Προς το περιεχόμενο

Seat Arona 1.0 TSI

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, diver86 είπε

Έλα φίλος...ναι το πήγαμε στα 245hp με 25κιλα ροπή.ο κινητήρας είναι ο CHZJ αν δε κάνω λαθος.φοραω φίλτρο DNA στο φιλτροκουτι και έχω βγάλει το πνιχτη και έχω βάλει aftermarket.

Θαυμάστε το...

20220726_173357.jpg

Στις 20/9/2022 στις 3:47 ΜΜ, diver86 είπε

Το αμάξι είναι αστέρι.μονο service στην ώρα του κάνω και ακόμα εκεί,σκυλι..του έχω βάλει κ ένα πρόγραμμα κ εχει πάει στα 145 άλογα.θα σου πρότεινα να δεις με 6αρι σασμάν καλύτερα.

Είναι και 5 η ώρα το πρωί... λεω δε ξύπνησα ακόμα... μια διαβάζω 145 μια 245, παω πάνω - κάτω στα μηνύματα... ξανά και ξανά...  οπότε μάλλον 145 😎

η ροπή στις χαμηλές στιγμές έχει ανέβει και η κατανάλωση έχει κατέβει όπως αναφέρουν όσοι το έχουν πειράξει;; 

ήταν η 1η επιλογή μου το 2018 που έψαχνα για cng όχημα.... ευτυχώς όμως λόγω αργού λανσαρισματος, εν τέλει,διάλεξα το ibiza με 43λτρ ντεποζιτο βενζίνης και 5αρι σασμάν  . Όταν έγινε διαθέσιμο σε tgi 1 χρόνο μετά την αγορά του ibiza,είχα ήδη διανύσει 30.000χλμ 😎 

Επεξ/σία από terry308
  • Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 11/10/2022 στις 6:59 ΜΜ, Kingedward είπε

Πανέμορφο !

Αν θα το έπαιρνα σε desire red πάντως! Οροφή για διχρωμία εσύ έβαλες; Έκδοση;

Το συγκεκριμένο που έχω είναι τ πρώτο που ήρθε Ελλάδα το 2017.ειναι η έκδοση xcellence launch edition με όλο το εξοπλισμό καταλόγου.οταν εννοώ όλο εννοώ όλο.😁

Ήθελα ένα boost παραπάνω και με τ πρόγραμμα ήρθε κνεδεσε μια χαρά.οσο για τη κατανάλωση σε πορεία στην εθνική έχει πέσει μισό λίτρο στα 100 και γενικά βλέπεις πιο σπιρτάδα στ γκάζι.ναινη ροπή ειναι αισθητα από χαμηλα.με τ χαμήλωμα που έκανα κ τις 18αρες το αμάξι είναι τρένο στις στροφές και τ νιώθεις εκεί .δε κουνάει πχ από πλευρικούς ανέμους.τ έχω φέρει στα μέτρα μ.τ επόμενο βήμα είναι ίσως!! Αλλαγή downpipe να δώσει τ πρόγραμμα τ μέγιστα και να δώσω ένα ήχο πιο μπάσο 

Επεξ/σία από diver86
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 11/10/2022 στις 12:08 ΠΜ, Kingedward είπε

Ευχαριστώ για το σχόλιο.

Από καταναλώσεις τι λέει; Για tsi μιλάμε πάντα του κουτιού! Με κέρδιζε το dacia με το lpg αλλά είδα και όσα γίναν με το CNG και ποτέ δεν ξέρεις....Γέρνει προς arona η ζυγαριά μάλλον!

Έχουν αρχίσει να προτείνεται η λύση τριπλού καυσίμου στα φυσικού αερίου: μετατροπή και με υγραέριο!

Αρκεί ένας επιπλέον εγκέφαλος

Αν η αρχική τοποθέτηση είναι υγραερίου είναι πιο δύσκολο

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...