powerblade Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Γεια σας σημερα εκανα φορματ τον ssd μου και εβαλα παλι τα windows 10 pro 64 bit γινανε ολα τα updates και απο τωρα οποτε παω στον chrome κτλ κολαει συνεχεια.. περα απο αυτο γραφει συνεχεια secure connection enstanblised.. θελω να πω γιατι κολανε τοσο πολυ τα windows 10 pro 64 bit με το τελευταιο update τους?? και τα παραθυρα και ολα τα σχετικα.. και περα απο αυτο γραφει This site can’t be reached η εκδοση εινε 1803 και os built εινε 17134.228 Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2018 από powerblade
1ns0mn1a Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) έβαλα enterprise LTSB και ξεμπέρδεψα με τα κ*** updates Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2018 από 1ns0mn1a
powerblade Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Kαπιος να με βοηθήσει στο πρόβλημα που αντιμετωπίζω; Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2018 από powerblade
micos000 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 1. Χαρακτηριστικά του υπολογιστή. 2. Πριν ποια έκδοση των 10 είχες; 3. Έλεγχος του δίσκου με το hdsentinel, η υγεία πρέπει να είναι 100%. 4. Σε άλλον browser στο κάνει; 5. Πέρα από τον chrome, το υπόλοιπο σύστημα κολλάει; 6. Από έλεγχος για ιούς τι έκανες; Δεν έχει σημασία αν είναι από φρέσκο φορμάτ. 1
powerblade Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Τα χαρακτηριστικά εινε τα εξεις 4770κ στα 4.5 16 γιγα μνήμη ddr3 Μητρική asus z87 deluxe Η έκδοση που είχα και που έχω ακομα εινε τα windows 10 pro64 bit Έχω το αυθεντικό CD Windows 10 64 bit H υγεία του δίσκου του ssd εινε 100 υγεια Στον Chrome μου το έκανε,δεν μου το έκανε στους άλλους. Browser Έκανα ελενχο για ιούς δεν έχει βρεθεί κατι Απλά τα προβλήματα αρχίσανε όταν γινανε τα τελευταία updates Θέλω να πω ότι όταν έκανα εγκατάσταση τα Windows πρώτου ολοκληρωθούν όλα τα updates δεν είχα προβλήματα με το που γινανε όλα τα υpdates αρχίσανε όλα τα προβληματα Απλά θέλω να μου εξηγήσεις κάτι που δεν καταλαβα τι εννοούσες όταν είπες δεν έχει σημασία αν εινε από φρέσκο φόρματ; τι εννοούσες με αυτό; πέρα από αυτό από που δημιουργούνε όλα αυτά τα προβλήματα που έχω; αφού έκανα φόρματ στον ssd δίσκο και έκανα καιθαρη εγκατάσταση των Windows 10 pro θέλω να πω ότι αυτήν την στιγμή έχω περάσει τα Windows 10 και τα βασικά προγράμματα drivers και όλα τα σχετικά και μου κάνει αυτά τα προβλήματα micos2000 περα απο αυτο γραφει συνεχεια secure connection enstanblised.. θελω να πω γιατι κολανε τοσο πολυ τα windows 10 pro 64 bit με το τελευταιο update τους?? και τα παραθυρα και ολα τα σχετικα.. και περα απο αυτο γραφει This site can’t be reached η εκδοση εινε 1803 και os built εινε 17134.228 Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2018 από powerblade
micos000 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Λίγο που το έψαξα, αυτό είναι πρόβλημα του chrome σε συνδυασμό με την 1803 και κάποια updates. Και η google και η ms γνωρίζουν το θέμα και πιθανών να λυθεί μετά από κάποιο update (του ενός ή του άλλου). Το πρόβλημα επικεντρώνετε στην υπηρεσία CryptSvc. Για να σιγουρευτείς ότι είναι αυτό άνοιξε πρώτα τον edge και μετά τον chrome. Αν τώρα δουλεύει σωστά ο chrome τότε εκεί είναι το πρόβλημα σου, αν όχι τότε έχεις αλλού πρόβλημα. Οπότε αν δουλεύει με τον edge ανοιχτό δες την απάντηση του LarryLACa στο παρακάτω λινκ. https://productforums.google.com/forum/#!msg/chrome/s5S1uPI0kMc/PVBgVbx6DAAJ 39 λεπτά πριν, powerblade είπε Απλά θέλω να μου εξηγήσεις κάτι που δεν καταλαβα τι εννοούσες όταν είπες δεν έχει σημασία αν εινε από φρέσκο φόρματ; τι εννοούσες με αυτό; Με αυτό εννοώ ότι θα μπορούσε να είναι κάποια μόλυνση, ίσως από κάποιο crack κάποιου προγράμματος.
powerblade Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δηλαδή θα ανοίξω πρώτα τον edge και μετά τον Chrome; και μετά θα τους έχω ταυτόχρονα ανοικτούς; αυτό εννοείς;
micos000 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Ναι, αυτό. Αν διαβάσεις και στο λινκ αυτό λέει.
powerblade Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 τελικα το προβλημα μου το κανει μονο στον chrome κατεβασα και τον firefox και ολα μου τα φορτωνει κανονικα οποτε που οφειλεται το προβλημα με τον chrome??
micos000 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Αυτό με τον edge ανοιχτό πριν τον chrome σου δούλεψε;
powerblade Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 οχι δεν δούλεψε κανει τα ιδια ο chrome παλι κολαει ενω με τους αλλους δεν υπαρχει προβλημα οποτε που οφειλετε το προβλημα με τον chrome??
micos000 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Ναι, είναι ένα bug του chrome στα καινούργια 10άρια. Στο λινκ έχει μια αρκετά περίπλοκη διαδικασία που μπορεί να διορθώσει το πρόβλημα ή να περιμένεις να διορθωθεί με επόμενο update του chrome ή των 10.
powerblade Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 θελω να πω πριν 3 μηνες δεν ειχα προβληματα με τον chrome πως γινετε να εχω τωρα προβληματα? ομως??
powerblade Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 εκανα τεστ με το hardisk sentilnel για τον ssd δισκο μου και εινε στα 77 τις 100 υγεια αυτο εινε καλο η κακο?? και εχει 65.38 ΤΒ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα