GiorgiosM. Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Καλησπέρα στη παρεα. Μεσα στον επόμενο μήνα θα ασχοληθώ να αγοράσω το πρώτο μου μηχανάκι, και σκέφτομαι κάποιο scooter στα 100-200 κυβικά μιας και μένω 7-10 χιλιόμετρα απο το κέντρο της Πάτρας και θέλω να έιμαι άνετος πάνω στην εθνική. Λογικά θα κάνω αρκετά χιλιόμετρα μέσα στη μέρα 50+ και αυτή τη στιγμή με το αυτοκίνητο καί πολύ Το ποσό που θέλω να δώσω είναι 1000-1200 ευρώ δύσκολα παραπάνω εκτός αν υπάρχει κάποια ευκαιρία και φυσικά δεν έχω θέμα να πάω και Αθήνα και να το κατεβάσω. Sidequestion: ( υπάρχει θέμα αν το μεταφέρω απο την Αθήνα στη Πάτρα μέσα σε ευρώχωρη κλούβα?,) Αν υπάρχει καποια φορμα για τετοιου ειδους θεμα πειτε μου να την φτιάξω
kleo1 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 θεωρώ ότι τα χρήματα είναι λίγα. Την περιοχή σου δε την ξέρω αλλά αυτό που λες ότι θέλεις να είσαι άνετος στην εθνική... άνετος στην εθνική σημαίνει 200cc+ και με 125 cc πας στην εθνική (έχω πάει τόσες φορές) αλλά άνετο δε το λες από τη στιγμή που πηγαίνεις στο 90%+ της απόδοσης του και πάλι θα σε προσπερνάνε όλοι. με ένα sym citycom 300 Μπορείς να πεις ότι είσαι άνετα αλλά με τα λεφτά που διαθέτεις θα βρεις 10ετίας.
gia_nnis Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Στις 15/8/2018 στις 9:32 ΜΜ, GiorgiosM. είπε Καλησπέρα στη παρεα. Μεσα στον επόμενο μήνα θα ασχοληθώ να αγοράσω το πρώτο μου μηχανάκι, και σκέφτομαι κάποιο scooter στα 100-200 κυβικά μιας και μένω 7-10 χιλιόμετρα απο το κέντρο της Πάτρας και θέλω να έιμαι άνετος πάνω στην εθνική. Λογικά θα κάνω αρκετά χιλιόμετρα μέσα στη μέρα 50+ και αυτή τη στιγμή με το αυτοκίνητο καί πολύ Το ποσό που θέλω να δώσω είναι 1000-1200 ευρώ δύσκολα παραπάνω εκτός αν υπάρχει κάποια ευκαιρία και φυσικά δεν έχω θέμα να πάω και Αθήνα και να το κατεβάσω. Sidequestion: ( υπάρχει θέμα αν το μεταφέρω απο την Αθήνα στη Πάτρα μέσα σε ευρώχωρη κλούβα?,) Αν υπάρχει καποια φορμα για τετοιου ειδους θεμα πειτε μου να την φτιάξω Κοιτα στο car.gr σε sh 150
GiorgiosM. Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, kleo1 είπε θεωρώ ότι τα χρήματα είναι λίγα. Την περιοχή σου δε την ξέρω αλλά αυτό που λες ότι θέλεις να είσαι άνετος στην εθνική... άνετος στην εθνική σημαίνει 200cc+ και με 125 cc πας στην εθνική (έχω πάει τόσες φορές) αλλά άνετο δε το λες από τη στιγμή που πηγαίνεις στο 90%+ της απόδοσης του και πάλι θα σε προσπερνάνε όλοι. με ένα sym citycom 300 Μπορείς να πεις ότι είσαι άνετα αλλά με τα λεφτά που διαθέτεις θα βρεις 10ετίας. Καταλαβαίνω τι εννοεις. Οταν λεω ανετος εννοω να μην εχω θεμα στα 80-100 χιλιόμετρα/ωρα Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2018 από GiorgiosM.
ziaba Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 πάρε sym, kymco άπλα να κοιτάς μόνο υδρόψυκτα και injection για να κάνεις οικονομία στα καύσιμά που θες ... και το sh που αναφέρθηκε είναι πολύ κάλο άλλα με 1000-1200€ θα ναι αρκετά παλιό φορτωμένο με ένα κάρο χλμ και επισκευές σε τέτοια μηχανάκια τσούζουν δεν είναι παπιά 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα