alexakos89 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 http://osxdaily.com/2016/07/03/recreate-recovery-partition-mac/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 14 λεπτά πριν, alexakos89 είπε http://osxdaily.com/2016/07/03/recreate-recovery-partition-mac/ το κανα όπως μου το δωσες, σε καποια φαση μου εδωσε αυτο.. αλλά το Recovery εμφανίστηκε. Πατάω command + R και πότε ; Apple_Boot Recovery HD εμφανίστηκε μόνο στον μηχανικό του fusion. Μέχρι εδώ όλα καλά;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexakos89 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) command + R δεν πιάνει στον clover. τουλάχιστον σε εμενα. Error δεν έπρεπε να πετάξει.κατι παίζει με τον fusion drive. έπρεπε να είχες recovery το δημιουργεί το σύστημα μονο του. Στο scan entries στο guι του clover αν δεν έχεις κρύψει το recovery πρέπει όταν κανεις restart να σου βγάζει recovery. όταν είσαι σε clover αν πατήσεις f3 σου εμφανίζει κρυγα partition. Θέλει ψάξιμο αυτό το πράγμα. άσε με να το κοιτάξω. Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2018 από alexakos89 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 με την ησυχία σου. Για κάποιον λόγο οι αλλαγές που δίνω στον configurator δεν πιάνουν τόπο (( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexakos89 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, Agraf είπε με την ησυχία σου. Για κάποιον λόγο οι αλλαγές που δίνω στον configurator δεν πιάνουν τόπο (( γιατί μάλλον δεν είναι ο σωστός. αν αλλάξεις θέμα πιάνει? τα mb πάντως είναι σωστα Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2018 από alexakos89 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Mπορεί με ένα φλασάκι με το Mac OS να κάνει restore από timemachine backup και χωρίς restore partition. Σε fusion drive που φτιάχνεται εκτός Apple για να δημιουργηθεί recovery partition είναι αρκετά δύσκολη διαδικασία. Αν το θέμα είναι το recovery από timemachine καλύτερη λύση αυτή με το στικάκι που έγραψα στην αρχή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gRim Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 22 minutes ago, atheatos said: Σε fusion drive που φτιάχνεται εκτός Apple για να δημιουργηθεί recovery partition είναι αρκετά δύσκολη διαδικασία. Θυμάμαι ότι πάλευα χωρίς οδηγό να το κάνω και τελικά τα κατάφερα αλλά έχει περάσει τόσος καιρός και δε θυμάμαι τι έκανα ακριβώς. Νομίζω ότι αρχικά είχα κάνει install το λειτουργικό στον μηχανικό δίσκο με σκοπό να δημιουργηθεί το recovery partition και ύστερα δημιούργησα τον fusion αφήνοντας το recovery ανέπαφο..μπορεί να λέω και βλακεία αλλά κάτι τέτοιο θυμάμαι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 42 λεπτά πριν, atheatos είπε Mπορεί με ένα φλασάκι με το Mac OS να κάνει restore από timemachine backup και χωρίς restore partition. Σε fusion drive που φτιάχνεται εκτός Apple για να δημιουργηθεί recovery partition είναι αρκετά δύσκολη διαδικασία. Αν το θέμα είναι το recovery από timemachine καλύτερη λύση αυτή με το στικάκι που έγραψα στην αρχή. αλλαξα theme τον clover να δω αν νιωθει γιατι μεχρι τωρα δεν ενιωθε και τωρα δεν ανοιγει κανενα μακ (χωρις στικακι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, Agraf είπε αλλαξα theme τον clover να δω αν νιωθει γιατι μεχρι τωρα δεν ενιωθε και τωρα δεν ανοιγει κανενα μακ (χωρις στικακι) Είναι λογικό να βλέπεις στον bootloader 2 φορές το mac μιας και είναι μοιρασμένο σε δυο σκληρούς. Το πρόβλημα είναι πως θα φτιαξεις τα αρχεία του clover με τις σωστές ρυθμίσεις και τα kext σε κάποιο partition ωστε να μην χρειάζεσαι στικάκι για να μπουταρεις. Πρεπει να δώσεις κάποια options στο boot του clover. Δες ξανά τα settings του clover. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 17/8/2018 στις 11:10 ΠΜ, sakis697 είπε Κ εγώ με hackinitosh έχω βάλει το ΤΜ κ παίρνει backup όλο τον δίσκο μου συν κάποια αρχεία από τους άλλους δίσκους. Οσο για τον bootloader απλά έχω κρατήσει ένα backup από τον φάκελο Efi που είναι μέσα το clover. Αν έχεις αυτό δεν θες κάτι άλλο. Επίσης έχω επαναφέρει πολλές φορές όλο το δίσκο από το ΤΜ όταν έχω κάνει βλακεία. θα το δω. Αφού κανω boot με το Time Machine Backup μετά πως το αντιγράφω/μεταφέρω στον δίσκο μου; Άνοιξα με το στικάκι Usb - διάλεξα Recovery - μου έδωσε utilities για resotre από Time machine backup το αναγνώρισε. Μια χαρα μέχρι εδώ. Δεν θα κάνω restore τωρα για να δω αν ισχύει τελικά. boot με time machine backup δεν μπορω να κανω δεν βλάπει κάτι, αλλά πατάω recovery (απο usb) οπως λεω απο πάνω. Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2018 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EuphangeL Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Πρέπει να έχετε πραγματικά άπειρο χρόνο για χάσιμο ωστε να μπλέκετε με Hackintosh και πόσο μάλλον με Time Machine backup αυτού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, EuphangeL είπε Πρέπει να έχετε πραγματικά άπειρο χρόνο για χάσιμο ωστε να μπλέκετε με Hackintosh και πόσο μάλλον με Time Machine backup αυτού κάποια άλλη λύση; το CCC με βόλεψε και το χρησιμοποιω για backup αρχείων του raid δισκου. Τόσο και για backup boot drive. Τι προτείνεις ;; έχω κα ιγμορίτιδα/πονοκέφαλο και πολύ μου την δίνει οτι θα αφήσω τα κόκκαλα μου ανάμεσα σε δηθενάδες αυτού του φορουμ! που τα ξέρουν όλα φαρσί και δεν βοηθάνε.. για ο,τι γίνει θέλω να πω ενα μεγαλο Ευχαριστώ σε δυο τρεις χρήστες του θέματος (nicknames δεν λεω εκείνοι ξέρουν). Και πάλι ευχαριστώ. Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2018 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexakos89 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 54 λεπτά πριν, Agraf είπε κάποια άλλη λύση; το CCC με βόλεψε και το χρησιμοποιω για backup αρχείων του raid δισκου. Τόσο και για backup boot drive. Τι προτείνεις ;; έχω κα ιγμορίτιδα/πονοκέφαλο και πολύ μου την δίνει οτι θα αφήσω τα κόκκαλα μου ανάμεσα σε δηθενάδες αυτού του φορουμ! που τα ξέρουν όλα φαρσί και δεν βοηθάνε.. για ο,τι γίνει θέλω να πω ενα μεγαλο Ευχαριστώ σε δυο τρεις χρήστες του θέματος (nicknames δεν λεω εκείνοι ξέρουν). Και πάλι ευχαριστώ. Εφόσον μπουταρεις κανονικά με stickaκι τότε δεν έχει χαλάσει τίποτα. Το θέμα είναι ότι χαθηκαν τα settings του clover. Ένα plist backup δεν είχες καπου? Δεν βλέπει κάτι το time machine γιατί δεν έχει δημιουργήσει time machine. Το είχες κόψει. Εφόσον μπαίνεις με στικακι και ανοίγει το mac σου να φτιάξεις την plist σου στον σωστό σκληρο που κάνει εκινηση το mac και να δώσεις τα σωστά boot arguments.Αν βρεις τον οδηγό που το είχες στήσει θα το κανεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 μπουτάροντας απο USB τελικά και Recovery με πήγε στο Time Machine έκανα restore και όλα καλά. Δεν μπουτάρει ως ανεξάρτητο drive οπως ccc αλλά μονο ως restore. Aυτά. Και στο πρωτο άνοιγμα γρήγορο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 συγνώμη κάνω αρκετά λάθη τώρα μαθαίνω τα macOS (οχι original αλλα hacintosh). Αυτό χρησιμποιώ για όλο το σύστημα τωρα και είναι μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα