terry308 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, diver86 είπε Έλα φίλος...ναι το πήγαμε στα 245hp με 25κιλα ροπή.ο κινητήρας είναι ο CHZJ αν δε κάνω λαθος.φοραω φίλτρο DNA στο φιλτροκουτι και έχω βγάλει το πνιχτη και έχω βάλει aftermarket. Θαυμάστε το... Στις 20/9/2022 στις 3:47 ΜΜ, diver86 είπε Το αμάξι είναι αστέρι.μονο service στην ώρα του κάνω και ακόμα εκεί,σκυλι..του έχω βάλει κ ένα πρόγραμμα κ εχει πάει στα 145 άλογα.θα σου πρότεινα να δεις με 6αρι σασμάν καλύτερα. Είναι και 5 η ώρα το πρωί... λεω δε ξύπνησα ακόμα... μια διαβάζω 145 μια 245, παω πάνω - κάτω στα μηνύματα... ξανά και ξανά... οπότε μάλλον 145 😎 η ροπή στις χαμηλές στιγμές έχει ανέβει και η κατανάλωση έχει κατέβει όπως αναφέρουν όσοι το έχουν πειράξει;; ήταν η 1η επιλογή μου το 2018 που έψαχνα για cng όχημα.... ευτυχώς όμως λόγω αργού λανσαρισματος, εν τέλει,διάλεξα το ibiza με 43λτρ ντεποζιτο βενζίνης και 5αρι σασμάν . Όταν έγινε διαθέσιμο σε tgi 1 χρόνο μετά την αγορά του ibiza,είχα ήδη διανύσει 30.000χλμ 😎 Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2022 από terry308
diver86 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 11/10/2022 στις 6:59 ΜΜ, Kingedward είπε Πανέμορφο ! Αν θα το έπαιρνα σε desire red πάντως! Οροφή για διχρωμία εσύ έβαλες; Έκδοση; Το συγκεκριμένο που έχω είναι τ πρώτο που ήρθε Ελλάδα το 2017.ειναι η έκδοση xcellence launch edition με όλο το εξοπλισμό καταλόγου.οταν εννοώ όλο εννοώ όλο.😁 Ήθελα ένα boost παραπάνω και με τ πρόγραμμα ήρθε κνεδεσε μια χαρά.οσο για τη κατανάλωση σε πορεία στην εθνική έχει πέσει μισό λίτρο στα 100 και γενικά βλέπεις πιο σπιρτάδα στ γκάζι.ναινη ροπή ειναι αισθητα από χαμηλα.με τ χαμήλωμα που έκανα κ τις 18αρες το αμάξι είναι τρένο στις στροφές και τ νιώθεις εκεί .δε κουνάει πχ από πλευρικούς ανέμους.τ έχω φέρει στα μέτρα μ.τ επόμενο βήμα είναι ίσως!! Αλλαγή downpipe να δώσει τ πρόγραμμα τ μέγιστα και να δώσω ένα ήχο πιο μπάσο Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2022 από diver86 1
Maurikycli Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Στις 11/10/2022 στις 12:08 ΠΜ, Kingedward είπε Ευχαριστώ για το σχόλιο. Από καταναλώσεις τι λέει; Για tsi μιλάμε πάντα του κουτιού! Με κέρδιζε το dacia με το lpg αλλά είδα και όσα γίναν με το CNG και ποτέ δεν ξέρεις....Γέρνει προς arona η ζυγαριά μάλλον! Έχουν αρχίσει να προτείνεται η λύση τριπλού καυσίμου στα φυσικού αερίου: μετατροπή και με υγραέριο! Αρκεί ένας επιπλέον εγκέφαλος Αν η αρχική τοποθέτηση είναι υγραερίου είναι πιο δύσκολο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα