Balthazar@.@ Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Καλησπέρα Πριν από λίγες ημέρες αγόρασα την παρακάτω μητρική. MSI B350 PC Mate. Σήμερα παρατηρήσα ότι δεν κάνει το κλασικό μπιπ στο άνοιγμα του υπολογιστή. Δοκίμασα δύο σπικερακια αλλά τίποτα. Φταίει κάτι ή τις βγάζουν έτσι πια. Ευχαριστώ
LambisElef Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Το beeping ξέρω ότι χρησιμοποιείται για error detection. Έχεις κάποιο πρόβλημα; Αν όχι, εγώ προσωπικά το θεωρώ σπαστικό σε κάθε άνοιγμα του υπολογιστή να κάνει και ένα beep. Αν εσύ το θες, μπορείς να ψάξεις στο BIOS, αλλά και στο manual της μητρικής για το beep και θα βρεις κάτι.
Balthazar@.@ Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, LambisElef είπε Το beeping ξέρω ότι χρησιμοποιείται για error detection. Έχεις κάποιο πρόβλημα; Αν όχι, εγώ προσωπικά το θεωρώ σπαστικό σε κάθε άνοιγμα του υπολογιστή να κάνει και ένα beep. Αν εσύ το θες, μπορείς να ψάξεις στο BIOS, αλλά και στο manual της μητρικής για το beep και θα βρεις κάτι. Σε ευχαριστώ. Θα κοιτάξω μήπως βρω κάτι. Απλά νόμισα μήπως είναι η μητρική. Είναι καινούρια και δεν γνωρίζω. Πρώτη φορά παίρνω. MSI.
ilos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Όλες οι νέες μητρικές δε κάνουν beep στο post πλέον. Χρησιμοποιούν προαιρετικά/συμπληρωματικά το pc speaker για error beep codes μια και ήδη έχουν διαγνωστικά ή post code LEDs.
Balthazar@.@ Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 11 λεπτά πριν, ilos είπε Όλες οι νέες μητρικές δε κάνουν beep στο post πλέον. Χρησιμοποιούν προαιρετικά/συμπληρωματικά το pc speaker για error beep codes μια και ήδη έχουν διαγνωστικά ή post code LEDs. Ευχαριστώ πολύ !!
akoinonitos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Φιλε με λιγα λογια στα "μπιπ" σου 😂 Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2018 από akoinonitos
Balthazar@.@ Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 33 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Φιλε με λιγα λογια στα "μπιπ" σου 😂 😂
Balthazar@.@ Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Τελικά έκανε beep. Έβγαλα την γραφικών για είχα την περιέργεια. Απλά δεν κάνει στο post όταν ανοίγει όπως μου είπε παραπάνω ο φίλος ilos.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα