GianniSM Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 35 λεπτά πριν, vargas είπε Αφού μπορείς σ αυτό τα λεφτά να πάρεις τον 845 κ με εξαιρετικές κάμερες γτ να πας στην samsung με περσινό μοντέλο ;;; Νομίζω η μάχη είναι μεταξύ των δύο Κινέζων . Και είναι ισοδύναμα τα τηλέφωνα..καπού κερδίζει το op6 κάπου αλλού το mi mix 2s Ο επεξεργαστής δεν είναι το μοναδικό κριτήριο σε αυτή την κατηγορία, ένα κινητό είναι πολύ περισσότερα από αυτά...
vargas Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Κ από άλλη άποψη να το δεις είναι καλύτερα κ τα δυο από το sammy. Καλύτερη κάμερα καλύτερη μπαταρία καλύτερο design ( τουλάχιστον το.mi.mix 2) καλύτερο vfm κ σαφέστατα ui από της samsung . Υπερέχει στην οθόνη το note 8 αλλά δεν παύει να είναι περσινή συσκευή που είναι πλέον ακριβη σε σχέση με τα άλλα δυο
GianniSM Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 2 λεπτά πριν, vargas είπε Κ από άλλη άποψη να το δεις είναι καλύτερα κ τα δυο από το sammy. Καλύτερη κάμερα καλύτερη μπαταρία καλύτερο design ( τουλάχιστον το.mi.mix 2) καλύτερο vfm κ σαφέστατα ui από της samsung . Υπερέχει στην οθόνη το note 8 αλλά δεν παύει να είναι περσινή συσκευή που είναι πλέον ακριβη σε σχέση με τα άλλα δυο Το design είναι κάτι πολύ υποκειμενικό, προσωπικά το βρίσκω πανέμορφο. Το καλύτερη κάμερα πίνει νερό, μπαταρία οκ, υστερεί. Το ui της Σάμμυ μια χαρά είναι, προσωπικά το βρίσκω πολύ καλύτερο από της 2ης μου συσκευής (P20 lite). Την ίδια στιγμή κανένα δεν έχει πενάκι, που μόνο όσοι το χρησιμοποίησαν μπορούν να καταλάβουν την αξία του.
vargas Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Είχα πριν κάνα χρόνο το note 5 ,.μια χαρά ήταν το πενάκι αλλά οκ δεν μου έλειψε όταν πουλήθηκε. Το καλύτερη κάμερα πίνει νερό τι εννοείς.; Στα scοre είτε λίγο είτε πολύ είναι πίσω .Δεν ξέρω τι κάνει σε σχέση με της huawei αλλά γενικά έχει πολύ bloatware .Είναι εξαιρετικη συσκευή αλλά σε σχέση με αυτά νεότερα μοντέλα έχει να επιδείξει το όνομα κ την οθόνη κυρίως
Fulgore Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Αν τον ενδιαφερει καποιον το πενακι δεν θα ανοιξει θεμα να ρωτησει τι κινητο να παρει,θα αγορασει το Note και τελος. Τωρα για να γυρισουμε στο θεμα μας,το καλυτερο κινητο για πρωην χρηστες Ios ειναι παντα αυτο με stock android. Και για την ομαλη εμπειρια που προσφερει(χωρις lag)και για τις αμεσες αναβαθμισεις. Το Note 8 θα αργησει να παρει την τελευταια αναβαθμιση και μαλιστα ηδη ορισμενοι εχουν πετυχει lag στο note 8. Επισης το Oneplus6 εχει την γρηγοροτερη φορτιση της αγορας.Με μολις 30λεπτα φορτιζει σχεδον μεχρι το 65-70%. 1 1
stathisgs800 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Έχω μια απορία γίνεται μια περσινή ναυαρχίδα σαν το note 8 να κολλάει μέσα σε ένα χρόνο και να μη του κάνουν αναβαθμίσεις στο λογισμικό του. Μετά έχει τόση διαφορά το λογισμικό από το ένα κινητό στο άλλο από Samsung σε one plus; Ο επεξεργαστής από ότι είδα ο ένας είναι στα 2,3 στο note και 2,8 στο op κάνει τόση διαφορά ο ένας από τον άλλο; Επίσης η οθόνη του one plus δε πιστεύω να είναι τόσο καλή όσο του note μπαταρία από ότι είδαν πάντως είναι στα ίδια! Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2018 από stathisgs800
georgerapp Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Όχι δεν γίνεται να κολλάει αν ο χρήστης δεν είναι σαβουρας και το έχει κολλήσει και κανένα malware. Από εκεί και πέρα οποία συσκευή είναι κοντά στο stock Android είναι σαφέστατα πιο ευέλικτη να το πω στην καθημερινή χρήση ανάμεσα στις διεργασίες. Τέτοιες είναι φυσικά τα πιχελ τα sony τα 1+ τα Nokia htc. Από την άλλη τα custom UI τύπου Samsung lg xiaomi Huawei σου προσφέρουν ευκολίες που δεν έχει το stock Android. Εγώ προσωπικά δε τα θέλω. Αν με το ζόρι με βάλεις να διαλέξω ένα θα είναι της Samsung. Αντιπαθώ αφάνταστα των Κινέζων xiaomi και ειδικά Huawei.
saruman123 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, stathisgs800 είπε Έχω μια απορία γίνεται μια περσινή ναυαρχίδα σαν το note 8 να κολλάει μέσα σε ένα χρόνο και να μη του κάνουν αναβαθμίσεις στο λογισμικό του. Μετά έχει τόση διαφορά το λογισμικό από το ένα κινητό στο άλλο από Samsung σε one plus; Ο επεξεργαστής από ότι είδα ο ένας είναι στα 2,3 στο note και 2,8 στο op κάνει τόση διαφορά ο ένας από τον άλλο; Επίσης η οθόνη του one plus δε πιστεύω να είναι τόσο καλή όσο του note μπαταρία από ότι είδαν πάντως είναι στα ίδια! Φυσικά,δεν είναι το ίδιο το stock android. Για τις αναβαθμίσεις φταίει η Sammy.... Μια χαρά είναι η οθόνη του εκτός και αν εννοείς στην ανάλυση.... Για την μπαταρία τουNote 8 δεν ξέρω αλλά θα σου δείξω την δική μου σε νορμάλ χρήση Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2018 από saruman123
stathisgs800 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δείτε αυτό:https://www.google.gr/amp/s/www.secnews.gr/166816/oneplus-6t/%3famp
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα