TheGrisGrisMan Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Με τόσα που ακούμε για ληστειες αυτές τις μέρες, σκέπτομαι να εγκαταστησω μια κάμερα ασφαλείας στο σπιτι, που να λειτουργεί με WiFi, να κάνω log on για να βλέπω τι γίνεται και με τη δυνατότητα να με ενημερωσει με κληση στο κινητό αν ανιχνεύσει κάποια κίνηση μέσα στο δωματιο. Επίσης, ιδανικα, να μπορώ να την κάνω να ενεργοποιήσει κάποιο συναγερμό αν χρειαστεί. Οτι πιο πολύτιμο έχω στο σπιτι είναι αντικείμενα συναισθηματικής αξίας, (δίσκοι/videogames κλπ, τις ραβδους χρυσού και τα διαμαντικά τα έχω σε θυρίδες 😄) οποτε κυρίως φοβάμαι τις σχετικές ζημιές που θα προκύψουν απο τυχόν διάρρηξη. (Tbh, δεν θελω/μπορώ να «επενδύσω» σε πραγματικό σύστημα καταγραφής εικόνας/σεκιουριτι κλπ όποτε ψάχνω κάτι εναλλακτικό) Μήπως κάποιος εχει γνώση και θα ήθελε να κάνει κάποια πρόταση για ένα τέτοιο μαραφετι; Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2018 από TheGrisGrisMan
NikosKallithea Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Χαμένος κόπος ...μολις δουν τις κάμερες θα φυγουν τρεχοντας; 1
TheGrisGrisMan Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Όχι βέβαια, αλλά θεωρητικά θα μπορεσω να τους καταγράψω, να καλέσω την αστυνομία ή να χτυπήσει συναγερμός... Βασικά πιστεύω αν μπει καποιος σε ένα σπιτι και μετά απο λίγο ξαφνικά χτυπήσει συναγερμός επειδή καποιος τον ενεργοποίησε απο μακρυα, μάλλον θα το βάλει στα πόδια...Τεσπα, καλύτερα απο το να μην γίνει τίποτα... Ήμουν χτες σε μια καφετέρια και ένας άνθρωπος σε διπλανο τραπέζι έμπαινε απο το κινητό του και έβλεπε διάφορους χώρους του σπιτιού του μέσα απο αυτό και το συζητούσε με τους φίλους του... Έτσι μου ήρθε η ιδέα. Φαινόταν βέβαια ότι ο συγκεκριμένος είχε ολόκληρη εγκατάσταση/εφαρμογή, σε συνεργασία με κάποια εταιρία. Εγω κάτι απλό για ένα δωματιο θελω... Κληση στο κινητό αν ανιχνευτεί κίνηση και δυνατότητα ενεργοποίησης καποιου συναγερμού μέσω WiFi αν το αποφασίσω... Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2018 από TheGrisGrisMan
axidousgr Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 έχω πάρει web ip camera που μπορείς να βρεις στα 50 ευρω οπου άνετα σου έρχεται μυνημα στο κινητό όταν δει κίνηση ακόμα και την νύχτα Αυτό βεβαια όσο έχεις internet γιατί αν σου κόψουν το τηλέφωνο δεν θα καταλάβεις τίποτα αν σου έχουν μπει μεσα 1
mpentenis Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Για ίδια χρήση έχω πάρει μια Foscam R2 (εσωτερικού χώρου με κίνηση) η οποία με 40€ τον χρόνο σου δίνει DDNS (για απομακρυσμένη πρόσβαση), πρόσβαση μέσω cloud (δεν χρειάζεσαι ρυθμίσεις σε ρουτερ), ασύρματη, καταγραφή σε cloud, ενσωματωμένο μικρόφωνο-ακουστικό. Ακόμα και να την φάνε έχεις την καταγραφή στο cloud. ΄Εχει άψογη εικόνα και στέλνεί μήνυμα στο app οταν δεί κίνηση. Φυσικά υπάρχουν και πιο φτηνά μοντέλα της εταιρίας (απο 40-50 νομίζω), πχ πήρα μια εξωτερικού χώρου 80 αν δεν κάνω λάθος. Το σετάρισμα και στις δύο περιπτώσεις ήταν ενα λεπτό δουλειά. 1
TheGrisGrisMan Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 8 ώρες πριν, mpentenis είπε Για ίδια χρήση έχω πάρει μια Foscam R2 (εσωτερικού χώρου με κίνηση) η οποία με 40€ τον χρόνο σου δίνει DDNS (για απομακρυσμένη πρόσβαση), πρόσβαση μέσω cloud (δεν χρειάζεσαι ρυθμίσεις σε ρουτερ), ασύρματη, καταγραφή σε cloud, ενσωματωμένο μικρόφωνο-ακουστικό. Ακόμα και να την φάνε έχεις την καταγραφή στο cloud. ΄Εχει άψογη εικόνα και στέλνεί μήνυμα στο app οταν δεί κίνηση. Φυσικά υπάρχουν και πιο φτηνά μοντέλα της εταιρίας (απο 40-50 νομίζω), πχ πήρα μια εξωτερικού χώρου 80 αν δεν κάνω λάθος. Το σετάρισμα και στις δύο περιπτώσεις ήταν ενα λεπτό δουλειά. Φαίνεται ενδιαφέρον.. Σε ευχαριστω φίλε
stefanidisg Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Πληροφοριακά υπάρχουν και της xiaomi με 25€ άψογη σε όλα με alarm καταγραφή κίνησης σε σκοτάδι video και ειδοποίηση στο κινητό. 1
stefanidisg Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Και επειδή έχω και Foscam και xiaomi τρεις παρακαλώ, για την τιμή τους δεν παίζονται ,ούτε ddns θέλουν ούτε πόρτες να ανοίγεις στο router, ούτε να αγοράζεις εφαρμογή στο κινητό. Ναι η Foscam πολύ καλή ποιότητα αξιόπιστη την συμπαθώ ιδιαιτερα, αλλά ακριβές, αν θες κάτι απλό με 20-30€ παίρνεις μια Yi cam η dafang η xiaofang η aqara fish eye 180° όλες της xiaomi, και κάνεις την δουλειά σου μια χαρά. 1
Zerg13 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Τις εξωτερικου χωρου cam πως τις τροφοδοτουμε με ρευμα; Πριζα σουκο; Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2018 από Zerg13
stefanidisg Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Η με ρεύμα, η μέσω καλωδίου ανταπτορα μέσω ethernet
Zerg13 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 2 λεπτά πριν, stefanidisg είπε Η με ρεύμα, η μέσω καλωδίου ανταπτορα μέσω ethernet Ειναι normal να τραβηξεις τοσο ρευμα απο ethrnet; 1
stefanidisg Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δεν έχει αναφερθεί κάτι παράδοξο. https://goo.gl/images/hKAf1S 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα