Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας! 

Έχω μια τηλεόραση turbo-x txv-50 (ανάθεμα την ώρα που την πήρα!). Την πήγα σε τεχνικό και είπε οτι έχει χαλάσει η μητρική πλακέτα(vestel 17MB82-2). Υπάρχει κάποιος που να επισκευάζει; ξέρεις κανείς κάποια εταιρεία; 

Ευχαριστώ πολύ. 

Screenshot_20180816-162437.jpg

Επεξ/σία από katkol
Λάθος μοντέλο
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, katkol είπε

Γεια σας! 

Έχω μια τηλεόραση turbo-x xvt-50 (ανάθεμα την ώρα που την πήρα!). Την πήγα σε τεχνικό και είπε οτι έχει χαλάσει η μητρική πλακέτα(vestel 17MB82-2). Υπάρχει κάποιος που να επισκευάζει; ξέρεις κανείς κάποια εταιρεία; 

Ευχαριστώ πολύ. 

Screenshot_20180816-162437.jpg

Δεν είχε εγγύηση ;

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Στο ebay εχω ψάξει και έχω βρει πολλές 17MB82-2 αλλά δεν έχουν το ίδιο serial με τη δικιά μου! Θα βάλω μια φωτογραφία για να δείτε τις λεπτομέρειες 

Screenshot_20180816-195934.jpg

15 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Αν εισαι Αθηνα, παρε τηλέφωνο ενα φιλο, θα σου πει τι παίζει

https://m.facebook.com/JML-Service-1391404837638830/?ref=content_filter

Ευχαριστώ! 

Οποιοσδήποτε άλλος γνωρίζει άτομα που επισκευάζουν θα περιμένω πληροφορίες, ευχαριστώ! 

Δημοσ.
15 ώρες πριν, katkol είπε

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Στο ebay εχω ψάξει και έχω βρει πολλές 17MB82-2 αλλά δεν έχουν το ίδιο serial με τη δικιά μου! Θα βάλω μια φωτογραφία για να δείτε τις λεπτομέρειες 

Screenshot_20180816-195934.jpg

Ευχαριστώ! 

Οποιοσδήποτε άλλος γνωρίζει άτομα που επισκευάζουν θα περιμένω πληροφορίες, ευχαριστώ! 

λογικο ειναι να μην εχουν το ιδιο serial

ειναι μοναδικο για καθε συσκευη.

γι αυτο λεγεται serial, και οχι parallel :P

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, billdanos είπε

https://www.nextstep-labs.gr/

Μου έχουν σώσει μέχρι τώρα 2 πλακέτες που οι επίσημες αντιπροσωπείες μου είπαν να πετάξω τις συσκευές και να πάρω άλλες... 😛 

Ακριβώς το ίδιο μου είπε και το πλαίσιο! Τραγικό after sales service... Και επίσης ποτε ξανά turbo-x! Θα το ψάξω... Ευχαριστώ! 

Δημοσ.

Ακριβώς το ίδιο θα σου έλεγα και εγώ.Τα σκουπίδια όσο και να τα επιδιορθώσεις σκουπίδια θα εξακολουθούν να είναι με τον κίνδυνο
απο την επόμενη κιόλας μέρα της επιδιόρθωσης να σου ξαναβγάλει πρόβλημα σε κάποιο άλλο σημείο.

Δεν σκεφτόμαστε μόνο το σήμερα αλλά και το αύριο.Αίντε και την έφτιαξες την μητρική,ποιος σου δίνει εγγύηση πως το σκουπιδαριό που έβαλες στο
σαλόνι σου δεν θα σου παρουσιάσει πρόβλημα μετά απο 6 μήνες ή ένα χρόνο ή 2 χρόνια;

Τότε τι θα κάνεις; Θα την επιδιορθώσεις ξανά; και στο τέλος θα έχεις πληρώσεις μισή ή μια καινούργια τηλεόραση σε επιδιορθώσεις και τηλεόραση της προκοπής δεν θα έχεις.

Δεν έχεις μάθει πως το φτηνό προιόν τις περισσότερες φορές το πληρώνεις ακριβότερα;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, venturis είπε

Ακριβώς το ίδιο θα σου έλεγα και εγώ.Τα σκουπίδια όσο και να τα επιδιορθώσεις σκουπίδια θα εξακολουθούν να είναι με τον κίνδυνο
απο την επόμενη κιόλας μέρα της επιδιόρθωσης να σου ξαναβγάλει πρόβλημα σε κάποιο άλλο σημείο.

Δεν σκεφτόμαστε μόνο το σήμερα αλλά και το αύριο.Αίντε και την έφτιαξες την μητρική,ποιος σου δίνει εγγύηση πως το σκουπιδαριό που έβαλες στο
σαλόνι σου δεν θα σου παρουσιάσει πρόβλημα μετά απο 6 μήνες ή ένα χρόνο ή 2 χρόνια;

Τότε τι θα κάνεις; Θα την επιδιορθώσεις ξανά; και στο τέλος θα έχεις πληρώσεις μισή ή μια καινούργια τηλεόραση σε επιδιορθώσεις και τηλεόραση της προκοπής δεν θα έχεις.

Δεν έχεις μάθει πως το φτηνό προιόν τις περισσότερες φορές το πληρώνεις ακριβότερα;

Δε σκοπεύω να δώσω πανω απο 40 ευρώ! Και αυτά μόνο γιατί είναι 50αρα....και όσο κρατήσει! Αν χαλάσει φυσικά δε θα την επισκευάσω παλι. 

1 ώρα πριν, venturis είπε

Επίσης αυτό το σκουπίδι δε το έβαλα στο σαλόνι μου... Είναι για το εξοχικό και για ήπια χρήση. 

Α και αν δε κάνω λάθος η Vestel Τούρκικη δεν είναι; και γενικά αυτές οι turbo-x δεν έρχονται απο εκεί; :)

Δημοσ.

Και τα πανελ ειναι συνηθως vestel... μετρια ποιοτητα... και λογω χώρας προέλευσης...καλυτερα οχι..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...