manelys Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 15 ώρες πριν, cpgr είπε Πάντως αν και φαν των oled προτιμώ την "απαλότητα" των ips.. οι ολεντ στα κινητά δημιουργούν πολύ μεγάλη αντίθεση (όταν πχ διαβάζεις ένα μαύρο κείμενο σε άσπρο φόντο) και καταντάει λίγο κουραστικό ... Μπορείς να βάζεις το φίλτρο μπλε φωτός και δεν κουράζεσαι! 15 ώρες πριν, Cell_7 είπε Εκεί είναι καλό να έχεις ένα γκρί φώτο αντί για τελείως μαύρο έτσι ώστε να μην σου έρθει ξαφνικό στα μάτια το άσπρο του κειμένου. Το Insomnia βλέπε έχει κάνει πολύ καλό dark mode με γκρί φόντο και χρυσά γράμματα. Πώς το κάνεις αυτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cell_7 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 8 λεπτά πριν, manelys είπε Πώς το κάνεις αυτο; Τέρμα κάτω δεξιά, Θέμα. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DaemonLord92 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 4 ώρες πριν, Plapoutas είπε Την ίδια στιγμή εταιρίες όπως το μήλο ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν 900€ κινητό με LCD οθόνη και το τραγικό στην υπόθεση είναι ότι θα τρέξουν πάλι να το πάρουν. Περιμένω πάλι τους φωστήρες να μου πουν ότι οι LCD είναι καλύτερες από τις OLED να γελάσουμε και λίγο. Και εσενα τι σε νοιαζει? Απο την τσεπη στα παιρνουν αυτα τα 900 ευρω? Ασε τον κοσμο να ψωνισει αυτο που τον ευχαριστεί! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 1 hour ago, cpgr said: επειδη εχουν μια τιβι σπιτι τους και τους φαινεται καλη στο ματι παει να πει οτι ειναι και η καλυτερη ολων... Ναι, απλώς λέω ότι το «μου αρέσει περισσότερο» έχει ουσία, αφού αυτοί θα είναι και οι θεατές της. Αν μιλάμε για δουλειά, δηλαδή να παράγεις εικόνα που θα δουν άλλοι, στις δικές τους τηλεοράσεις, το πράγμα αλλάζει. 1 hour ago, cpgr said: Το θεμα ειναι ποσο νοημα/σημαντικο ειναι να εχεις μια τοσο καλη οθονη σε τοσο λιγες ιντες.. Για μένα, κανένα. Μου φαίνεται γελοίο να θες 4K σε μικρότερη από μεγάλου σινεμά οθόνη. Τα ίδια έλεγα και για τις retina (την ανάλυση εννοώ, όχι τη γενικότερη ποιότητα της οθόνης που είναι Super) εδώ και χρόνια και με κράζανε. Τελικά όσους βλέπω με MacBook, κατεβασμένη την έχουν (την ανάλυση). 🤗 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-WISE- Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 50 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Για μένα, κανένα. Μου φαίνεται γελοίο να θες 4K σε μικρότερη από μεγάλου σινεμά οθόνη. Τα ίδια έλεγα και για τις retina (την ανάλυση εννοώ, όχι τη γενικότερη ποιότητα της οθόνης που είναι Super) εδώ και χρόνια και με κράζανε. Τελικά όσους βλέπω με MacBook, κατεβασμένη την έχουν (την ανάλυση). 🤗 Μην μπερδεύεσαι αγαπητέ. Την καλή οθόνη δεν την κάνει (μόνο) η ανάλυση. Το Note 9 δεν έχει την κορυφαία οθόνη επειδή έχει υψηλή ανάλυση. Μην τα συγχέεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Παντως και στα Tablet, που εχω τα pro 8.4 και 12.2 του 2013-2014 (δεν θυμαμαι ποτε βγηκαν) εχουν οθοναρες καλυτερες και απο αλλα νεοτερα tablets. Αν και η επομενη σειρα που εβγαλε ειχε χαμηλοτερη αναλυση, την μεγαλωσε παλι στα tab s. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gougouftas Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Βαζω βαθια το χερι στην τσεπη μου αλλα πιανω μονο φοδρα... Ασε θα περιμενω το 10. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
APPLEGEEK Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 SUPER AMOLED εαν την αφησεις ανοιχτα φουλ φωτεινοτητα θα εχεις προβλημα, γιαυο το ΤΦΤ ειναι καλυτερο απο αυτην την αποψη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 15 ώρες πριν, jimmyrock είπε Την zd9 την εχει ενας φιλος μου, εκει παθαινεις πολιτισμικο σοκ. Προσωπικα sony παιρνω εδω και χρονια και αυτη την στιγμη εχω την sony 55xf9005! Απιστευτη εικονα. Θα συμφωνησω φιλε οτι καλυτερο σε lcd. Ο x1 extreme processor που διαθετει απογειωνει την εμπειρια θεασης. Πιστοτητα χρωματων και μεγαλο ευρος (triluminos) και ισως κατα την ταπεινη μου αποψη το καλυτερο συστημα κινησης... Ζωντανη εικονα.. Η zd9 παραμένει Led πάνελ όμως. Σε σύγκριση με κάποια κορυφαία oled πως την βλέπεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moonwalker13 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Η Apple να τα βλέπει αυτά...εγω βλέπω να περνω iphone x plus και να το πουλάω για το s10 plus..το ίδιο έργο καθε φορά..μπράβο 👏 στην Samsung για τις οθόνες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darthrevan7 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 21 ώρες πριν, dadfever είπε Καλά οι οθόνες sony από που προκύπτει ότι έχει τις καλύτερες οθόνες να λέμε την γνώμη μας αλλά όχι ..μπαρουφες Η sony δεν χρησιμοποιεί δικά της panel αλλά είχε ανέκαθεν τις καλύτερες τηλεοράσεις μέχρι και σήμερα , απλά κανείς δεν παίρνει Sony εδώ στο Ελλαδιστάν γιατί είναι πανάκριβες στους τομείς τους , συν το ότι το android ( το λέω επειδή έχω την A1 ) δεν είναι και εύχρηστο για τον απλό χρήστη γενικά . Επιπλέον είναι η μόνη που έχει σπάσει το ρεκόρ των πραγματικών Hz γι αυτό και είναι νούμερο ένα για gaming αν και τα περσινά μοντέλα OLED είχαν λίγο αυξημένο input lag σε σχέση με τις LG . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nspider Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 παιδια εμενα παντως που βλεπω τηλεορασεις σε καταστηματα, δεν μου γεμιζει το ματι η sony, αντιθετα με την samsung και την lg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmyrock Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 3 ώρες πριν, Arkin είπε Η zd9 παραμένει Led πάνελ όμως. Σε σύγκριση με κάποια κορυφαία oled πως την βλέπεις? Φιλε προσωπικα βρισκω ανεπαισθητες τις διαφορες. Την συγκρινα με την κορυφαια Α1 oled της sony. Ενσωματωνουν και οι δυο την κορυφαια τεχνολογικη καινοτομια Master Backlight Drive. Η ποιοτητα εικονας μου φανηκε παραπλησια και στις δυο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Πείτε και κάνα άλλο νέο. Πως είδατε τις μεταγραφές? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Med_ss_ Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 23 ώρες πριν, spgkountis είπε δεν ξέρω τα νούμερα της οθόνης... αλλά σίγουρα τα νούμερα στην τιμή είναι σε ιλιγγιώδη ύψη... Πληρώνεις για την ποιότητα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα