micos000 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, powerblade είπε εινε στα 77 τις 100 υγεια αυτο εινε καλο η κακο?? Κακό!!! Δε νομίζω όμως να φταίει αυτό. 5 ώρες πριν, powerblade είπε θελω να πω πριν 3 μηνες δεν ειχα προβληματα με τον chrome πως γινετε να εχω τωρα προβληματα? ομως?? Μπορεί να φταίει η τελευταία ενημέρωση. Who knows! Για δοκίμασε το εξής... 1. Άνοιξε την εξερεύνηση και πήγαινε στο C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application 2. Κάνε μετονομασία στο chrome και βάλε μια τελεία στο τέλος του ονόματος. Αν βλέπεις την κατάληξη δλδ Chrome.exe βάλε την τελεία πριν το exe, αν βλέπεις μόνο Chrome βάλε την τελεία στο τέλος του ονόματος. 3. Τρέξε το chrome απευθείας από το εκτελέσιμο μέσα από τον φάκελο (αυτό που μετονόμασες) και δες αν άλλαξε τίποτα. Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2018 από micos000
powerblade Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 αυτό που δεν καταλαβαίνω εινε γιατι ο edge της Microsoft δουλευει κανονικα σε σχεση με τους αλλους? πχ στην αρχη ο firefox δουλευε μια χαρα μετα και αυτος αρχισε να φορτωνει σιγα .. θελω να πω ο μονος που δουλευει ρολοι εινε ο edge της Microsoft αυτό πως το εξηγεις>?>?μπορεις να μου πεις σε παρακαλω?? γιατι εχω αρχισει και μπερδευομαι
micos000 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Γιατί ο edge είναι ενσωματωμένος στο λειτουργικό και είναι παραμετροποιημένος από την microsft για να δουλεύει "ρολόι" όπως είπες. Οι υπόλοιποι προσπαθούν να προσαρμοστούν αλλά όπως και να το κάνουμε παίζουν εκτός έδρας και με προκατειλημμένο διαιτητή. Χώρια που τον edge μάλλων τον δοκιμάζεις χωρίς κανένα πρόσθετο. Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2018 από micos000
powerblade Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) γιατι εχω κοληματα ανα ωρες? θελώ να πω ότι όταν βρίσκομαι σε μια σελιδα η όταν βρίσκομαι στην επιφανεια εργασιας κολανε τα windows αυτό που μπορει να οφειλετε> ? στον ssd μου η στο τροφοδοτικο μου// ρωταω επειδή δεν γνωρίζω την αιτια του κοληματος Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2018 από powerblade
micos000 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Από τροφοδοτικό δε νομίζω να είναι. Μπορεί στον ssd, μπορεί λόγω υψηλών θερμοκρασιών κτλ Αν δεν το κάνει συνέχεια δύσκολα θα βρεις το πρόβλημα. Εγώ θα έκανα πρώτα ένα καθαρό φορμάτ στον δίσκο μήπως φταίει το λειτουργικό και θα άλλαζα και πάστες στον επεξεργαστή. Επίσης ένας έλεγχος του δίσκου με το hdsentinel. Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2018 από micos000
powerblade Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 με το hdsentinel. τον ssd τον εχει σαν 70 υγεια.. εκανα καθαρο φορματ και μετα εβαλα τα windows 10 pro./. οποτε τι άλλο να κανω?? που οφειλετε το πρόβλημα?? και η θερμοκρασια του ssd εινε 40 θερμοκρασια
micos000 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Για ποιο λόγο το βγάζει τόσο χαμηλά στην υγεία; Τι λέει η αναφορά από κάτω; Πάντως το 70% στην υγεία είναι πολύ χαμηλό, μου έχει τύχει δίσκος με 90% υγεία και να μην μπορώ να του κάνω φορμάτ με τίποτα.
powerblade Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 την αναφορα πως την κανω copy paste για να την μεταφερω για να την διαβασεις??
micos000 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Πάτα ALT+PrntScr για να πάρεις screenshot από το ενεργό παράθυρο. Πήγαινε στο http://snag.gy/ και πάτα CTRL_V για επικόλληση. Πάρε το λινκ που θα σου δώσει και πάτα κάτω δεξιά εκεί που γράφεις μήνυμα στο "Εισαγωγή άλλων μέσων" και επέλεξε "Εισαγωγή εικόνας από URL" Κάνε επικόλληση το λινκ.
micos000 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Αυτόν τον seagate με το 5% υγεία σε τι ακριβώς τον χρησιμοποιείς; Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2018 από micos000
powerblade Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 βασικα τον εχο βγαλει από το κουτι απλα δεν γνωρίζω γιατι το πρόγραμμα τον αναγνωριζε οποτε τι παρατιρεις; στον ssd δισκο?
micos000 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Στο bios τι αναγνωρίζει από δίσκους; Μου φαίνεται περίεργο που σου βγάζει δίσκο που δεν υπάρχει. Κάνε δεξί κλικ στο εικονίδιο Υπολογιστής->Διαχείριση και πήγαινε στη Διαχείριση δίσκων, Εκεί τι δ;iσκους σου βγάζει; Πάντως το 70% αν και δε μ' αρέσει, στην αν αφορά από κάτω δεν αναφέρει κάτι ιδιαίτερο. Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2018 από micos000
powerblade Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 μου βγαζει 3 δισκους από ότι θυμαμαι τον ειχα βγαλει τον χαλασμενο. θελω να πω ο ηλεκτρονικος τοτε όταν ειρθε σπιτι μου μου τον εβγαλε. από ότι θυμαμαι μου τον ειχε βγαλει./.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα