Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις έβαλε ένας φίλος που έχει ενοικιαζόμενα δωμάτια vdsl 30άρι.

Τα στατιστικά της γραμμής είναι τα παρακάτω.

Link Status Up 
Modulation Type ADSL_2plus 
Actual Rate(Up/Down) 920/10919 kbps 
Attainable Rate(Up/Down) 926/11840 kbps 
Noise Margin(Up/Down) 14.8/14 dB 
Line Attenuation(Up/Down) 9.2/13 dB 
Output Power(Up/Down) 12.1/13.6 dBm 
Data Path(Up/Down) Interleaved/Interleaved 
Interleave Depth(Up/Down) 8/128 
Interleave Delay(Up/Down) 3/16 ms 
INP(Up/Down) 1/2 symbols 
Profile N/A 
LinkEncap G.992.3_Annex_K_ATM 
CRC Errors(Up/Down) 0/0 
FEC Errors(Up/Down) 0/33

Στο τηλέφωνο ο τεχνικός του ΟΤΕ είπε ότι βλέπει απόσταση από το καφάο 700 μέτρα.

Τα ενοικιαζόμενα είναι μέσα στα camping του Παντελαιήμονα και επειδή δεν έχω δει ούτε οπτικές ίνες ούτε καφάο υποψιάζομαι ότι συνδέεται σε καφάο στο χωριό του Νέου Παντελαιήμονα στον οποίον έχυν δώσει vdsl από πέρυσι.

Αν γνωρίζει κάποιος σε ποιο καφάο συνδέονται τα camping ας μας πει.

Ευχαριστώ. 

(Επίσης επιβεβαιώνω την ύπαρξη προγράμματος κατεξοχήν για vdsl - δηλαδή 6 μήνες τον χρόνο.Το καφάο μας είπε ο τεχνικός στο τηλέφωνο σηκώνει μέχρι 100άρα σύνδεση)

Επεξ/σία από skiabox
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To snr14 μου κάνει για προφίλ, μάλλον δεν τον έχουν γυρίσει σε Mode vdsl απλά και θα γίνει αυτόματα μέσα στη μέρα. 

Edit: Ισχυει και το παραπάνω φυσικά, θα πρέπει να εχει βάλει και το αντίστοιχο ρουτερ που το υποστηρίζει. 

Επεξ/σία από Cosbuster
  • Like 1
Δημοσ.

Πάτε σαν καλά κι όμορφα παιδάκια στην καρτέλα WAN και DSL Modulation του Web Interface του Modem κι αποεπιλέγετε όλα τα ADSL profiles αφήνοντας ενεργό μόνο της VDSL2 το 17a. Και τα 5 options - capabilities από κάτω ενεργά. Πατάτε save και μόλις καλοσωρίσατε στον κόσμο της VDSL! :)

• Like 2
Δημοσ.

Αυτά όλα τα ωραία που συζητάμε οι τεχνικοί στο τηλέφωνο του ΟΤΕ τα γνωρίζουν; Επίσης ο παραλήπτης της υπηρεσίας πρέπει να είναι επαγγελματίας προγραμματιστής για να καταφέρει να τα κάνει όλα μόνος του;Σε επίμονη ερώτησή μου στο τηλεφωνικό support μόνο επί πληρωμή έρχεται ο ΟΤΕ μου είπε το παλικάρι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πόσο δύσκολο είναι να γνωρίζει το support αν έχει ενεργοποιηθεί το vdsl;

Μιλάμε τον ρωτούσα επίμονα αν έχει ενεργοποιηθεί και αυτός έλεγε ότι έχει ενεργοποιηθεί.

Τελικά η COMSOTE είναι σαν το ελληνικό δημόσιο.

Αντί για καθολική μηχανογράφηση με όλα τα συστήματα να επικοινωνούν μεταξύ τους, έχουμε ψηφιακές νησίδες, αποκομένες η μία από την άλλη!

Επεξ/σία από skiabox
Δημοσ.
Στις 18/8/2018 στις 9:31 ΠΜ, rafa1919 είπε

Πάτε σαν καλά κι όμορφα παιδάκια στην καρτέλα WAN και DSL Modulation του Web Interface του Modem κι αποεπιλέγετε όλα τα ADSL profiles αφήνοντας ενεργό μόνο της VDSL2 το 17a. Και τα 5 options - capabilities από κάτω ενεργά. Πατάτε save και μόλις καλοσωρίσατε στον κόσμο της VDSL! :)

Επειδη εχω κι εγω προβλημα με πολυ χαμηλες ταχυτητες τελευταια (σε 30αρα συνδεση και συχνα κατεβαινει κατω απο 10mbps), τα εκανα αυτα, αλλα δεν ειχα καθολου ιντερνετ. Οταν τα ξανατικαρα, επανηρθε.

Βεβαια σε εμενα το προβλημα ειναι μονο με το wifi προς το παρον, με ethernet εχω γυρω στα 25-27mbps.

Δημοσ.
1 hour ago, PSYHAS said:

Επειδη εχω κι εγω προβλημα με πολυ χαμηλες ταχυτητες τελευταια (σε 30αρα συνδεση και συχνα κατεβαινει κατω απο 10mbps), τα εκανα αυτα, αλλα δεν ειχα καθολου ιντερνετ. Οταν τα ξανατικαρα, επανηρθε.

Βεβαια σε εμενα το προβλημα ειναι μονο με το wifi προς το παρον, με ethernet εχω γυρω στα 25-27mbps.

εσενα το θεμα σου ειναι το wifi. δοκιμασε αλλο καναλι αλλα με 2,4 ghz μην περιμενεις πολλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...