Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αρχικά έχω ένα pc με τα εξής:

ι3 3220, ενα mobo για κλωτσιές και γενικά είναι ένα pc παλιό...σκέφτηκα το εξής. Να ρίξω πάνω σε αυτό κανα δυο κατοστάρικα (μεταχείρο cpu gpu) και να χτίσω το τέρας που θέλω το καινούριο από αρχές 2019... αξίζει όμως να κάνω κάτι τέτοιο ή είμαι για ντομάτες;;;

Δημοσ.

Για γινε λιγο πιο συγκεκριμενος,ενα mobo για κλωτσιες δεν λεει και πολλα :P Πες χρηση,ραμ,ποσα χρηματα υπαρχουν σε περιπτωση καινουργιου,αν υπαρχει ssd..

Δημοσ.

Εάν 2 στικ των 4gb 1333 MHz... ssd yok! Χαχαχαχ...κοιτα έχω σκεφτεί ένα τέρας στην κυριολεξία για καινούριο αλλά λεφτά δεν υπάρχουν ακόμη πολλά... το budget π σκέφτομαι για όλο το set up θα μου πάει γύρω στο 2000-2500€...είναι αρκετά ογκώδες ποσό γιαυτο το σκέφτηκα...

Δημοσ.

Καταρχας εισαι σε λαθος ενοτητα,το λες και μονος σου-"αναβαθμιση" :P

Απο την αλλη μηπως να αφησεις τον ενθουσιασμο τα φρου φρου και αρωματα και να βαλεις ενα νορμαλ ποσο(στην μεση και κατω) να χαρεις ενα καινουργιο αξιοπρεπες πισακι παρα να περιμενεις το καποτε και να εισαι με κατι που δεν σε ικανοποιει;

Δημοσ.

Αν νομιζεις οτι με 200 βρισκεις cpu-gpu που σε καλυπτει και δεδομενου οτι θα εχεις τουλαχιστον 8GB RAM συνολο γιατι οχι?

Δεν θα παιζεις τα παντα στο max αλλα αυτο το ξερεις ηδη.

Γενικως οσο μπορεις να καθυστερησεις την αγορα καινουριου τοσο το καλυτερο. Και χρονο ολοκληρο αν μπορεις αντι για 6 μηνες

Δημοσ.

Αντί να αλλάξεις επεξεργαστή, άλλαξε την μητρική αφού αυτή έχει πρόβλημα. Βάλε κι έναν SSD κι είσα μια χαρούλα για τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμα.

Δημοσ.

Ο επεξεργαστής είναι το θέμα..πλέον δυπυρινος δεν τραβάει...όποτε καλύτερα να κάνω αυτούς τους μήνες υπομονή και πάμε για το άλμα...είμαι λιγακι από τους ανθρώπου π λένε go big or go home και θέλω να το κάνω τόσο ακριβό με την προοπτική ότι για τα επόμενα τουλάχιστον 3 χρόνια δεν θα χρειαστεί τπτ...γιαυτο λοιπόν και τα 2000-2500€

Δημοσ.

Με το τσιγκέλι Αυγουστιάτικα δεν λέει... οπότε συμπλήρωσε αυτό:

Ποσό που διαθέτουμε :

Χρήση υπολογιστή :

Ειδικά προγράμματα/παιχνίδια που θα χρησιμοποιήσουμε:

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη?  Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .

Για αναβάθμιση υπολογιστή

Αναφέρουμε:

Εκτός απο τα παραπάνω στοιχεία , ποια κομμάτια έχουμε στο υπολογιστή που θα να αναβαθμίσουμε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λπν παιδιά ναι...συγνώμη βρίστε με... το αξίζω!!! Χαχαχα

λπν σαν σύνθεση pc π θέλω για τέλος του χρόνου  από σκρουτζομάγαζα πάντα

σκεφτομαι για 

I7 8700k 

rmx750 

16gb ram corsair rgb pro

m2 ssd mp500 240gb corsair

1tb wd blue

Μια ψύκτρα αέρος της cryorig (δεν θυμάμαι μοντέλο ακριβώς)

και μετά για gpu 1080 ti ή αναμονή της 1170 ή 2070

ενα Corsair void pro wireless 

144hz monitor λογικά της asus 24”

case s340 elite

mobo gaming m5 z370

Νομίζω πως τώρα κάλυψα αυτά π πρέπει να πω ^_^ σορού για την  ταλαιπώρια!! 

Επίσης είμαι από τον ασπροπυργο (Αθήνα)

Επεξ/σία από Vanikac
Δημοσ.

Δεν έχει νόημα να σκέφτεσαι τώρα για αναβάθμιση τελος του έτους. Μέχρι τότε θα έχουν βγει νέα. Οπότε τότε άνοιξε θέμα και το συζητας 

Δημοσ.

Για τέλους του χρόνου είναι πολύ νωρίς να φτιάχνεις λίστες .... Όταν είσαι έτοιμος ξανά πόσταρε

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...