. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...