Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα παίδες,

επειδή έχω χρόνια να ασχοληθώ και υπάρχουν πια άπειρα μοντέλα με διάφορους συνδυασμούς χαρακτηριστικών θα ήθελα τα φώτα σας.

Αρχικά, αξίζει η αγορά νέας οθόνης τώρα ή είμαστε στα πρόθυρα κάποιας νέας σημαντικής αναβάθμισης? (OLED, HDR, NanoLED, FALD κλπ)

Οι απαιτήσεις που έχω καταλήξει είναι οι παρακάτω:

• χρήση είναι δουλειά (παρόμοιες απαιτήσεις με coding) και gaming (τα πάντα από ρετρό arcade και adventures μέχρι Doom και FarCry).
  • Δεν παίζω online, competitive, hardcore twitch shooters οπότε δεν με νοιάζουν τα 200Hz, 1ms GtG κλπ
  • η νέα οθόνη θα είναι η κεντρική σε portait-landscape-portrait διαμόρφωση 3 οθονών
  • οι πηγές θα είναι Macbook Pro (άρα το USBc/TB3 είναι στα συν) και gaming desktop με RX580 (άρα freesync over gsync, εκτός αν η gsync είναι συνολικά καλύτερη)
  • το λιγότερο 1200p στο ύψος
  • πρέπει απαραίτητα να έχει VESA.
  • καλό QC. Προτιμώ να πληρώσω για κάτι καλύτερο παρά να βλέπω κίτρινες κηλίδες
  • Βασικό προσόν η ποιότητα εικόνας
  • Budget ανοιχτό μέσα σε λογικά πλαίσια. Ας πούμε 1300 ευρώ για αρχή, χωρίς να σημαίνει ότι υπάρχουν λεφτά για πέταμα. Αν

Έχω δει τις παρακάτω:

Samsung LC34J791WTE - 100Hz, 1500R curve, TB3.0, QLED
Samsung C34F791WQE - Το παλιό μοντέλο του απο πάνω χωρίς TB αλλά πολύ φθηνότερο
BenQ EX3501R - 35", Freesync, 100Hz, HDR, USB-C. Μου φαίνεται λίγο too good to be true για την τιμή του
ASUS XG35VQ - το βλέ πω recommended αρκετά απλά με τρομάζει το "gaming" στοιχείο

Όποια βοήθεια δεκτή.

Ευχαριστώ!

Επεξ/σία από lordelesar

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...