powerblade Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 μου εμφανιζει 3 δισκους \τον ssd και τους 2 segeate τον 2 ΤΒ κατσε να ανοιξω το κουτι γιατι θα τρελαθώ τωρα. αλλα θυμαμαι τον έναν χαλασμενο μου το ειχε βγαλει αυτος// εδώ εισε φιλε μου?? στην αρχη ειχα 4 δισκους και από τους 4 θυμαμαι τους 3 τους ειχε βγαλει τοτε.. εννοω για τους; σκληρους δισκους/
micos000 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Για δες τι γίνεται μέσα στο κουτί γιατί δεν μπορεί να είναι στραβός ο γιαλός...!
powerblade Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) τωρα δεν εχω κοληματα πουθενα αλλα ξεχασα να σου πω ότι στην αρχη ειχα ενεργοποιησει και τα 2 antivirus και τον internet bitdefender security 2019 και τον windows defender/ αλλα όταν απενεργοποιησα τον windows defender τωρα δεν εχω κοληματα. αλλα με απασχολει ένα πραγμα ο chrome και ο firefox ακομα καθυστερουν να φορτονουν τα παραθυρα και μου γραφουν establishing secure connection θελω να πω το πρόβλημα που συνανταω το εχω μονο εγω? η το εχουν και αλλοι χρηστες?? ο μονος που δουλέει μια χαρα εινε ο edge.. Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2018 από powerblade
micos000 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Βγάλε το bitdefender και άσε μόνο το av των windows να δεις αν διορθωθεί το θέμα με το secure connection.
powerblade Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 εχω ενα αλλο προβλημα εχω ενα προβλημα με τον καινουργιο δισκο μου προσπαθω να τον συνδεσω στην θυρα usb του coolermaster cosmos 2 και δεν τον αναγνωριζει μπορειτε να μου πειτε γιατι?? εχω τον western black 6τΒ και δεν τον βλεπει οταν βαζω στην θεση του τον segeate baracyda τον βλεπει κανονικα εχει καπιες υποδοχες διαφορετρικες ο western black 6τΒ >?? σε σχεση με τον segeate baracyda?? γιατι δεν τον αναγνωριζει στην usb Θυρα το coollermaster cosmos ii?? δεν εινε συμβατος ο western black 6τΒ με το coolermaster cosmos ii??
powerblade Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) εκανα παλι φορματ τον ssd για να δω να εχω προβληματα με τον chrome και τους αλλους αυτην την στιγμη κανει install το update 1803.. μεχρι τωρα ο chrome και ο firefox δουλέυει ρολοι αυτο που φοβαμαι οτι οταν τελέιωσει το nstall το update 1803.. εκει θα εχω κολληματα με τους browsers ((secure connection.))) καταλαβες mico?? Install the latest update for Windows 10: the Windows 10 April 2018 Update. αυτο κανει αυτην την στιγμη.. Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2018 από powerblade
powerblade Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 τελικα εκανα update το 1803.και εχω παλι προβλήματα micos000 προτου γινει το update 1803 όλα δουλεύανε ρολοι οποτε mico τι κανω?
powerblade Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 το συγκεκριμένο update. δημιουργει γενικως προβλήματα?? πως το σβηνω το 1803 ypdate?? αν σβησω το 1803 θα χασω σημαντικα update??> απο την 1803 εκδοση>?
micos000 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Το κακό με τα 10άρια είναι ότι ακόμα και να κάνεις υπαναχώρηση στην προηγούμενη έκδοση (από τις ρυθμίσεις->Ενημέρωση) πάλι θα πάρει την νέα έκδοση. Η μόνη περίπτωση είναι να βρεις την ltsb 1609 enterprize έκδοση η οποία παίρνει μόνο τις ενημερώσεις ασφαλείας και όχι τις νέες εκδόσεις των windows. Δεν πιστεύω να έβαλες πάλι το bitdefender; Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2018 από micos000
7700K Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Στις 16/8/2018 στις 9:01 ΜΜ, powerblade είπε Γεια σας σημερα εκανα φορματ τον ssd μου και εβαλα παλι τα windows 10 pro 64 bit γινανε ολα τα updates και απο τωρα οποτε παω στον chrome κτλ κολαει συνεχεια.. περα απο αυτο γραφει συνεχεια secure connection enstanblised.. θελω να πω γιατι κολανε τοσο πολυ τα windows 10 pro 64 bit με το τελευταιο update τους?? και τα παραθυρα και ολα τα σχετικα.. και περα απο αυτο γραφει This site can’t be reached η εκδοση εινε 1803 και os built εινε 17134.228 Θυμηθηκα το Fix Secure Connection Failed Error τρελο κολλημα και σερνωνταν τα 7αρια , uninstall και recycle bin το σουρωτηρι με τα Bugs Ο chrome με διαφορα ειναι ο χειροτερος browser που βγηκε ποτε Αν δεν σε βολευει ο edge χρησιμοποιησε opera που ειναι ο κορυφαιος ολων σε ασφαλεια αλλα και ταχυτητα Οταν τα Updates ειναι μεγαλα διορθωτικα πακετα και καθονται στις παλιες εκδοσεις δημιουργουν παντα προβληματα στις επιδοσεις αυτο το θυμαμαι απο την εποχη των service pack των xp , τελευταιως ειχα την 1709 κανωντας το αυτοματο Update του Απριλιου σε 1803 οι επιδοσεις επεσαν στις ταχυτητες φορτωσης, start up , boot και ανοιγμα παραθυρων , κατεβαζωντας ομως την νεα εκδοση απο τα torrentidika με fresh install χωρις να περασω κανενα update η διαφορα ηταν σημαντικη
micos000 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Γιατί το έκανες αυτό; Η ms δίνει εντελώς δωρεάν την τελευταία έκδοση των 10 για κατέβασμα. Να σημειώσω ότι έχω την 1803 στο λάπτοπ με i5 και 4gb ραμ χωρίς κανένα πρόβλημα στους browsers. Το λάπτοπ το πήρα με windows 8 και πέρασε το σκυλί όλες της ενημερώσεις (8->8.1->1507->1511->1607->1703->1709->1803) χωρίς παράπονο και όλα δουλεύουν κανονικά, αν και βλέπω ότι τελευταία θέλει φορμάτ γιατί έχω την τάση να μαζεύω και να δοκιμάζω συνέχεια διάφορα προγράμματα και παιχνίδια Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2018 από micos000
7700K Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, micos000 είπε Γιατί το έκανες αυτό; Η ms δίνει εντελώς δωρεάν την τελευταία έκδοση των 10 για κατέβασμα. Να σημειώσω ότι έχω την 1803 στο λάπτοπ με i5 και 4gb ραμ χωρίς κανένα πρόβλημα στους browsers. Το λάπτοπ το πήρα με windows 8 και πέρασε το σκυλί όλες της ενημερώσεις (8->8.1->1507->1511->1607->1703->1709->1803) χωρίς παράπονο και όλα δουλεύουν κανονικά, αν και βλέπω ότι τελευταία θέλει φορμάτ γιατί έχω την τάση να μαζεύω και να δοκιμάζω συνέχεια διάφορα προγράμματα και παιχνίδια Τα update τετoιου μεγεθους εχουν καkη διαχειρηση στο δισκο καταλαμβανωντας πολλα gb , ακομα και το back up των παλιων winodws οταν το εσβησα δεν αλλαξαν πολλα Ενδεικτικα με τα ιδια προγραμματα απο τα 256 gb του δισκου με εγκαταστημενα ολα τα προγραμματα που χρησιμοποιω ειχαν φτασει στα 188 GB (1709->1803) ,με το fresh install (1803) 202 GB και η διαφορα στις επιδοσεις φαινεται Το ιδιο θα καταλαβεις και εσυ αν κατεβασεις μια ετοιμη εκδοση των 1803 με τελευταια update του Αυγουστου ενσωματωμενα , θεωρω τουλαχιστον χασιμο χρονου να κατσω να ασχοληθω με γνησιες εκδοσεις windows που χανουν τις επιδοσεις τους σε καθε μεγαλο Update δημιουργωντας προβληματα Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2018 από 7700K
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα