Pantelispt98 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Σήμερα αγόρασα έναν OEM φορτιστή γιατί ο αυθεντικός τα κακάρωσε.Οταν τον συνδέω μου εμφανίζει το παραπάνω μήνυμα.Υπάρχει καμία λύση; Ευχαριστω.
CheOnWeb Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Αν το καλώδιο είναι original, που σημαίνει ότι ευθύνεται αποκλειστικά ο φορτιστής, τότε η λύση είναι μια: Άλλος, καλύτερος/δοκιμασμένος φορτιστής. Το βγάζει πάντα το μήνυμα; 1
Pantelispt98 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 15 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Αν το καλώδιο είναι original, που σημαίνει ότι ευθύνεται αποκλειστικά ο φορτιστής, τότε η λύση είναι μια: Άλλος, καλύτερος/δοκιμασμένος φορτιστής. Το βγάζει πάντα το μήνυμα; Η συσκευασία είχε δυο φορτιστές ένα του ενός μέτρου και έναν 16 εκ.Το πρωί φόρτισα κανονικά με τον μεγάλο και πριν από λίγο που ξανά δοκίμασα μου έβγαζε συνέχεια το μήνυμα.Μετα έβαλα τον άλλο και φόρτισε κανονικά.
CheOnWeb Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Μισό για να συνεννοηθούμε, φορτιστής είναι το «πριζάκι» που μπαίνει στην πρίζα και καλώδιο... το καλώδιο που ενώνει τον φορτιστή με τη συσκευή. Οι «φορτιστές» που λες, έχουν το καλώδιο ενσωματωμένο; Αν όχι, ο φορτιστής είναι original ή τον πήρες μαζί με τα καλώδια; Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2018 από CheOnWeb 1
Pantelispt98 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 2 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Μισό για να συνεννοηθούμε, φορτιστής είναι το «πριζάκι» που μπαίνει στην πρίζα και καλώδιο... το καλώδιο που ενώνει τον φορτιστή με τη συσκευή. Οι «φορτιστές» που λες, έχουν το καλώδιο ενσωματωμένο; Αν όχι, ο φορτιστής είναι original ή τον πήρες μαζί με τα καλώδια; Συγνώμη δικό μου λάθος.Καλώδιο εννοώ.
alexakos89 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 θελεις καλωδιο με πιστοποιηση MFI..Ολα τα αλλα καλωδια θα δημιουργουν πρόβλημα. Μόλις τώρα, PantelisPt είπε Μόλις τώρα, PantelisPt είπε Σήμερα αγόρασα έναν OEM φορτιστή γιατί ο αυθεντικός τα κακάρωσε.Οταν τον συνδέω μου εμφανίζει το παραπάνω μήνυμα.Υπάρχει καμία λύση; Ευχαριστω. 1
CheOnWeb Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 15 minutes ago, PantelisPt said: Όχι. Ή θα ρισκάρεις να φορτίζεις με το μικρό, εφόσον δεν σου βγάζει μήνυμα και φορτίζει σωστά στον προβλεπόμενο χρόνο ή θα πάρεις ένα καλύτερο καλώδιο και θα δεις αν είναι οκ. Αν στο ξαναβγάλει, πας και για καλύτερο φορτιστή αν και όπου έχω δει το πρόβλημα, πάντα το καλώδιο έφταιγε. Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2018 από CheOnWeb 1
kormos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Για ποιο λόγο να ασχοληθείς (γενικώς) με έναν «Κούκου Ρούκου» φορτιστή και όχι εξαρχής έναν γνήσιο ή κάποιον επώνυμο τρίτης εταιρίας που πιστοποιείται και δεν παρουσιάζει αντίστοιχα προβλήματα; Αν το πρόβλημα είναι οικονομικό τους το δίνεις και παίρνεις ένα Android από το βα ρισκάρεις πολλά...(χρόνο, χρήμα, πιθανή ζημιά στη συσκευή, κλπ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα