Προς το περιεχόμενο

DisplayMate: Το Samsung Galaxy Note9 έχει την καλύτερη οθόνη που έχει κατασκευαστεί

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, dadfever είπε

Καλά οι οθόνες sony από που προκύπτει ότι έχει τις καλύτερες οθόνες να λέμε την γνώμη μας αλλά όχι ..μπαρουφες

Μια χαρα τα λεει ο φιλος η LG και Sony αυτη την στιγμη εχει τις καλυτερες TV oled.  Εκτος αν ξερετε καλυτερα εσεις απο rtings που ει αι χρονια στον χώρο και εχουν μηχανήματα calibration που στοιχηζουν μια περιουσία.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

38 λεπτά πριν, vagdesign είπε

Δεν ξέρω την ηλικία σου, αν όμως έζησες την εποχή της Trinitron, Wega, Bravia κτλ από τη δεκαετία του 90 και μετά, τότε ίσως συμφωνούσες.

Δεν σε χαρακτήρησα, οπότε τις μπαρούφες τις λέει κάποιος που απλώς πετάει κάτι για να το πει χωρίς να έχει προσωπική άποψη και στηρίζεται μόνο σε reviews πληρωμένα και μη...

Ναι δεν ειχαν ανταγωνισμο τοτε ακομα και οι πρωτες πλασμα ,ακομα την εχω στο εξοχικο και παιζει χωρις κανενα προβλημα 

Που κολλάνε οι τηλεοράσεις της Sony με το θέμα μόνο τα μέλη του insomnia ξέρουν. 

Ας μιλήσουμε λίγο και για τις πετρελαιοκηλίδες σε αυτό το θέμα. 

• Like 8

39 λεπτά πριν, vagdesign είπε

Δεν ξέρω την ηλικία σου, αν όμως έζησες την εποχή της Trinitron, Wega, Bravia κτλ από τη δεκαετία του 90 και μετά, τότε ίσως συμφωνούσες.

Δεν σε χαρακτήρησα, οπότε τις μπαρούφες τις λέει κάποιος που απλώς πετάει κάτι για να το πει χωρίς να έχει προσωπική άποψη και στηρίζεται μόνο σε reviews πληρωμένα και μη...

Αυτη την στιγμη η C8 LG και Sony A8F ειναι οι καλυτερες πρως πωληση TVs αποδεδειγμένα και με νουμερα μετρησεις . Και οχι τι ακουσα απο καποιον η τι πιστευω εγω η ο καθενας.

• Like 4

1 λεπτό πριν, Agony είπε

Μια χαρα τα λεει ο φιλος η LG και Sony αυτη την στιγμη εχει τις καλυτερες TV oled.  Εκτος αν ξερετε καλυτερα εσεις απο rtings που ει αι χρονια στον χώρο και εχουν μηχανήματα calibration που στοιχηζουν μια περιουσία.

Γιατι εχει και κανενας αλλος εκτος απο αυτους τους δυο oled?μην ακουσω τιποτα για qled 

1 λεπτό πριν, Agony είπε

Αυτη την στιγμη η C8 LG και Sony A8F ειναι οι καλυτερες πρως πωληση TVs αποδεδειγμένα και με νουμερα μετρησεις . Και οχι τι ακουσα απο καποιον η τι πιστευω εγω η ο καθενας.

Φτανουν/ξεπερνανε σε εργαστηριακες μετρησεις το νοτε9 ?

Οχι οτι εχει σημασια αλλα ετσι για να επιστρεψουμε και λιγο στο θεμα του νηματος

6 λεπτά πριν, cpgr είπε

Δεν εννοεις το φιλτρο μπλε φωτος ετσι?

Που μειώνει το ψυχρο φως ναι. Κανει το διαβασμα πιο άνετο. Οκ δεν υπαρχουν τα calibrate των monito tv λογικο ειναι .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από την super amoled οθόνη του note 9 ξεκινησαμε να σχολιάζουμε, στις τηλεοράσεις oled καταληξαμε... 🙄🙄

Επεξ/σία από rolexakias2

6 λεπτά πριν, panoskatos είπε

Που κολλάνε οι τηλεοράσεις της Sony με το θέμα μόνο τα μέλη του insomnia ξέρουν. 

Ας μιλήσουμε λίγο και για τις πετρελαιοκηλίδες σε αυτό το θέμα. 

Δεν ειναι και εκτος θεματος για πανελ μιλαμε ητε εινα σε κινητο η σε tv κατι μαθαίνουμε. Αλωστε και τα προβληματα με τα burn in σε κινητα και tv ειναι ίδια. 

Δεν βλεπω λοιπον καποιο offtopic.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Agony είπε

Που μειώνει το ψυχρο φως ναι. Κανει το διαβασμα πιο άνετο. Οκ δεν υπαρχουν τα calibrate των monito tv λογικο ειναι .

Αυτο το feature δεν φτιαχτηκε για να κανει το διαβασμα ποιο ανετο, φτιαχτηκε για να μπορεις να "δουλευεις" με μεγαλυτερη ανεση μετα τη δυση του ηλιου στην οθονη σου. Στην ουσια αφαιρει καπως το εντονο μπλε φως της οθονης οταν προβαλει κατι ασπρο...google it...

Επεξ/σία από cpgr

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, teo1908 είπε

Λοιπόν έξυπνε εσυ που τα έμαθες όλα...η sony αγοράζει από την lg oled panel βάζει τον δικο της επεξεργαστή X1 extreme πού έχει βραβευτεί και το ήδη καλό oled LG panel γίνεται καλύτερο...το panel μόνο του δεν κάνει την τηλεόραση (μην κάνεις τον κόπο να απαντήσεις η ημιμαθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια)

Επειδη εισαι γνωστης φιλε ακριβως αυτο  που διατυπωσες ισχυει. Ο επεξεργαστης της sony στις τηλεορασεις ειναι τοσο προηγμενος τεχνολογικα που αποδιδει την ποιοτικοτερη εικονα. Δεν αξιζει να προβω σε τεχνικη αναλυση. Η εικονα για οσους δεν εχουν παρωπιδες μιλα απο μονη της. Προτεινω την σειρα 9005 της sony και απο oled την Α1 αντιστοιχα

Επεξ/σία από jimmyrock
  • Like 2

5 λεπτά πριν, jimmyrock είπε

Επειδη εισαι γνωστης φιλε ακριβως αυτο  που διατυπωσες ισχυει. Ο επεξεργαστης της sony στις τηλεορασεις ειναι τοσο προηγμενος τεχνολογικα που αποδιδει την ποιοτικοτερη εικονα. Δεν αξιζει να προβω σε τεχνικη αναλυση. Η εικονα για οσους δεν εχουν παρωπιδες μιλα απο μονη της. Προτεινω την σειρα 9005 της sony και απο oled την Α1 αντιστοιχα

Ότι καλύτερο σε led η 9005 αν και δεν έχω δει ποτέ από κοντά την zd9 (60 ζώνες led αν δεν κάνω λάθος)

• Like 2

Μια που η κουβέντα είναι εντός θέματος, ας ρωτήσω εγώ κάτι άσχετο 😜

Άντε το Note 9 είναι το καλύτερο σε οθόνη, υπάρχει καμιά λίστα για τις 10 καλύτερες οθόνες σε κινητά από το συγκεκριμένο site?

1 ώρα πριν, teo1908 είπε

Λοιπόν έξυπνε εσυ που τα έμαθες όλα...η sony αγοράζει από την lg oled panel βάζει τον δικο της επεξεργαστή X1 extreme πού έχει βραβευτεί και το ήδη καλό oled LG panel γίνεται καλύτερο...το panel μόνο του δεν κάνει την τηλεόραση (μην κάνεις τον κόπο να απαντήσεις η ημιμαθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια)

Το αν είμαι έξυπνος ή όχι το ξέρω εγώ, οι γνωστοί μου... ίσως και το αφεντικό μου. Εσύ προφανώς όχι. Επίσης ελεύθερο forum είμαστε οπότε δεν θα μου πεις πότε θα απαντήσω και πότε όχι.

Έχοντας πει αυτά, μπορεί να είμαι ημιμαθείς σε κάποια πράγματα (δεν έχω την ψευδαίσθηση ότι ξέρω τα πάντα) άλλα τουλάχιστον ξέρω να διαβάζω ελληνικά. Όταν λοιπόν γράφεις ότι η Sony έχεις τις καλύτερες ΟΘΟΝΕΣ στις τηλεοράσεις εγώ οφείλω να αναφέρω/σχολιάσω ότι η ΟΘΟΝΕΣ δεν είναι της sony. Στην απάντηση σου γυρίσεις και αναφέρεις επεξεργαστή κλπ. Αν έκανες αναφορά στο τελικό οπτικό αποτέλεσμα  (που αυτό είναι και το θέμα το topic) δεν θα έλεγα τίποτα και δεν θα έφερνα αντίρρηση. Δεν ανέφερες όμως τηλεοράσεις όπως κάνεις τώρα αλλά οθόνες. Τηλεοράσεις λοιπόν καλές έχει. Επεξεργαστές πολύ καλούς είχε και έχει. Οθόνες όμως δίκες τις δεν έχει για να λέμε ότι έχει και τις καλύτερες.

• Like 3
  • Thanks 1
  • Confused 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...