fingolfingr Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Καλησπέρα, Οι λίγες ελευθερες ώρες που εχω είναι την νύχτα. ΤΗν νύχτα όμως δεν μπορω να παίξω λόγω ήχου (κοιμόνται τα παιδιά κλπ). Υπάρχει καποιος τρόπος ή καποιο app ώστε να μπορώ να ακουω εφε, μουσική και γενικώς τα παντα από bluetooth ακουστικό αντί για τα ηχεία της TV; Εχω δεί την επιλογή στο μενου και αγόρασα ενα ακουστικό το οποιο ήταν συμβατό με PS3 αλλά όπως φαίνεται είναι μόνο για το voice chat. Καμιά ιδέα; Ευχαριστώ
Bourdoulas Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Εφόσον η τηλεόραση σου έχει έξοδο για ακουστικά αγοράζεις αυτό και μετά μπορείς να συνδέσεις οποιοδήποτε Bluetooth ακουστικό. Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2018 από Bourdoulas
Eddy_Gordo Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Εγώ έχω πάρει τα sony playstation wireless Stereo headset 2.0 και τα είχα συνδέσει με το ps4 μου. Κατέβασα το σχετικό app από ps store και μετά από τις ρυθμίσεις της κονσόλας κατάφερα να έχω ήχο μόνο στα ακουστικά. (Το app ίσως να μην είναι απαραίτητο διότι είχε περισσότερο έτοιμες ρυθμίσεις για δημοφιλείς παιχνίδια πχ uncharted ). Ξανά λέω ότι τα συνδέσα σε ps4 και πείραξα απλά τις ρυθμίσεις, φαντάζομαι ότι κάπως έτσι είναι και σε ps3
fingolfingr Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 18/8/2018 στις 12:59 ΠΜ, Bourdoulas είπε Εφόσον η τηλεόραση σου έχει έξοδο για ακουστικά αγοράζεις αυτό και μετά μπορείς να συνδέσεις οποιοδήποτε Bluetooth ακουστικό. Αυτή φαίνεται να είναι η καλύτερη λυση. Και βασικά ειναι η καλύτερη λύση για εμενα γιατί πολύ απλά θα μπορώ να το χρησιμοποιώ στα παντα και όχι μόνο στο PS3. PS: Στο αρχικό παραλλειψα να αναφέρω ότι το PS3 είναι με cfw. Λϊγο μετα το ανοιγμα του θέματος βρήκα ενα θέμα στο reddit που αναφέρε ότι μπορώ να πετύχω αυτό που ήθελα (ήχο παιχνιδιου από το bluetooth) με χρήση 2 αρχείων dev_blind.pkg και libaudio.sprx. Εγκατασταση το ένα, αντιγραφη του αλλου σε προστατευμενο φακελο μεσω multiman. Το εκανα και δούλευει παρόλα αυτά η ποιοτητα ήχου είναι σαν αυτή του voice chat. Χαμηλής ποιοτητας δηλαδή και μονοφωνικός ηχος οπότε χανεται η ατμόσφαιρα. Οπότε σε καθε περιπτωση θα προχωρήσω στην λύση που δωθηκε στην αρχη Ευχαριστώ Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2018 από fingolfingr
zio10 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Στις 20/8/2018 στις 9:46 ΠΜ, fingolfingr είπε Αυτή φαίνεται να είναι η καλύτερη λυση. Και βασικά ειναι η καλύτερη λύση για εμενα γιατί πολύ απλά θα μπορώ να το χρησιμοποιώ στα παντα και όχι μόνο στο PS3. PS: Στο αρχικό παραλλειψα να αναφέρω ότι το PS3 είναι με cfw. Λϊγο μετα το ανοιγμα του θέματος βρήκα ενα θέμα στο reddit που αναφέρε ότι μπορώ να πετύχω αυτό που ήθελα (ήχο παιχνιδιου από το bluetooth) με χρήση 2 αρχείων dev_blind.pkg και libaudio.sprx. Εγκατασταση το ένα, αντιγραφη του αλλου σε προστατευμενο φακελο μεσω multiman. Το εκανα και δούλευει παρόλα αυτά η ποιοτητα ήχου είναι σαν αυτή του voice chat. Χαμηλής ποιοτητας δηλαδή και μονοφωνικός ηχος οπότε χανεται η ατμόσφαιρα. Οπότε σε καθε περιπτωση θα προχωρήσω στην λύση που δωθηκε στην αρχη Ευχαριστώ Γιατί να πάρεις αντάπτορα και δεν παίρνεις απευθείας ασύρματα ακουστικά; Ξεκινάνε από 10€ μέχρι όσο θες.
fingolfingr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 7 ώρες πριν, zio10 είπε Γιατί να πάρεις αντάπτορα και δεν παίρνεις απευθείας ασύρματα ακουστικά; Ξεκινάνε από 10€ μέχρι όσο θες. Και πως να συνδέσω τα ακουστικά;
Bourdoulas Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 8 ώρες πριν, zio10 είπε Γιατί να πάρεις αντάπτορα και δεν παίρνεις απευθείας ασύρματα ακουστικά; Ξεκινάνε από 10€ μέχρι όσο θες. Γιατί δεν μεταφέρει ασύρματα τον ήχο το PS3. Ακόμα και με το hack η ποιότητα του ήχου είναι αστεία.
zio10 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 3 ώρες πριν, fingolfingr είπε Και πως να συνδέσω τα ακουστικά; Συνδέεις με καλώδιο τον πομπό των ακουστικών με την τηλεόραση και ασύρματα τα ακουστικά με τον πομπό. 1 ώρα πριν, Bourdoulas είπε Γιατί δεν μεταφέρει ασύρματα τον ήχο το PS3. Ακόμα και με το hack η ποιότητα του ήχου είναι αστεία. Τον ήχο από την τηλεόραση θα παίρνουν, από το ps δηλαδή. Δεν χρειάζεται να τον μεταφέρει ασύρματα το ps.
fingolfingr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Κάποιο link για να καταλαβω τι υποδοχή θα μπαίνει στην tv?
zio10 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Κάτι τέτοιο: https://www.skroutz.gr/s/10202825/Philips-SHC5200-10.html# Ακόμα και κάτι τέτοιο αν δεν έχεις πολλές απαιτήσεις: https://www.e-jumbo.gr/scholika/axesouar-i-y-kiniton/akoustika-mousiki/akoustika-kefalis-mousikis/akoustika-kefalis-wireless-5se1-mavra_299312
fingolfingr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Απαιτήσεις τρομερες δεν εχω μιας και δεν θα εχω δυνατά τον ήχο. Παρόλα αυτά είμαι πιο εξοικιωμένος με τα bluetooth παρα με τα ασυρματα οποτε πιστευω ότι είναι καλύτερη επιλογή ο ανταπτορας του Βουρδουλα. Σε λίγες μερες λεει θα είναι και σε προσφορά οποτε.... Η αλήθεια όμως είναι ότι από όταν είδα την λύση αυτή σκεφτομαι ότι μπορώ να το χρησιμοποιήσω και σε αλλα εκτός του PS3. Εχω 2 tv (σαλονι και κρεβατοκάμαρα) και η γυναίκα μερικά βράδια θέλει να δεί καμια ταινια στην tv αλλα λόγω παιδιων.... βλέπει στο tablet με ακουστικά. Αν ισχύει και αυτό που γράφει το bluetooth ότι μπορεί να συνδεθεί με 2 ταυτόχρονα..... θα είναι game changer. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα