Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας σημερα εκανα φορματ τον ssd  μου και εβαλα παλι τα  windows 10  pro  64  bit γινανε ολα τα  updates και απο τωρα οποτε παω στον chrome κτλ κολαει  συνεχεια.. περα απο αυτο γραφει συνεχεια

secure connection enstanblised.. θελω να πω  γιατι κολανε τοσο  πολυ τα  windows 10  pro  64  bit με το τελευταιο update  τους??

και τα παραθυρα και ολα τα σχετικα.. και περα απο αυτο γραφει  This site can’t be reached 

η εκδοση εινε 1803 και  os  built εινε 17134.228

Επεξ/σία από powerblade
Δημοσ.

1. Χαρακτηριστικά του υπολογιστή.
2. Πριν ποια έκδοση των 10 είχες;
3. Έλεγχος του δίσκου με το hdsentinel, η υγεία πρέπει να είναι 100%.
4. Σε άλλον browser στο κάνει;
5. Πέρα από τον chrome, το υπόλοιπο σύστημα κολλάει;
6. Από έλεγχος για ιούς τι έκανες; Δεν έχει σημασία αν είναι από φρέσκο φορμάτ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα χαρακτηριστικά εινε τα εξεις

4770κ στα 4.5

16 γιγα μνήμη ddr3

Μητρική asus z87 deluxe

Η έκδοση που είχα και που έχω ακομα εινε τα windows 10 pro64 bit  

Έχω το αυθεντικό CD Windows 10 64 bit

H   υγεία του δίσκου του ssd  εινε 100  υγεια

Στον   Chrome μου το έκανε,δεν μου το έκανε στους άλλους. Browser

Έκανα ελενχο για ιούς δεν έχει βρεθεί κατι

Απλά τα προβλήματα αρχίσανε όταν γινανε τα τελευταία updates

Θέλω να πω ότι όταν έκανα εγκατάσταση τα  Windows πρώτου ολοκληρωθούν όλα τα updates δεν είχα προβλήματα με το που γινανε όλα τα υpdates   αρχίσανε όλα τα προβληματα

Απλά θέλω να μου εξηγήσεις κάτι που δεν καταλαβα τι εννοούσες όταν είπες δεν έχει σημασία αν εινε από φρέσκο φόρματ; τι εννοούσες με αυτό; πέρα από αυτό από που δημιουργούνε όλα αυτά τα προβλήματα που έχω; αφού έκανα φόρματ στον ssd δίσκο και έκανα καιθαρη εγκατάσταση των Windows 10 pro θέλω να πω ότι αυτήν την στιγμή έχω περάσει τα Windows 10 και τα βασικά προγράμματα  drivers και όλα τα σχετικά  και μου κάνει αυτά τα προβλήματα micos2000

περα απο αυτο γραφει συνεχεια

secure connection enstanblised.. θελω να πω  γιατι κολανε τοσο  πολυ τα  windows 10  pro  64  bit με το τελευταιο update  τους??

και τα παραθυρα και ολα τα σχετικα.. και περα απο αυτο γραφει  This site can’t be reached 

η εκδοση εινε 1803 και  os  built εινε 17134.228

Επεξ/σία από powerblade
Δημοσ.

Λίγο που το έψαξα, αυτό είναι πρόβλημα του chrome σε συνδυασμό με την 1803 και κάποια updates. Και η google και η ms γνωρίζουν το θέμα και πιθανών να λυθεί μετά από κάποιο update (του ενός ή του άλλου).
Το πρόβλημα επικεντρώνετε στην υπηρεσία CryptSvc. Για να σιγουρευτείς ότι είναι αυτό άνοιξε πρώτα τον edge και μετά τον chrome. Αν τώρα δουλεύει σωστά ο chrome τότε εκεί είναι το πρόβλημα σου, αν όχι τότε έχεις αλλού πρόβλημα. Οπότε αν δουλεύει με τον edge ανοιχτό δες την απάντηση του LarryLACa στο παρακάτω λινκ.

https://productforums.google.com/forum/#!msg/chrome/s5S1uPI0kMc/PVBgVbx6DAAJ

39 λεπτά πριν, powerblade είπε

Απλά θέλω να μου εξηγήσεις κάτι που δεν καταλαβα τι εννοούσες όταν είπες δεν έχει σημασία αν εινε από φρέσκο φόρματ; τι εννοούσες με αυτό;

Με αυτό εννοώ ότι θα μπορούσε να είναι κάποια μόλυνση, ίσως από κάποιο crack κάποιου προγράμματος.

Δημοσ.

τελικα  το προβλημα μου το κανει μονο στον chrome

κατεβασα και  τον  firefox και  ολα μου τα   φορτωνει  κανονικα  οποτε  που οφειλεται το προβλημα με τον chrome??

Δημοσ.

οχι δεν δούλεψε  κανει τα ιδια ο chrome παλι  κολαει ενω με  τους αλλους δεν  υπαρχει προβλημα

οποτε  που  οφειλετε το προβλημα με τον  chrome??

Δημοσ.

Ναι, είναι ένα bug του chrome στα καινούργια 10άρια. Στο λινκ έχει μια αρκετά περίπλοκη διαδικασία που μπορεί να διορθώσει το πρόβλημα ή να περιμένεις να διορθωθεί με επόμενο update του chrome ή των 10.

Δημοσ.

εκανα  τεστ  με το hardisk sentilnel για τον ssd  δισκο μου  και εινε  στα  77  τις 100 υγεια αυτο εινε καλο η κακο??

και εχει  65.38 ΤΒ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...