DonVicious Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Έχω το xiaomi redmi note 3 εδώ και δύο χρόνια και γενικά πάει σφαίρα και η μπαταρία κρατάει μια μέρα άνετα με βαριά χρήση. Έχω παρατηρήσει ότι στα αριστερά του κινητού έχει ξεκολλήσει(ίσα που φαίνεται) το πίσω καπάκι. Ένας φίλος μ π είχε το s7 μ είπε ότι και αυτός είχε το ίδιο θέμα και ότι πιθανότατα έχει φουσκώσει η μπαταρία. Το είχα αφήσει πριν από δύο εβδομάδες περίπου στον ήλιο για αρκετή ώρα και σκέφτηκα ότι ίσως να φταίει αυτό. Όταν βάζω τον *#*#4636#*#* και βλέπω το battery info είναι στς 37 βαθμούς και λέει ότι είναι good. Πιστεύετε ότι είναι όντως θέμα μπαταρίας και αν ναι είναι επικίνδυνο?
shodan Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Καλημέρα, το πιο σίγουρο είναι ότι έχει διογκωθεί η μπαταρία όπως το λες. Αν το αφήσεις σε μια απολύτως επίπεδη επιφάνεια κάνει τραμπάλα το κινητό; Αν ναι έχει αρχίσει να φουσκώνει η μπαταρία. Λίγο περίεργο μου φαίνεται να ξεκόλλησε από τον ήλιο, είναι κουμπωμένο με τέτοιο τρόπο το καπάκι στο σώμα του κινητού που δε νομίζω να έχει σχέση ο ήλιος, εκτός και αν έχει προηγηθεί και κάποιο πέσιμο. Είναι επικίνδυνο από την άποψη ότι αν φουσκώσει παραπάνω μπορεί να σου πιέσει και να σου σπάσει την οθόνη αρχικά, πέρα από αυτό μιλάμε για μπαταρίες λιθίου οι οποίες κάτω από συνθήκες μπορούν να πάρουν και φωτιά. Αν έχεις εγγύηση εγώ θα έλεγα να το στείλεις για έλεγχο.
DonVicious Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Ευχαριστώ. Τράμπαλα δε κάνει απλά φαίνεται ότι το καπάκι κάτω αριστερά έχει ξεκολλήσει. Δε φαίνεται να έχει διογκωθεί η πλάτη του κινητού καθόλου πάντως. Μόνο το καπάκι στην άκρη έχει ξεκολλήσει. Και το περίεργο είναι ότι η μπαταρία στο κινητό δουλεύει τέλεια κρατάει μια μέρα άνετα με βαριά χρήση. Δύο μέρες χωρίς.
shodan Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Τότε μάλλον είσαι τυχερός και παίζει να έχει χαλαρώσει απλά από κάποιο πέσιμο και με τη ζέστη να έχει ξεκολλήσει ελαφρώς.
saruman123 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Εγώ λέω να πας για αλλαγή γιατί σε βλέπω να τρέχουν και υγρά. Μην το διακινδυνεύσεις να την έχεις μέσα έτσι.
DonVicious Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Οκ ευχαριστώ πολυ. Βασικά το έβαλα προς πώληση. Ενημέρωσα και τον ενδιαφερόμενο για το ότι μάλλον έχει θέμα η μπαταρία και θα πρέπει να αλλαχτει η τουλάχιστον να κοιταχτει. Το έχω δύο χρόνια οποτε νομίζω καιρός να προχωρήσω σε κάτι καινούργιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα