soundou Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Καλησπερα.υπαρχει τροπος να κανω επαναφορα το κινητο χωρις να δουλευει το power button?φτανω στο μενου με τις επιλογες κ τελος ως εκει
GianniSM Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, soundou είπε Καλησπερα.υπαρχει τροπος να κανω επαναφορα το κινητο χωρις να δουλευει το power button?φτανω στο μενου με τις επιλογες κ τελος ως εκει Δοκίμασε ''επαναφορά -->επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων'' 1
saruman123 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, soundou είπε Καλησπερα.υπαρχει τροπος να κανω επαναφορα το κινητο χωρις να δουλευει το power button?φτανω στο μενου με τις επιλογες κ τελος ως εκει https://www.doctorandroid.gr/2017/06/broken-power-button.html?m=1
GianniSM Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 2 λεπτά πριν, saruman123 είπε https://www.doctorandroid.gr/2017/06/broken-power-button.html?m=1 Αν ξέρεις και για UPS κάτι ανάλογο θα μου γλυτώσεις 2000Ε...
saruman123 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 3 λεπτά πριν, GianniSM είπε Αν ξέρεις και για UPS κάτι ανάλογο θα μου γλυτώσεις 2000Ε... Αν εννοείς για Tower τα έχω παρατηρήσει εδώ και χρόνια 😅
GianniSM Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, saruman123 είπε Αν εννοείς για Tower τα έχω παρατηρήσει εδώ και χρόνια 😅 Uninterruptible power supply Κοινώς οι συσκευές που σε κρατάνε online όταν πέσει το ρεύμα. Έχω ένα 3KVA, το οποίο όταν το έσβησα για να αλλακτούν οι μπαταρίες του, δεν ξεκίνησε ξανά, και μου είπαν πως θέλει νέα πλακέτα, κάτι που μαζί με το κόστος των νέων μπαταριών κάνουν την επισκευή του ασύμφορη...
saruman123 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 4 λεπτά πριν, GianniSM είπε Uninterruptible power supply Κοινώς οι συσκευές που σε κρατάνε online όταν πέσει το ρεύμα. Έχω ένα 3KVA, το οποίο όταν το έσβησα για να αλλακτούν οι μπαταρίες του, δεν ξεκίνησε ξανά, και μου είπαν πως θέλει νέα πλακέτα, κάτι που μαζί με το κόστος των νέων μπαταριών κάνουν την επισκευή του ασύμφορη... 😅
soundou Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Spoiler Eυχαριστω παλικαρια.θα δοκιμασω με λαπτοπ να το κανω οπως ειδα γτ αλλιως δεν γινεται.να στε καλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα