Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 minutes ago, NoiSy MaN said:

Ακριβότερη και tn, ενώ αυτή που σου λέω εγώ είναι ips.

λιγο η εταιρια δεν μου λεει κατι σε ποιοτητα σε σχεση με την asus ας πουμε

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mike0402 είπε

λιγο η εταιρια δεν μου λεει κατι σε ποιοτητα σε σχεση με την asus ας πουμε

Είναι από τις καλύτερες και παλιότερες στα μόνιτορ κι ας μην είναι τόσο γνωστή. 

Δημοσ.
46 minutes ago, NoiSy MaN said:

Είναι από τις καλύτερες και παλιότερες στα μόνιτορ κι ας μην είναι τόσο γνωστή. 

οκ θα το σκεφτω τοτε σε ποια θα καταληξω

Δημοσ.

Battlefield 1 ultra min45 avrg56 fps
The division ultra min30 avrg36 fps
Doom ultra min38 avrg54 fps
Hitman Ultra min29 avrg43 fps

Μερικά παραδείγματα που βρήκα σε review που είχαν τα ελάχιστα fps, αυτά σε ultra preset, αν κάποιος είναι διατεθειμένος να θυσιάσει το “ultra” και να πάει σε High ή σε custom ρυθμίσεις θα πιάσει τα 60fps με τα drops να είναι πιο ψιλά από τα “30fps”, εγώ θα επιμείνω ότι 4K είναι κακό επειδή θες καλή κάρτα, τουλάχιστον, το ελάχιστο την 1070 που έχεις, δεν πάει πάνω από 60Ηz και το κόστος να είναι από 300€ και πάνω, το TN είναι δελεαστικό επειδή υπάρχουν 28” που είναι πάρα πολύ καλό μέγεθος και το χαμηλό delay.

27” 4K IPS
28 4k TN

Δυστυχώς δεν έχω κάποια να προτείνω, δεν έχω κάποια αντίστοιχη οθόνη ούτε έχω διαβάσει review, το post μου ήταν για να σε βάλω σε σκέψεις για το αν αξίζει το 1440p, σε games είναι οκ, σε ταινίες/σειρές θα έχεις scaling με το αποτέλεσμα στην εικόνα να είναι χειρότερο από 1080p οθόνη, αν το συνηθίσεις δεν θα ενοχλεί βέβαια, ίσως πάλι να μην το παρατηρήσεις καν παραμόνο αν δεις δυο οθόνες δίπλα η μια στην άλλη. Σίγουρο πλεονέκτημα του 1440p είναι τα παραπάνω απο 60Hz, δεδομένου ότι έχεις ήδη καλή gpu.

Δημοσ.
1 hour ago, Havik said:

Battlefield 1 ultra min45 avrg56 fps
The division ultra min30 avrg36 fps
Doom ultra min38 avrg54 fps
Hitman Ultra min29 avrg43 fps

Μερικά παραδείγματα που βρήκα σε review που είχαν τα ελάχιστα fps, αυτά σε ultra preset, αν κάποιος είναι διατεθειμένος να θυσιάσει το “ultra” και να πάει σε High ή σε custom ρυθμίσεις θα πιάσει τα 60fps με τα drops να είναι πιο ψιλά από τα “30fps”, εγώ θα επιμείνω ότι 4K είναι κακό επειδή θες καλή κάρτα, τουλάχιστον, το ελάχιστο την 1070 που έχεις, δεν πάει πάνω από 60Ηz και το κόστος να είναι από 300€ και πάνω, το TN είναι δελεαστικό επειδή υπάρχουν 28” που είναι πάρα πολύ καλό μέγεθος και το χαμηλό delay.

27” 4K IPS
28 4k TN

Δυστυχώς δεν έχω κάποια να προτείνω, δεν έχω κάποια αντίστοιχη οθόνη ούτε έχω διαβάσει review, το post μου ήταν για να σε βάλω σε σκέψεις για το αν αξίζει το 1440p, σε games είναι οκ, σε ταινίες/σειρές θα έχεις scaling με το αποτέλεσμα στην εικόνα να είναι χειρότερο από 1080p οθόνη, αν το συνηθίσεις δεν θα ενοχλεί βέβαια, ίσως πάλι να μην το παρατηρήσεις καν παραμόνο αν δεις δυο οθόνες δίπλα η μια στην άλλη. Σίγουρο πλεονέκτημα του 1440p είναι τα παραπάνω απο 60Hz, δεδομένου ότι έχεις ήδη καλή gpu.

θεωρω για να ειμαι ανετος σε 4Κ θελω μερικες αναβαθμισεις ακομα που ανεβαζει το budjet αρκετα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...