bill27 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Καλησπερα,εχω αυτην την συσκευη https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-china-mobile-a3s πριν απο περιπου 5 μερες μου brickare και μετα απο αρκετο διαβασμα και ψαξιμο καταφερα να του περασω μεσω fastboot μια ρομ η οποια ειναι rooted αλλα δυστηχως δεν μου δουλευει το app Vodafone TV λογο του ρουτ,υπαρχει καποιος τροπος να ενεργοποιω και να απενεργοποιω το ρουτ οποτε θελω ωστε να δουλευει και η εφαρμογη?? ευχαριστω.
saruman123 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Καταρχήν αποθήκευσε καπου την rom γιατί μπορεί να σου χρειαστεί. Και δες τον οδηγό για τα TV box μπορεί να πιάσει
bill27 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Σε ευχαριστω για την απαντηση,εχει απο την ρομ που περασα το super user,αλλα την επιλογη full unroot δεν την εχει,μηπως ειναι αυτο που λεει super user access- να το βαλω disabled??Πρεπει να κανω επανεκκινηση μετα?
saruman123 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 50 λεπτά πριν, bill27 είπε Σε ευχαριστω για την απαντηση,εχει απο την ρομ που περασα το super user,αλλα την επιλογη full unroot δεν την εχει,μηπως ειναι αυτο που λεει super user access- να το βαλω disabled??Πρεπει να κανω επανεκκινηση μετα? Μάλλον την έχει η pro έκδοση. Όχι δεν είναι αυτό .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα