Προς το περιεχόμενο

DisplayMate: Το Samsung Galaxy Note9 έχει την καλύτερη οθόνη που έχει κατασκευαστεί

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Την ίδια στιγμή εταιρίες όπως το μήλο ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν 900€ κινητό με LCD οθόνη και το τραγικό στην υπόθεση είναι ότι θα τρέξουν πάλι να το πάρουν. Περιμένω πάλι τους φωστήρες να μου πουν ότι οι LCD είναι καλύτερες από τις OLED να γελάσουμε και λίγο.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Super Moderators
1 hour ago, Plapoutas said:

Την ίδια στιγμή εταιρίες όπως το μήλο ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν 900€ κινητό με LCD οθόνη και το τραγικό στην υπόθεση είναι ότι θα τρέξουν πάλι να το πάρουν. Περιμένω πάλι τους φωστήρες να μου πουν ότι οι LCD είναι καλύτερες από τις OLED να γελάσουμε και λίγο.

Διότι ως γνωστόν κυκλοφορείτε συνεχώς με εργαλεία μέτρησης οθονών στο χέρι και γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή ποια απεικονίζει το περιεχόμενο με μεγαλύτερο ρεαλισμό... 😛

Τη στιγμή που αν δείξουμε στον απλό κόσμο μια φωτό με το contrast στο +50-60%, θα την προτιμήσει σε σχέση με την original...

Έχω δει και χρήστες OLED mobile οθονών να τις καμαρώνουν, έχοντας τη φωτεινότητα στο ελάχιστο για να κρατάει περισσότερο η μπαταρία... 

btw σου έστειλε η apple προσωπικό δελτίο τύπου σχετικά με τις τιμές των νέων συσκευών??? 

1 λεπτό πριν, billdanos είπε

Διότι ως γνωστόν κυκλοφορείτε συνεχώς με εργαλεία μέτρησης οθονών στο χέρι και γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή ποια απεικονίζει το περιεχόμενο με μεγαλύτερο ρεαλισμό... 😛

Τη στιγμή που αν δείξουμε στον απλό κόσμο μια φωτό με το contrast στο +50-60%, θα την προτιμήσει σε σχέση με την original...

Άμα βάλεις ένα iPhone με LCD δίπλα σε ένα Note με OLED πίστεψε με ο κόσμος βλέπει την διαφορά, το έχω δοκιμάσει γιαυτό στο λέω. Δεν είναι όλοι τυφλοί, ή να το πω καλύτερα Apple-Τυφλοί. 2018 και να κυκλοφορούν ακόμα LCD οθόνες σε συσκευές των 900€.

• Like 2

11 ώρες πριν, music_lover είπε

Μια που η κουβέντα είναι εντός θέματος, ας ρωτήσω εγώ κάτι άσχετο 😜

Άντε το Note 9 είναι το καλύτερο σε οθόνη, υπάρχει καμιά λίστα για τις 10 καλύτερες οθόνες σε κινητά από το συγκεκριμένο site?

Ναι θα σου πω εγώ.

1. Samsung Note 9

2. Samsung S9

3. Samsung Note 8

4. Samsung S8

5. Samsung Note 7

6. Samsung S7

7. Samsung Note 5

8. Samsung S6

9. Samsung Note 4

10. Samsung S5

• Confused 1

• Super Moderators
4 minutes ago, Plapoutas said:

Άμα βάλεις ένα iPhone με LCD δίπλα σε ένα Note με OLED πίστεψε με ο κόσμος βλέπει την διαφορά, το έχω δοκιμάσει γιαυτό στο λέω. Δεν είναι όλοι τυφλοί, ή να το πω καλύτερα Apple-Τυφλοί. 2018 και να κυκλοφορούν ακόμα LCD οθόνες σε συσκευές των 900€.

Μα γιατί? Αφού τις Qled τις xρυσοπληρώνετε σαν OLED! 😛 

Μόλις τώρα, billdanos είπε

Μα γιατί? Αφού τις Qled τις xρυσοπληρώνετε σαν OLED! 😛 

Το πήγες από τα Smartphone στις τηλεοράσεις; Η είπε ποτέ κανείς ότι οι QLED είναι ανώτερες των OLED; Αλλάζετε το θέμα όπως σας συμφέρει. Ας φτιάξει η Apple δική της τηλεόραση και μετά μιλάμε και για τηλεοράσεις.

• Like 2

12 hours ago, cpgr said:

Τα νουμερα και η γνωση ειναι ο καλυτερος κριτης οχι το τι μας φαινεται καλυτερο στο ματι..

Αν μιλάμε για θέαση στο σπίτι και όχι για δουλειά, εγώ προτιμώ να βλέπω αυτό που μου αρέσει και όχι απλώς να ξέρω ότι τα νούμερα είναι καλύτερα. π.χ. μ’ αρέσει να έχω 24ώρες το night shift τού iPhone στο ελάχιστο. Είναι σωστό με το φως της ημέρας; Τι λένε τα νούμερα;

• Super Moderators
4 minutes ago, Plapoutas said:

Το πήγες από τα Smartphone στις τηλεοράσεις; Η είπε ποτέ κανείς ότι οι QLED είναι ανώτερες των OLED; Αλλάζετε το θέμα όπως σας συμφέρει. Ας φτιάξει η Apple δική της τηλεόραση και μετά μιλάμε και για τηλεοράσεις.

Έλα δεν είναι δύσκολο! Έχεις την ίδια εταιρεία που κατασκευάζει οθόνες και τη μία σου λέει πως έφτιαξε την καλύτερη οθόνη του κόσμου, την οποία όμως τη βάζει μόνο σε κινητά, ενώ ταυτόχρονα σου λέει πως κατασκευάζει και την καλύτερη τηλεόραση του κόσμου με ...Qled panel!

Πολύ καλό marketing!

Προφανώς οι OLED έχουν σημαντικά πλεονεκτήματα και είναι υπέροχη στο X μου, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως μια ποιοτική και σωστά καλιμπραρισμένη LED δεν μπορεί να σταθεί άνετα απέναντί της (έστω και σε συγκεκριμένες συνθήκες)! 

3 minutes ago, CheOnWeb said:

Αν μιλάμε για θέαση στο σπίτι και όχι για δουλειά, εγώ προτιμώ να βλέπω αυτό που μου αρέσει και όχι απλώς να ξέρω ότι τα νούμερα είναι καλύτερα. π.χ. μ’ αρέσει να έχω 24ώρες το night shift τού iPhone στο ελάχιστο. Είναι σωστό με το φως της ημέρας; Τι λένε τα νούμερα;

Είναι σαν τις ρυθμίσεις των "ειδικών" για τις τηλεοράσεις που προτείνουν, τις οποίες τις περνάς και μόλις βλέπεις το τελικό αποτέλεσμα αναρωτιέσαι αν σε τρολλάρουν... 😛 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οτι και να λεμε η Samsung εχει μακραν τις καλυτερες οθονες στα κινητα.

Ακομα και σε κινητα 200ε χαιρεσαι να τη βλεπεις 

(Τα κινητα της ειναι σχεδον ολα κακασχημα)

Επεξ/σία από adi32

25 λεπτά πριν, Plapoutas είπε

Ωφείλουμε να παραδεχτούμε πάντως ότι έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στις οθόνες η Apple. Δεν παίζει ρόλο μόνο από ποιον τις προμηθεύεται αλλά να κάνει και το σωστό calibration η ίδια. Και σε αυτόν τον τομέα τα πάει πολύ καλά. Επίσης στο X έβαλε S-AMOLED. Μπορεί να μην βάζει τις τεράστιες (και ανούσιες για μένα) αναλύσεις και να φτάνουν τα ppi στο θεό αλλά ξέρει να τις "ρυθμίζει" πολύ καλά.

7 λεπτά πριν, -WISE- είπε

Ωφείλουμε να παραδεχτούμε πάντως ότι έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στις οθόνες η Apple. Δεν παίζει ρόλο μόνο από ποιον τις προμηθεύεται αλλά να κάνει και το σωστό calibration η ίδια. Και σε αυτόν τον τομέα τα πάει πολύ καλά. Επίσης στο X έβαλε S-AMOLED. Μπορεί να μην βάζει τις τεράστιες (και ανούσιες για μένα) αναλύσεις και να φτάνουν τα ppi στο θεό αλλά ξέρει να τις "ρυθμίζει" πολύ καλά.

Δεν ισχυρίστηκα ποτέ το αντίθετο, μάλιστα είμαι της ίδιας άποψης ότι από θέμα Calibration στην Apple ξέρουν τι κάνουν. Δεν παύει όμως να βάζουν LCD οθόνες σε ναυαρχίδες τέτοιου κόστους τέλος του 2018. 

2 λεπτά πριν, Plapoutas είπε

Δεν ισχυρίστηκα ποτέ το αντίθετο, μάλιστα είμαι της ίδιας άποψης ότι από θέμα Calibration στην Apple ξέρουν τι κάνουν. Δεν παύει όμως να βάζουν LCD οθόνες σε ναυαρχίδες τέτοιου κόστους τέλος του 2018. 

Oι AMOLED δεν είναι πανάκεια. Δεν βάζουμε AMOLED σε μία συσκευή και ξαφνικά έχουμε καλύτερη οθόνη από κάποια άλλη με LCD. Έχουν και αυτές τα θέματα τους και για κάποιους είναι τόσο σοβαρά ώστε να προτιμούν LCD οθόνες. Ειδικά αν μιλάμε για LCD επιπέδου G7...

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, CheOnWeb είπε

Ναι κανε οτι σου αρεσει τι με νοιαζει εμενα...και εμενα μου αρεσει η οθονη του 3310 καλυτερα απο ολες για χρηση σε κινητο..δε λεω αυτο απανταω στους προηγουμενους που λενε οτι επειδη εχουν μια τιβι σπιτι τους και τους φαινεται καλη στο ματι παει να πει οτι ειναι και η καλυτερη ολων...

Το θεμα ειναι ποσο νοημα/σημαντικο ειναι να εχεις μια τοσο καλη οθονη σε τοσο λιγες ιντες.. πχ θα επελεγε καποιος το νοτε 9 για τη σουπερ οθοναρα η συμβιβαζεσαι και με κατι κατωτερο..

Επεξ/σία από cpgr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...