Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν καταλαβαινω γιατι να περασεις σε fresh install torrented iso εφοσον το official κανει ακριβως την ιδια δουλεια..

Τα μικρο cumulative που περνανε μετα το μεγαλο update, δεν επηρεαζουν την επιδοση.

Επισης αυτο το rant περι chrome ηταν αχρειαστο, ειναι ξεκαθαρο οτι εχεις μια μικρη βεντετα μαζι του μιας και εισαι το λιγοτερο υπερβολικος.

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το backup  των 10 για επιστροφή στην προηγούμενη έκδοση που μένει στον δίσκο καθαρίζει έτσι κι αλλιώς μετά από 30 μέρες. Όσο για τα updates, κι αυτά καθαρίζουν από την εκκαθάριση δίσκων. Όσο για τις έτοιμες και ενημερωμένες εκδόσεις από torrent, τις αποφεύγω για έναν απλό λόγο. Δεν ξέρω τι άλλες αλλαγές και προσθήκες έχουν γίνει στο iso και δε μιλάω για ιούς αλλά ίσως για τρύπες που ανοίχτηκαν επίτηδες ή backddors ή κάτι τέτοιο, ποτέ δεν μπορείς να είσαι απόλυτα σίγουρος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σε  μενα  γιατι μου δημιουργειτε προβλημα οταν κανω εγκατασταση την  1803?

ενω τωρα  που την απενεργοποιησα  την 1803 ο crome δουλευει 

μπορει καπιος να μου απαντησει πανω σε αυτο??

εγω εχω  το γνησιο cd  των  windoews 10 το εχω  αγορασει αυθεντικο

Επεξ/σία από powerblade
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, micos000 είπε

Το backup  των 10 για επιστροφή στην προηγούμενη έκδοση που μένει στον δίσκο καθαρίζει έτσι κι αλλιώς μετά από 30 μέρες. Όσο για τα updates, κι αυτά καθαρίζουν από την εκκαθάριση δίσκων. Όσο για τις έτοιμες και ενημερωμένες εκδόσεις από torrent, τις αποφεύγω για έναν απλό λόγο. Δεν ξέρω τι άλλες αλλαγές και προσθήκες έχουν γίνει στο iso και δε μιλάω για ιούς αλλά ίσως για τρύπες που ανοίχτηκαν επίτηδες ή backddors ή κάτι τέτοιο, ποτέ δεν μπορείς να είσαι απόλυτα σίγουρος.

Οι φιλοσοφοι ελεγαν οσοι νομιζουν οτι ειναι ελευεθροι ειναι στην ουσια οι πιο σκλαβωμενοι απο ολους 

Oι crackers σπανε κυβερνητικα συστηματα τα παραθυρια τα εχουν για πλακα

Αν ηταν τοσο καλα ολα δεν θα κατεβαζαν ενα καρο αναβαθμισεις και πιστευω πλεον οτι οι περισσοτερες ειναι αχρηστες  εχουν σκοπο να σε κατασκοπευουν

Οι χρηστες - hackers κατα κανονα  ξερουν καλυτερα απο τις εταιριες και παντα προσφερουν  απλοχερα τις γνωσεις τους , πολυ σπανια να πεσεις σε επιτηδειους 

Ενα καρο πειρατικο software χρησιμοποιουμε απο το Photoshop , office , premiere χωρια τα παιχνιδια αν ηταν να τα πληρωναμε ολα αυτα θα ειχαμε δωσει το μισο σωμα μας  

Επεξ/σία από 7700K
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, 7700K είπε

Οι φιλοσοφοι ελεγαν οσοι νομιζουν οτι ειναι ελευεθροι ειναι στην ουσια οι πιο σκλαβωμενοι απο ολους 

Φιλοσοφία

Αναφορά σε κείμενο

Oι crackers σπανε κυβερνητικα συστηματα τα παραθυρια τα εχουν για πλακα

Ταινία φαντασίας

Αναφορά σε κείμενο

Αν ηταν τοσο καλα ολα δεν θα κατεβαζαν ενα καρο αναβαθμισεις και πιστευω πλεον οτι οι περισσοτερες ειναι αχρηστες  εχουν σκοπο να σε κατασκοπευουν

Φαντασία και κακόβουλο κουτσομπολιό.

Αναφορά σε κείμενο

Οι χρηστες - hackers κατα κανονα  ξερουν καλυτερα απο τις εταιριες και παντα προσφερουν  απλοχερα τις γνωσεις τους , πολυ σπανια να πεσεις σε επιτηδειους 

Ουτοπία

Αναφορά σε κείμενο

Ενα καρο πειρατικο software χρησιμοποιουμε απο το Photoshop , office , premiere χωρια τα παιχνιδια αν ηταν να τα πληρωναμε ολα αυτα θα ειχαμε δωσει το μισο σωμα μας  

Δικαιολογία

Τώρα, απ' όλα αυτά τι συμπέρασμα πρέπει να βγάλουμε; Ότι θα πρέπει να χρησιμοποιούμε σπασμένα το photoshop, το premiere και το office επειδή είναι ακριβά (αν και το gimp, το openoffice και το DaVinci είναι δωρεάν και τα παιχνίδια βγαίνουν συνέχεια σε πολύ καλές προσφορές); Τα windows 10 είναι στην ουσία δωρεάν και αυτά μέσω των δωρεάν αναβαθμίσεων ακόμα και σε σπασμένα 7άρια. Να μην κάνουμε ενημερώσεις γιατί κάθε ενημέρωση έχει σκοπό να μας παρακολουθεί και οι ενημερώσεις ασφαλείας είναι στάχτη στα μάτια; Και ότι μόνο οι hackers που σπάνε κυβερνητικά συστήματα υπάρχουν εκεί έξω και όχι επιτήδειοι που θέλουν να κλέψουν τους κωδικούς σου ή να κάνουν το pc σου bitcoin miner ή να σε χώσουν σε ghost network (για να χτυπήσουν τα κυβερνητικά δίκτυα το οποία δεν σπάνε καθόλου για πλάκα) ή χίλια δυο άλλα;

Φίλε μου, αυτά δεν τα λέω με κακία ούτε για να σε πικάρω και χωρίς παρεξήγηση, αλλά ο κόσμος των υπολογιστών και του ίντερνετ δεν είναι τόσο επιφανειακός και αυτά που βλέπουμε στις ταινίες συνήθως είναι μ@λ@κίες. Η σειρά mr robot είναι κατά τη γνώμη μου από τις ποιο βατές και ποιο κοντά στην πραγματικότητα (όσο θα μπορούσε να είναι) όσον αφορά αυτό το σύνολο ανθρώπων που τους λέμε hackers, αν και κακώς τους βάζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι (hackers, crackers, scammers, sniffers κ.α.).

Σόρυ για το σεντόνι και το offtopic.

Επεξ/σία από micos000
  • Thanks 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...