teo1908 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 5 λεπτά πριν, fingolfingr είπε Το αν είμαι έξυπνος ή όχι το ξέρω εγώ, οι γνωστοί μου... ίσως και το αφεντικό μου. Εσύ προφανώς όχι. Επίσης ελεύθερο forum είμαστε οπότε δεν θα μου πεις πότε θα απαντήσω και πότε όχι. Έχοντας πει αυτά, μπορεί να είμαι ημιμαθείς σε κάποια πράγματα (δεν έχω την ψευδαίσθηση ότι ξέρω τα πάντα) άλλα τουλάχιστον ξέρω να διαβάζω ελληνικά. Όταν λοιπόν γράφεις ότι η Sony έχεις τις καλύτερες ΟΘΟΝΕΣ στις τηλεοράσεις εγώ οφείλω να αναφέρω/σχολιάσω ότι η ΟΘΟΝΕΣ δεν είναι της sony. Στην απάντηση σου γυρίσεις και αναφέρεις επεξεργαστή κλπ. Αν έκανες αναφορά στο τελικό οπτικό αποτέλεσμα (που αυτό είναι και το θέμα το topic) δεν θα έλεγα τίποτα και δεν θα έφερνα αντίρρηση. Δεν ανέφερες όμως τηλεοράσεις όπως κάνεις τώρα αλλά οθόνες. Τηλεοράσεις λοιπόν καλές έχει. Επεξεργαστές πολύ καλούς είχε και έχει. Οθόνες όμως δίκες τις δεν έχει για να λέμε ότι έχει και τις καλύτερες. Δηλαδή η Bugatti δεν είχε το ποίο γρήγορο αυτοκίνητο...ήταν της VW η οποία κατασκεύασε τον κινητήρα.... γελάω, καμία ελπίδα,μνημόνια μονο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Ότι αυτο που συζητάτε υπάρχει ήδη στο φόρουμ το έψαξε κάνεις? Πιο off topic πεθαίνεις... ενας mod να σώσει την κατάσταση... Από την καλύτερη οθόνη σε κινητό το έχουν πάει σε τηλεόρασεις... Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2018 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ELMastas Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ΘοδωρηςGR είπε Ότι αυτο που συζητάτε υπάρχει ήδη στο φόρουμ το έψαξε κάνεις? Πιο off topic πεθαίνεις... ενας mod να σώσει την κατάσταση... Από την καλύτερη οθόνη σε κινητό το έχουν πάει σε τηλεόρασεις... Ετσι είναι φίλτατε θοδωρή,μάλιστα πήγε το θέμα στο ποιές μάρκες καλύτερες,πάει να γίνει κόνσολ γουάρ ένα πράμα στο θέμα για οθόνη κινητού της Samsung ! Εχουνε όπως φαίνεται παντού οι εταιρίες αυτές τους "ανθρώπους" τους Υ.Γ και για να είμαστε σωστοί παρόλο που είναι άσχετο με το θέμα,για μια περίοδο εποχής "Sony Wega" στίς CRT συμφωνώ και γω οτι ήταν κορυφαίες Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2018 από ELMastas 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpgr Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, ΘοδωρηςGR είπε Ότι αυτο που συζητάτε υπάρχει ήδη στο φόρουμ το έψαξε κάνεις? Πιο off topic πεθαίνεις... ενας mod να σώσει την κατάσταση... Από την καλύτερη οθόνη σε κινητό το έχουν πάει σε τηλεόρασεις... Αυτο που συμπεραινει κανεις ειναι οτι το να εχεις μια καλη τηλεοραση ειναι πολυ ποιο σημαντικο (ενδιαφερει περισσοτερο το κοσμο) απο μια καλη οθονη κινητου στην οποια δε κανεις τιποτα αξιολογο... Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2018 από cpgr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dadfever Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, vagdesign είπε Δεν ξέρω την ηλικία σου, αν όμως έζησες την εποχή της Trinitron, Wega, Bravia κτλ από τη δεκαετία του 90 και μετά, τότε ίσως συμφωνούσες. Δεν σε χαρακτήρησα, οπότε τις μπαρούφες τις λέει κάποιος που απλώς πετάει κάτι για να το πει χωρίς να έχει προσωπική άποψη και στηρίζεται μόνο σε reviews πληρωμένα και μη... μεχρι την εποχη που λες εκανε μια επανασταση με τις trinitron...και μετα αντε γεια ..τι να πει κανεις για τα πανελ της pioneer η της panasonic η της LG ακομα και η samsung..τωρα που κολλαει η sony??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 3 ώρες πριν, fingolfingr είπε Περιεργο μιας και η Sony δεν φτιαχνει οθόνες για τις τηλεοράσεις της αλλα τις αγοράζει απο αλλου. Κάποτε από την samsung, αργότερα από sharp κλπ..... δικές της παντως δεν εχει. https://www.theverge.com/ces/2017/1/10/14222986/sony-bravia-oled-lg-display-ces-2017 https://asia.nikkei.com/Business/Sony-relaunching-OLED-TVs-using-LG-made-panels https://abcnews.go.com/Technology/story?id=4344101&page=1 Ακριβως. Η δικη μου 55αρα Sony εχει οθονη οχι Sony (δεν θυμαμαι τι, ειχα διαβασει οταν την πηρα). Αρα ακυρον τα περι Sony. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmyrock Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, teo1908 είπε Ότι καλύτερο σε led η 9005 αν και δεν έχω δει ποτέ από κοντά την zd9 (60 ζώνες led αν δεν κάνω λάθος) Την zd9 την εχει ενας φιλος μου, εκει παθαινεις πολιτισμικο σοκ. Προσωπικα sony παιρνω εδω και χρονια και αυτη την στιγμη εχω την sony 55xf9005! Απιστευτη εικονα. Θα συμφωνησω φιλε οτι καλυτερο σε lcd. Ο x1 extreme processor που διαθετει απογειωνει την εμπειρια θεασης. Πιστοτητα χρωματων και μεγαλο ευρος (triluminos) και ισως κατα την ταπεινη μου αποψη το καλυτερο συστημα κινησης... Ζωντανη εικονα.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 τελικα τι τηλεοραση να παρουμε ? 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 31 λεπτά πριν, adi32 είπε τελικα τι αυτοκίνητο να παρουμε ? Fixed Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekbusters Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Βρε στείλτε τα παιδιά για bannακι μπας και ανοίξει το ματι και σταματήσουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agony Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 3 ώρες πριν, cpgr είπε Αυτο το feature δεν φτιαχτηκε για να κανει το διαβασμα ποιο ανετο, φτιαχτηκε για να μπορεις να "δουλευεις" με μεγαλυτερη ανεση μετα τη δυση του ηλιου στην οθονη σου. Στην ουσια αφαιρει καπως το εντονο μπλε φως της οθονης οταν προβαλει κατι ασπρο...google it... Ετσι περιπου ειναι και τα φιλτρα απο ψυχρο το κανει θερμό. Να κανω google σε τι ? 3 κινητά με oled display εχω και στα 3 το λευκό αλλάζοντας προφιλ γίνετε ελαφρος κίτρινο. Το να δουλευεις κατα την δυση του ηλιου το σωστο ειναι αλλαγή brightness και οχι color pallet μιας και τα oled δεν εχουν back light. Το τι γραφουν καθε κατασκευαστες πλεον δεν το υπολογίζω . Νομιζω οτι ο καθενας ξερει πανω κατω τι ειναι brightness sharpness contrast color pallet white balance 2 bit 10 but κτλ κτλ. Οποτε μπορει να υπαρχει ψυχρο μπλε προφιλ με χαμηλη φωτεινότητα και θερμο με μεγαλη και να κουράζει το βραδυ . Απλα εχει γινει πλεον συνηθεια και στανταρ το ελαφρος κιτρινο για διαβασμα σαν προφιλ. Δεν εχει να κανει λοιπον το πανελ Oled το αν κουράζει τα ματια . αυτο που μετραει ειναι το calibration . πχ το lg v30 σε σχεση με το s9 εχει το νορμαλ προφιλ του πολυ μικρότερο contrast ratio ποιο μουντο δλδ. Και ας ειναι plastic oled. Πανελ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoskatos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 3 ώρες πριν, Agony είπε Δεν ειναι και εκτος θεματος για πανελ μιλαμε ητε εινα σε κινητο η σε tv κατι μαθαίνουμε. Αλωστε και τα προβληματα με τα burn in σε κινητα και tv ειναι ίδια. Δεν βλεπω λοιπον καποιο offtopic. Το συγκεκριμένο νήμα έχει θέμα την οθόνη του galaxy note 9 και ότι μετά από τεστ βγήκε η καλύτερη οθόνη. Από τα άσχετα μηνύματα με τηλεοράσεις της Sony εσύ έμαθες κάτι? *τελικά τι πλακάκια να βάλω στο μπάνιο ρε μάγκες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpgr Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Agony είπε Ετσι περιπου ειναι και τα φιλτρα απο ψυχρο το κανει θερμό. Να κανω google σε τι ? 3 κινητά με oled display εχω και στα 3 το λευκό αλλάζοντας προφιλ γίνετε ελαφρος κίτρινο. Το να δουλευεις κατα την δυση του ηλιου το σωστο ειναι αλλαγή brightness και οχι color pallet μιας και τα oled δεν εχουν back light. Το τι γραφουν καθε κατασκευαστες πλεον δεν το υπολογίζω . Νομιζω οτι ο καθενας ξερει πανω κατω τι ειναι brightness sharpness contrast color pallet white balance 2 bit 10 but κτλ κτλ. Οποτε μπορει να υπαρχει ψυχρο μπλε προφιλ με χαμηλη φωτεινότητα και θερμο με μεγαλη και να κουράζει το βραδυ . Απλα εχει γινει πλεον συνηθεια και στανταρ το ελαφρος κιτρινο για διαβασμα σαν προφιλ. Δεν εχει να κανει λοιπον το πανελ Oled το αν κουράζει τα ματια . αυτο που μετραει ειναι το calibration . πχ το lg v30 σε σχεση με το s9 εχει το νορμαλ προφιλ του πολυ μικρότερο contrast ratio ποιο μουντο δλδ. Και ας ειναι plastic oled. Πανελ. Ψαξε τι κανει το blue light filer στις οθονες... δεν εχει σχεση με τυπο οθονης,τεχνολογιες,calibration κλπ ισχυουν το ιδια για ολες τις οθονες...ουτε ειναι συνηθεια και στανταρ απλα εγινε ποιο δημοφιλες τα τελευταια χρονια.. Περαν αυτου αυτο που λεω για τις ολεντ ειναι οτι με μαυρο κειμενο 0nits σε λευκο φοντο πχ 500νιτς υπαρχει πολυ μεγαλυτερη αντιθεση και ειναι ποιο κουραστικο για το ματι απο οτι στις ips που τα μαυρα δεν ειναι απολυτα (δλδ χαμηλ.αντιθεση) γιαυτο μπορει να μου φαινοται ποιο κουραστικες σε κειμενα.. δε ξερω μια υποθεση κανω αν ξερει καποιος κατι παραπανω ας το μοιραστει... Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2018 από cpgr 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gsmakos88 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Λογικό με 1,000+ ευρό να αγοράζεις ότι καλύτερο κινείται τεχνολογικά... Δεν το βλέπω καθόλου παράλογο.. 6 ώρες πριν, vagdesign είπε Δεν ξέρω την ηλικία σου, αν όμως έζησες την εποχή της Trinitron, Wega, Bravia κτλ από τη δεκαετία του 90 και μετά, τότε ίσως συμφωνούσες. Δεν σε χαρακτήρησα, οπότε τις μπαρούφες τις λέει κάποιος που απλώς πετάει κάτι για να το πει χωρίς να έχει προσωπική άποψη και στηρίζεται μόνο σε reviews πληρωμένα και μη... Εαν θέλουμε να μιλήσουμε για τηλεοράσεις, μια είναι, ήταν και θα είναι η πρωτοπόρος... Bang and Olufsen! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis67676767 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 5 ώρες πριν, teo1908 είπε Δηλαδή η Bugatti δεν είχε το ποίο γρήγορο αυτοκίνητο...ήταν της VW η οποία κατασκεύασε τον κινητήρα.... γελάω, καμία ελπίδα,μνημόνια μονο Όχι, είναι η Bugatti που χρησιμοποιεί κινητήρα της VW. Μέχρι και στη F1 έτσι παρουσιάζουν τα μονοθέσιά τους οι εταιρίες κι έτσι είναι το σωστό. Κάνεις δεν καρπώνεται τα εύσημα για τον κόπο κάποιου αλλου και ειναι ευχαριστημένοι. Και η Sony έχει εξαιρετικές τηλεοράσεις με panels της Lg. Γιατί γίνεται τόσο μεγάλο θέμα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα