jerry banana Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 43 λεπτά πριν, pirmen56 είπε Αυτό στο reddit το δοκίμασα παλιότερα, αλλά δεν μου δούλεψε γιατί έκανα κάτι λάθος. Δεν ασχολήθηκα περισσότερο γιατί χρησιμοποιώ το dolby headphone που μου αρέσει. Ο οδηγός έχει εκσυγχρονιστεί όπως και η εφαρμογή Hesuvi που κάνει όλη τη δουλειά. Είχε παλιότερα κάποια προβλήματα με latency και παράσιτα. Αν δουλεύει τώρα, σε καλύπτει από πλευράς VS με την onboard σου. Απλά, όπως σου είπα, θα έχεις λίγο καλύτερο ήχο και ένταση με κάποια κάρτα της Asus ή της Creative. Τα onboard chip έχουν αδύναμα ρεύματα για τις απαιτήσεις των ακουστικών. Να θυμάσαι ακόμα ότι δεν έχουν όλες οι κάρτες της Asus υποστήριξη για dolby headphone. Σχετικά με τα ακουστικά, πιστεύω ότι μετά τα κλειστά gaming των 80-150€ πρέπει να πας σε ανοικτού τύπου κόστους ~100€ και πάνω, μαζί με ενισχυτή κοντά στα 80-150€ για να δεις μεγάλη διαφορά. Ας πούμε τα AKG K612pro(109€) μετά από ισοστάθμιση(ψάξε για sonarworks) είναι απίστευτα για όλες τις χρήσεις, ακόμα και στο μπάσο, όπου τα ανοικτά συνήθως υστερούν πολύ. Τα έχω μαζί με τα sennheiser HD650 και είναι φοβερό πόσο πλησιάζουν σε ποιότητα τα τελευταία, με καλύτερη ηχητική σκηνή στα παιχνίδια. υ.γ.: Η κάρτα που σου πρότεινε ο powerblade είναι μια καλή λύση με πολύ ποιοτικό ενισχυτή, κατάλληλο και για τα πολύ ακριβά επαγγελματικά σετ. Χωρίς να "ματώσεις" δίνοντας 200€+ για την xonar stx ii. Και κάτι για όσους ενδιαφέρονται. Υπάρχει τρόπος να βελτιώσεις τον ήχο των ακουστικών σου με ισοστάθμιση της sonarworks κατεβάζοντας μόνο το trial τους. Αρκεί να είναι στη λίστα. Επίσης θα χρειαστείς τα δωρεάν room equalization wizard και το equalizer APO. Ο οδηγός για να αντιγράψεις την ισοστάθμισή τους φαίνεται παρακάτω, μαζί με το λινκ της εταιρείας. [Όλα πρέπει να γίνουν μέσα από λογαριασμό με admin rights.] https://www.sonarworks.com/truefi/headphones Απόκρυψη περιεχομένων Εντάξει τι να πώ ρε φίλε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον γιατί δεν είσαι υποχρεψμένος να γράφεις κατεβατά.Θα το κοιτάξω αυτό που μου είπες να δω βελτίωση και λογικά θα τσιμπήσω κάρτα ήχου γιατί μου έρχεται πιο οικονομική σαν λύση.Αλλά πριν κάνω την αγορά θα δοκιμάσω αυτά που μου έστειλες πιο πριν καθώς και το βιντεάκι που έστειλες πριν λίγο.Σε ευχαριστώ και πάλι με ύπερκάλυψες.
iwnas28 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα στο φορουμ. Είμαι μεταξύ των logitech z625 ή z623 ενώ προσαναλοτιζομαι και σε αγορα soundblaster z ή soundblaster ae-5. Θα ηθελα διαφορες γνωμες για την καθεμια καρτα. Πχ αξιζει η ae-5 την διαφορα στα χρηματα? Επιπλεον οσον αφορα τα 2 ηχοσυστηματα, αξιζει να παρω αυτο με θυρα optical κ αν ναι γτ? Δεν ειμαι ιδιαιτερα σχετικος με το αντικειμενο οποτε οποιαδηποτε πληροφορια ειναι καλοδεχουμενη😁 Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2018 από iwnas28
jerry banana Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, iwnas28 είπε Καλησπερα στο φορουμ. Είμαι μεταξύ των logitech z625 ή z623 ενώ προσαναλοτιζομαι και σε αγορα soundblaster z ή soundblaster ae-5. Θα ηθελα διαφορες γνωμες για την καθεμια καρτα. Πχ αξιζει η ae-5 την διαφορα στα χρηματα? Επιπλεον οσον αφορα τα 2 ηχοσυστηματα, αξιζει να παρω αυτο με θυρα optical κ αν ναι γτ? Δεν ειμαι ιδιαιτερα σχετικος με το αντικειμενο οποτε οποιαδηποτε πληροφορια ειναι καλοδεχουμενη😁 Προσωπικα αγορασα την z και ειδα τεραστια διαφορα.Εαν ομως δεν την ακουσεις δεν μπορω να σου το εξηγησω.Ειδικα μεσα στα παιχνιδια τυπου cs go ακουγα καλυτερα τα βηματα απο πριν οταν συνεδεσα τα ακουστικα πανω στη καινουργια καρτα ηχου μου.
iwnas28 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 43 λεπτά πριν, jerry banana είπε Προσωπικα αγορασα την z και ειδα τεραστια διαφορα.Εαν ομως δεν την ακουσεις δεν μπορω να σου το εξηγησω.Ειδικα μεσα στα παιχνιδια τυπου cs go ακουγα καλυτερα τα βηματα απο πριν οταν συνεδεσα τα ακουστικα πανω στη καινουργια καρτα ηχου μου. Οσον αφορα το κομματι μουσικη τι εντυπωση σου εδωσε?
jerry banana Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 48 λεπτά πριν, iwnas28 είπε Οσον αφορα το κομματι μουσικη τι εντυπωση σου εδωσε? θα ελεγα πιο καθαρο ηχο και γενικα κρυσταλλινη υφη στο αυτι.Δεν μπορω οπως προειπα να το περιγραψω με λογια γιατι ο ηχος ειναι κατι μοναδικο για καθε ανθρωπινο αυτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα