Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, οπως λεει και ο τιτλος, οταν παιζω CSGO ΚΥΡΙΩΣ οταν γινονται fights και ειδικα στα 1v1 το packet loss μου παει 2-5% αλλα για 1 δευτερολεπτο το πολυ 2 και σχεδον παντα αυτο επιδρα αρνητικα και εκνευριζομαι. Εχω μιλησει με vodafone, εκαναν δοκιμες τη γραμμη (δε ξερω τι) και λενε πως ολα ειναι κομπλε, εχω κανει format το PC, εχω αλλαξει router, adsl cable, ethernet, τα παντα και δεν αλλαζει κατι. Επισης, σε test για το ιντερνετ μου βγαζει πως εχω γενικα 0 packet loss και jitter 1-2 MS. Υπαρχει καμια ιδεα για το τι να κοιταξω ή ειναι προβλημα της γραμμης? Εντωμεταξυ παιζει να γινεται μονο στους MM servers της valve.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, coffeex είπε

Εδώ http://www.dslreports.com/speedtest τι αποτελέσματα σου βγάζει;

Αν μπορείς βάλε ένα screenshot.

image.png.e2641a09f1d209b1e8343bf33c9569ef.png

Αυτα εδω ειναι τα αποτελεσματα..μου θυμιζουν τους βαθμους στο φροντιστηριο 😛

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σαφως, αλλα πως φτιαχνεται? Επισης να ξανα-αναφερω οτι εχω αλλαξει και ρουτερ και το loss υπηρχε (μπορει να ειχε κ το αλλο ρουτερ προβλημα οκ) γιατι στο ιντερνετ βλεπω σχετιζεται με το ρουτερ.

EDIT: Μιλησα με vodafone και μου ειπαν πως αυτο οφειλεται στο fast path και δε μπορουν να κανουν κατι για να το αλλαξουν.

Επεξ/σία από Mikeasdf
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ειναι το bufferbloat το προβλημα του αλλα πιθανον εχει προβλημα με το upload. Μπορει να φταινε 1000-2. Απο το ρουτερ του , καλωδιο μεχρι και το πισι του, ποιος αλλος χρησιμοποιει το νετ, κ,λ,π, και μετα βλεπεις με buffer.

Επεξ/σία από M@dB0x
Δημοσ.
10 ώρες πριν, M@dB0x είπε

Δεν ειναι το bufferbloat το προβλημα του αλλα πιθανον εχει προβλημα με το upload. Μπορει να φταινε 1000-2. Απο το ρουτερ του , καλωδιο μεχρι και το πισι του, ποιος αλλος χρησιμοποιει το νετ, κ,λ,π, και μετα βλεπεις με buffer.

Τα ειχα δοκιμασει ολα..

Δημοσ.
6 ώρες πριν, M@dB0x είπε

Με provider μιλησες να του πεις ποσο upload εχεις?

ναι κ ειπαν οτι ολα ειναι κομπλε..

18 ώρες πριν, Bourdoulas είπε

Βγάλε μας ένας screenshot με τα CRC/FEC ERRORS από την σελίδα του μόντεμ. 

εχει κατι τετοιο το net faster?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Bourdoulas είπε

Ναι έχει. Μπαίνεις στο 192.168.2.1. admin είναι το username και το password. 

Ξερω πως μπαινεις στο ρουτερ, στο μενου θελω να με διαφωτισεις γιατι τοσο καιρο τετοιο πραγμα δεν εχει παρει το ματι μου :P

Δημοσ.

Δεν θυμάμαι ακριβώς το μενού. Αν δεν κάνω λάθος κάπου έχει μια επιλογή ADSL στα αριστερά. Εκεί είναι. Για να καταλάβεις στην ίδια σελίδα σου δείχνει και τον συγχρονισμό. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...