Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μου εμφανιζει  3 δισκους

\τον ssd

και τους  2  segeate τον  2 ΤΒ

κατσε να ανοιξω το κουτι  γιατι θα τρελαθώ  τωρα.

αλλα  θυμαμαι τον έναν χαλασμενο  μου το ειχε βγαλει αυτος//

εδώ εισε  φιλε μου??

στην  αρχη ειχα  4 δισκους  και από  τους 4  θυμαμαι τους 3  τους ειχε  βγαλει τοτε..

εννοω  για τους; σκληρους δισκους/

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τωρα  δεν εχω  κοληματα πουθενα  αλλα ξεχασα  να σου πω ότι στην αρχη ειχα ενεργοποιησει και τα 2 antivirus

και τον  internet  bitdefender  security  2019 και τον windows  defender/

αλλα όταν απενεργοποιησα  τον   windows  defender  τωρα δεν εχω  κοληματα.

αλλα  με απασχολει ένα  πραγμα

ο chrome και ο firefox ακομα καθυστερουν να  φορτονουν τα παραθυρα  και μου γραφουν establishing secure connection 

θελω να πω το πρόβλημα  που συνανταω το εχω  μονο εγω?  η το εχουν και αλλοι χρηστες??

ο μονος  που δουλέει  μια χαρα εινε ο edge..

Επεξ/σία από powerblade
Δημοσ.

εχω  ενα  αλλο προβλημα

εχω ενα προβλημα με τον καινουργιο δισκο μου

προσπαθω να τον συνδεσω στην  θυρα  usb του coolermaster cosmos 2 και δεν τον αναγνωριζει

μπορειτε να μου πειτε  γιατι??

εχω   τον western black 6τΒ και δεν τον  βλεπει

οταν βαζω στην θεση του τον segeate  baracyda τον  βλεπει κανονικα

εχει  καπιες   υποδοχες διαφορετρικες  ο  western black 6τΒ >??  σε σχεση με τον  segeate  baracyda??

γιατι δεν τον αναγνωριζει στην usb Θυρα  το coollermaster cosmos ii??

δεν εινε συμβατος ο  western black 6τΒ  με το coolermaster cosmos ii??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εκανα  παλι φορματ τον ssd  για να δω να εχω προβληματα με τον chrome και  τους  αλλους

αυτην την στιγμη  κανει install το  update  1803..

μεχρι τωρα  ο chrome και ο firefox  δουλέυει  ρολοι

αυτο  που  φοβαμαι οτι οταν  τελέιωσει  το  nstall το  update  1803..  εκει  θα εχω  κολληματα με τους  browsers  ((secure connection.)))

καταλαβες  mico??

Install the latest update for Windows 10: the Windows 10 April 2018 Update.  αυτο κανει αυτην  την  στιγμη..

Επεξ/σία από powerblade
Δημοσ.

το συγκεκριμένο update.  δημιουργει  γενικως προβλήματα??

πως το σβηνω το 1803  ypdate??

αν  σβησω  το  1803  θα χασω σημαντικα  update??> απο την   1803  εκδοση>?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το κακό με τα 10άρια είναι ότι ακόμα και να κάνεις υπαναχώρηση στην προηγούμενη έκδοση (από τις ρυθμίσεις->Ενημέρωση) πάλι θα πάρει την νέα έκδοση. Η μόνη περίπτωση είναι να βρεις την ltsb 1609 enterprize έκδοση η οποία παίρνει μόνο τις ενημερώσεις ασφαλείας και όχι τις νέες εκδόσεις των windows.

Δεν πιστεύω να έβαλες πάλι το bitdefender;

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.
Στις 16/8/2018 στις 9:01 ΜΜ, powerblade είπε

Γεια σας σημερα εκανα φορματ τον ssd  μου και εβαλα παλι τα  windows 10  pro  64  bit γινανε ολα τα  updates και απο τωρα οποτε παω στον chrome κτλ κολαει  συνεχεια.. περα απο αυτο γραφει συνεχεια

secure connection enstanblised.. θελω να πω  γιατι κολανε τοσο  πολυ τα  windows 10  pro  64  bit με το τελευταιο update  τους??

και τα παραθυρα και ολα τα σχετικα.. και περα απο αυτο γραφει  This site can’t be reached 

η εκδοση εινε 1803 και  os  built εινε 17134.228

Θυμηθηκα το Fix Secure Connection Failed Error τρελο κολλημα και σερνωνταν τα 7αρια  , uninstall και recycle bin το σουρωτηρι με τα Bugs 

Ο chrome με διαφορα ειναι ο χειροτερος browser που  βγηκε ποτε  

Αν δεν σε βολευει ο edge  χρησιμοποιησε opera που ειναι ο κορυφαιος ολων σε ασφαλεια αλλα και ταχυτητα 

Οταν τα Updates ειναι μεγαλα διορθωτικα πακετα και καθονται στις παλιες εκδοσεις δημιουργουν παντα προβληματα στις επιδοσεις αυτο το θυμαμαι απο την εποχη των service pack των xp , τελευταιως ειχα την 1709 κανωντας το αυτοματο Update του Απριλιου σε 1803 οι επιδοσεις επεσαν στις ταχυτητες φορτωσης,  start up , boot και ανοιγμα παραθυρων , κατεβαζωντας ομως την νεα εκδοση απο τα torrentidika με fresh install χωρις να περασω κανενα update  η διαφορα ηταν σημαντικη 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατί το έκανες αυτό; Η ms δίνει εντελώς δωρεάν την τελευταία έκδοση των 10 για κατέβασμα.

Να σημειώσω ότι έχω την 1803 στο λάπτοπ με i5 και 4gb ραμ χωρίς κανένα πρόβλημα στους browsers. Το λάπτοπ το πήρα με windows 8 και πέρασε το σκυλί όλες της ενημερώσεις (8->8.1->1507->1511->1607->1703->1709->1803) χωρίς παράπονο και όλα δουλεύουν κανονικά, αν και βλέπω ότι τελευταία θέλει φορμάτ γιατί έχω την τάση να μαζεύω και να δοκιμάζω συνέχεια διάφορα προγράμματα και παιχνίδια :)

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, micos000 είπε

Γιατί το έκανες αυτό; Η ms δίνει εντελώς δωρεάν την τελευταία έκδοση των 10 για κατέβασμα.

Να σημειώσω ότι έχω την 1803 στο λάπτοπ με i5 και 4gb ραμ χωρίς κανένα πρόβλημα στους browsers. Το λάπτοπ το πήρα με windows 8 και πέρασε το σκυλί όλες της ενημερώσεις (8->8.1->1507->1511->1607->1703->1709->1803) χωρίς παράπονο και όλα δουλεύουν κανονικά, αν και βλέπω ότι τελευταία θέλει φορμάτ γιατί έχω την τάση να μαζεύω και να δοκιμάζω συνέχεια διάφορα προγράμματα και παιχνίδια :)

Τα update τετoιου μεγεθους εχουν καkη διαχειρηση στο δισκο καταλαμβανωντας πολλα gb , ακομα και το back up των παλιων winodws  οταν το εσβησα δεν αλλαξαν πολλα

Ενδεικτικα με τα ιδια προγραμματα απο τα 256 gb του δισκου με εγκαταστημενα ολα τα προγραμματα που χρησιμοποιω ειχαν φτασει στα 188 GB (1709->1803)  ,με το fresh install (1803) 202 GB και η διαφορα στις επιδοσεις φαινεται

Το ιδιο θα καταλαβεις και εσυ αν κατεβασεις μια ετοιμη εκδοση των 1803 με τελευταια update του Αυγουστου ενσωματωμενα , θεωρω τουλαχιστον χασιμο χρονου να κατσω να ασχοληθω με γνησιες εκδοσεις windows που χανουν τις επιδοσεις τους σε καθε μεγαλο Update  δημιουργωντας προβληματα 

1.jpg

Επεξ/σία από 7700K

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...