Προς το περιεχόμενο

Seat Arona 1.0 TSI

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οτι παρεις καλοταξιδο. αγου σκεφτεσε για καινουργιο την καλυτερη επιλογη θα κανεις.

• Like 1
  • Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
12 ώρες πριν, terry308 είπε

To vw 4 all νομίζω ότι είναι το χρηματοδοτικο που λες. 

Όντως είναι πολύ καλό οικονομικα , όταν κοιτούσα προς golf/polo tgi ήμουν πολύ κοντά, λόγω της κάλυψης services και της ασφάλειας allianz στη τιμή του τιμολογίου και όχι της τρέχουσας αξίας του αυτοκινήτου. 

Το έξτρα πόσο πρέπει να είναι για την ασφάλεια της χρηματοδότησης του δανείου σε περίπτωση ατυχήματος / θανάτου και μερικής/ολικής αναπηρίας. 

Κάτι το οποίο θα δεις όταν παραλάβεις το φάκελο δόσεων/χρηματοδότησης δανείου . 

Σε ετήσιο υπολογισμό μεικτής (τελικα πήρα ibiza tgi) σε hellas direct έβγαινε 370€/έτος αλλά στη τρέχουσα αξία του αυτοκινήτου και όχι στου τιμολογίου αγοράς που ασφαλίζει η allianz. 

Ναι σωστά, αυτό είναι 

Θα κάνω ένα ερώτημα αύριο να δω αν είναι όπως το λες :)

Έκανες μικτή σε καινούριο αμάξι με 370€ ετησίως ;;;;

6 ώρες πριν, mp123 είπε

Οτι παρεις καλοταξιδο. αγου σκεφτεσε για καινουργιο την καλυτερη επιλογη θα κανεις.

Να σαι καλά 

Δεν έχω πάρει ποτέ καινούριο όχημα (είτε αμάξι είτε μηχανάκι) αλλά πλέον η αγορά έχει αλλάξει άρδην

Υπάρχουν ελάχιστα καινούρια (3-4 ετών) μτχ από ιδιώτες, καθώς είναι προφανές ότι ο κόσμος που πλέον ψωνίζει το κάνει πιο συνειδητοποιημένα και με πιο μακρυνό ορίζοντα, με απότέλεσμα να μη βγαίνουν αμάξια προς διάθεση

ΜΕ μαντράδες έχω ως αρχή να μην ασχολούμαι καθόλου :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Έκανες μικτή σε καινούριο αμάξι με 370€ ετησίως ;;;;

Επειδή έκανα χρηματοδότηση και εγώ (Seat Katakis) "έπρεπε" να κάνω το 1ο 6μηνο σε αυτούς ... και μου την έκαναν στην allianz 340€ για το 6μηνο με 1000€ απαλλαγη , ενώ την είχα βρει στη hellas direct ετήσια 370€!! 

Νοέμβριο λήγει και θα αλλάξω φυσικά , δεν λέω καλή φαίνεται να είναι η allianz αλλάαα... όχι κι έτσι 

μπες και κάνε μια δοκιμή να δεις πόσο θα στη βγάλει

Επεξ/σία από terry308
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Σπυρος Πουλος είπε

Seat Arona fr 1,5 lit με 150 HP. Υπέροχος κινητήρας ( τραβάει από 1000rpm), καλό κράτημα αλλά υπερβολικά σκληρή ανάρτηση. Καμιά σχεση με τα 1000άρια 

Όταν είχα πάει να τα δω το είχα ζητήσει, αλλά δεν υπήρχε σε καμία αντιπροσωπεία... 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κατοχος arona xcellence launch edition κανα χρονο τωρα.με το 1000αρι κινητηρα.το αμαξι φυσαει.πολυ ανετο και ταξιδακια μια χαρα με ταχυτητες 100 -140.ο εξοπλισμος του τελειος.ζαντες.led...ειναι το full exra.το πατημα του πολυ στιβαρο και εχεις την αισθηση οτι οδηγας αμαξι μεγαλυτερης κατηγοριας.μειονεκτηματα τα σκληρα πλαστικα και λιγο θορυβωδης μετα απο καποια χλμ.

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
Στις 14/11/2018 στις 10:49 ΜΜ, diver86 είπε

Κατοχος arona xcellence launch edition κανα χρονο τωρα.με το 1000αρι κινητηρα.το αμαξι φυσαει.πολυ ανετο και ταξιδακια μια χαρα με ταχυτητες 100 -140.ο εξοπλισμος του τελειος.ζαντες.led...ειναι το full exra.το πατημα του πολυ στιβαρο και εχεις την αισθηση οτι οδηγας αμαξι μεγαλυτερης κατηγοριας.μειονεκτηματα τα σκληρα πλαστικα και λιγο θορυβωδης μετα απο καποια χλμ.

Είσαι ακόμα ικανοποιημένος μετά από 5 χρόνια; Σκέφτομαι να προχωρήσω σε αγορά σε έκδοση optimum, βενζίνη 95 hp με 5αρι σασμάν. 

Δημοσ.
21 ώρες πριν, Kingedward είπε

Είσαι ακόμα ικανοποιημένος μετά από 5 χρόνια; Σκέφτομαι να προχωρήσω σε αγορά σε έκδοση optimum, βενζίνη 95 hp με 5αρι σασμάν. 

Το αμάξι είναι αστέρι.μονο service στην ώρα του κάνω και ακόμα εκεί,σκυλι..του έχω βάλει κ ένα πρόγραμμα κ εχει πάει στα 145 άλογα.θα σου πρότεινα να δεις με 6αρι σασμάν καλύτερα.

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 20/9/2022 στις 3:47 ΜΜ, diver86 είπε

Το αμάξι είναι αστέρι.μονο service στην ώρα του κάνω και ακόμα εκεί,σκυλι..του έχω βάλει κ ένα πρόγραμμα κ εχει πάει στα 145 άλογα.θα σου πρότεινα να δεις με 6αρι σασμάν καλύτερα.

Ευχαριστώ για το σχόλιο.

Από καταναλώσεις τι λέει; Για tsi μιλάμε πάντα του κουτιού! Με κέρδιζε το dacia με το lpg αλλά είδα και όσα γίναν με το CNG και ποτέ δεν ξέρεις....Γέρνει προς arona η ζυγαριά μάλλον!

Δημοσ.
Στις 20/9/2022 στις 3:47 ΜΜ, diver86 είπε

Έλα ρε θηρίο, πήγες το TSI 1.0 στα 145; Ποιο μοτέρ, αν θυμάσαι κωδικό;

Το σκεφτόμουν πέρυσι (έχω το T-ROC 1.0 με τον DKRF, στα 116 PS) αλλά μετά με κέρδισε το... υγραέριο και παράτησα την ιδέα. :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έλα φίλος...ναι το πήγαμε στα 145hp με 25κιλα ροπή.ο κινητήρας είναι ο CHZJ αν δε κάνω λαθος.φοραω φίλτρο DNA στο φιλτροκουτι και έχω βγάλει το πνιχτη και έχω βάλει aftermarket.

Θαυμάστε το...

20220726_173357.jpg

Επεξ/σία από diver86
  • Like 5
Δημοσ.
1 ώρα πριν, diver86 είπε

Έλα φίλος...ναι το πήγαμε στα 245hp με 25κιλα ροπή.ο κινητήρας είναι ο CHZJ αν δε κάνω λαθος.φοραω φίλτρο DNA στο φιλτροκουτι και έχω βγάλει το πνιχτη και έχω βάλει aftermarket.

Θαυμάστε το...

20220726_173357.jpg

Πανέμορφο !

Αν θα το έπαιρνα σε desire red πάντως! Οροφή για διχρωμία εσύ έβαλες; Έκδοση;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...