CheOnWeb Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Πας σε όποιον φάκελο-αρχείο θέλεις και κάνεις δεξί και restore αν θες να το φέρεις πίσω ή delete για να το σβήσεις. Επίσης πας σε όποιο χρονικό σημείο θέλεις. Τρέξ’ το λίγο και θα καταλάβεις. Επίσης, επειδή νωρίτερα είπες για συγχρονισμό, το backup και το sync δεν είναι το ίδιο πράγμα. Στο backup διατηρούνται τα αρχεία που σβήνεις απ’ τον τοπικό, στο sync σβήνονται. Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2018 από CheOnWeb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) έσβησα τα δύο από τα τρία backups και κράτησα το τελευταίο. Απελευθερώθηκε χώρος. Εννοώ αυτό που είπα δυο τρεις τεσσερεις φορές με ενδιαφέρει να κάνω κάτι σαν merge αρχείων από internal σε external χωρις να το κάνω στο χέρι με copy paste αλλά με ένα δύο κλίκ. Θεωρώ ότι εδώ έπρεπε να γίνεται αυτό άμεσα και όχι ετσι με ιστορίες. Το TM φαίνεται ότι προορίζεται για Os X Backup. 25 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Επίσης, επειδή νωρίτερα είπες για συγχρονισμό, το backup και το sync δεν είναι το ίδιο πράγμα. Στο backup διατηρούνται τα αρχεία που σβήνεις απ’ τον τοπικό, στο sync σβήνονται. δεν σας καταλαβαίνω.. όταν λέμε backup δεν εννοούμε ουσιαστικά copy/paste με προγραμματισμένο/αυτοματοποιημένο τρόπο ;; το είχα μυριστεί απο την αρχή αυτό (του προγράμματος αυτού την λογική) και είχα ελπίδες .. 1 ώρα πριν, alexakos89 είπε Το time machine γραφει τον δισκο σου. Αν δεν αλλαξεις κατι δεν θα τ ο ξαναγραψει αλλα θα ειναι στο νέο backup. Αν μπεις σε ενα φακελο πχ Documents και πατησεις να ανοιξει το time machine θα σου δειξει ολα τα backup του folder.σκρολαρεις και βελεπςι που θες να πας. πουθενά δεν θέλω να πάω, μονο να έχω μια σφαιρική εικόνα των αρχείων μου που αντιγράφω σε εξωτερικό δίσκο μαζεμένα μαζί όπως ακριβώς και στους internal τελικά το TM σε πάει μόνο πίσω.. δεν σε πάει μπροστά.. : ) Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2018 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 15 minutes ago, Agraf said: Εννοώ αυτό που είπα δυο τρεις τεσσερεις φορές με ενδιαφέρει να κάνω κάτι σαν merge αρχείων από internal σε external χωρις να το κάνω στο χέρι με copy paste αλλά με ένα δύο κλίκ. Θεωρώ ότι εδώ έπρεπε να γίνεται αυτό άμεσα και όχι ετσι με ιστορίες. Το TM φαίνεται ότι προορίζεται για Os X Backup. Στήνεις το Time Machine όπως θες και μετά δεν έχεις κανένα κλικ. Είναι για System Backup, είναι bootable, κάνεις restore ολόκληρο τον υπολογιστή ή μεμονωμένα αρχεία. Ό,τι θες κάνεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexakos89 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, Agraf είπε έσβησα τα δύο από τα τρία backups και κράτησα το τελευταίο. Απελευθερώθηκε χώρος. Εννοώ αυτό που είπα δυο τρεις τεσσερεις φορές με ενδιαφέρει να κάνω κάτι σαν merge αρχείων από internal σε external χωρις να το κάνω στο χέρι με copy paste αλλά με ένα δύο κλίκ. Θεωρώ ότι εδώ έπρεπε να γίνεται αυτό άμεσα και όχι ετσι με ιστορίες. Το TM φαίνεται ότι προορίζεται για Os X Backup. δεν σας καταλαβαίνω.. όταν λέμε backup δεν εννοούμε ουσιαστικά copy/paste με προγραμματισμένο/αυτοματοποιημένο τρόπο ;; το είχα μυριστεί απο την αρχή αυτό (του προγράμματος αυτού την λογική) και είχα ελπίδες .. πουθενά δεν θέλω να πάω, μονο να έχω μια σφαιρική εικόνα των αρχείων μου που αντιγράφω σε εξωτερικό δίσκο μαζεμένα μαζί όπως ακριβώς και στους internal τελικά το TM σε πάει μόνο πίσω.. δεν σε πάει μπροστά.. : ) το carbon copy που εχεις βαλει λογικα κανει αυτο που θες. Παιρνει backup οτι ακριβως εσυ του δωσεις να παρει η βαλε super duper. Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2018 από alexakos89 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 να το πάλι γράφει 96,97 GB. Θα μου καταστρέψει τους δίσκους.. 6 λεπτά πριν, alexakos89 είπε το carbon copy που εχεις βαλει λογικα κανει αυτο που θες. Παιρνει backup οτι ακριβως εσυ του δωσεις να παρει η βαλε super duper. οι δωρεάν εκδόσεις δεν νομίζω ότι το κάνουν αυτό. Έχω και τα δύο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexakos89 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Agraf είπε να το πάλι γράφει 96,97 GB. Θα μου καταστρέψει τους δίσκους.. οι δωρεάν εκδόσεις δεν νομίζω ότι το κάνουν αυτό. Έχω και τα δύο. τo TM το βάζεις να κάνει τον σκληρο που έχει το λειτουργικό σου ώστε αν γινει κάτι η χάσεις ακποιο αρχείο να το επαναφέρεις γιατί κρατάει εκδόσεις.. Μπορείς βεβαια αν έχεις χώρο να βάλεις και άλλους σκληρούς. Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2018 από alexakos89 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, alexakos89 είπε τo TM το βάζεις να κάνει τον σκληρο που έχει το λειτουργικό σου ώστε αν γινει κάτι η χάσεις ακποιο αρχείο να το επαναφέρεις γιατί κρατάει εκδόσεις.. Μπορείς βεβαια αν έχεις χώρο να βάλεις και άλλους σκληρούς. εχω 4 δισκους ένα fusion και ενα raid. Από παντού χρειάζομαι να παίρνω αρχεία και να τα πηγαίνω εξωτερικό για λόγους ασφάλειας. Για ποιον λόγο τώρα γράφει 96,97 GB ? Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2018 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexakos89 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 2 λεπτά πριν, Agraf είπε εχω 4 δισκους ένα fusion και ενα raid. Από παντού χρειάζομαι να παίρνω αρχεία και να τα πηγαίνω εξωτερικό για λόγους ασφάλειας. Για ποιον λόγο τώρα γράφει 96,97 GB ? δες τα μηνύματα σου. Θα βάλεις το ΤΜ να παίρνει μονο τον δίσκο σου. Κάνε ένα partition και ονομαστε to Time machine backup .δωσε του όσο εσύ νομίζεις. Τα υπόλοιπα gb βαλε το ccc να παίρνει backup από τους άλλους δίσκους σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis697 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Εγώ να ρωτήσω γιατί ΔΕΝ θες να σου κάνει backup ΚΑΙ τα αρχεία συστήματος;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_mnia Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Φακ μπήκα για να δω υλοποίηση ενός time machine, disappointed... I got clickbaited Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Το TM ίσως είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές και πολύ φιλικό προς τον χρήστη αλλά το τι κάνουμε στην πράξη έχει σημασία. Δεν μπορώ να κάνω ολο τον δίσκο backup επεδή δεν έχει ουσία, χρησιμοποιώ bootloader για να μπουτάρω και νομίζω πως δεν είναι bootable το partition που φτιάχνει το tm σε hackintosh. Αυτό θα το επιβεβαιώσω όταν έχω χρόνο, αλλά δεν φτάνει και ο χώρος μου. Ας μιλήσει κάποιος άλλος που μπουτάρει με time machine σε hackintosh για να μαθαίνουμε. Ίσως έπρεπε να βάλω γενικότερο τίτλο γιατί δεν αφορά μόνο το tm. Εγώ ξεκίνησα το CCCloner και φαίνεται ότι κάνει αυτό που απαραίτητα χρειάζομαι. Το χρησιμοποιώ και ως bootable drive και ως backup σημαντικών επιλεκτικών αρχείων. Εσείς πως κάνετε backup τα αρχεία σας και τον δίσκο σας; Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2018 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexakos89 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Εγω εχω βαλει το TM να παιρνει backup το Λειτουργικο συστημα σε εναν σκληρο. Και το CCC να κανει Backup αρχεια που θελω με schedule παλι στον ιδιο σκληρο αλλα σε αλλο partition. Το time machine ειναι τρομερο εργαλειο. Hackintosh εχω και εγω! Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2018 από alexakos89 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis697 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Κ εγώ με hackinitosh έχω βάλει το ΤΜ κ παίρνει backup όλο τον δίσκο μου συν κάποια αρχεία από τους άλλους δίσκους. Οσο για τον bootloader απλά έχω κρατήσει ένα backup από τον φάκελο Efi που είναι μέσα το clover. Αν έχεις αυτό δεν θες κάτι άλλο. Επίσης έχω επαναφέρει πολλές φορές όλο το δίσκο από το ΤΜ όταν έχω κάνει βλακεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexakos89 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, sakis697 είπε Κ εγώ με hackinitosh έχω βάλει το ΤΜ κ παίρνει backup όλο τον δίσκο μου συν κάποια αρχεία από τους άλλους δίσκους. Οσο για τον bootloader απλά έχω κρατήσει ένα backup από τον φάκελο Efi που είναι μέσα το clover. Αν έχεις αυτό δεν θες κάτι άλλο. Επίσης έχω επαναφέρει πολλές φορές όλο το δίσκο από το ΤΜ όταν έχω κάνει βλακεία. Και με το recovery partition μπορεις να κανεις κανονικα. Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2018 από alexakos89 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 είμαι καδ 'οδον για αυτό ακριβώς που λέμε στα τελευταία μηνύματα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα